Dolomites i meravelles d’Eslovènia

Sortida
19 de Setembre 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.375€
Suplement
Habitació individual: 390€
Categoria
Compartits

Programa

DIA 1: 19 de SETEMBRE: BARCELONA – VENÈCIA – TRENTO
Presentació a l’aeroport de Barcelona, ​​reunió amb el guia acompanyant, tràmits d’embarcament i sortida en vol directe.
Arribada i sortida amb autocar en direcció a Trento. Dinar al restaurant. Realitzarem la visita de la ciutat. Situada a la Vall d’Adigi, al Tirol del Sud, aquesta ciutat va ser el punt de partida de la Contrareforma, moviment que va canviar la història de l’Església Catòlica. Visitarem el seu centre històric on destaca la seva majestuosa Catedral de Sant Virgili, segles XII i XIII, d’estil romànic llombard, la font barroca de Neptú, el Palau Pretori, les Cases Rella i els seus frescos. Distribució d’habitacions i sopar al restaurant. Allotjament a aquesta ciutat.

DIA 2: 20 de SETEMBRE: VAL DE GARDENA – BOLZANO
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a bellíssim Pas de Gardena, situat a 2.136m, creuant pintoresques poblacions del Tirol del Sud a la província de Bolzano, com Ponte Gardena amb menys de 100 habitants i el seu nucli i Ortisei, principal localitat del Val de Gardena, una de les valls més boniques de les Dolomites i envoltat d’espectaculars muntanyes. Dinar inclòs. Sortida en direcció a la ciutat de Bolzano, frontissa entre la cultura italiana i l’alemanya, el nostre guia acompanyant ens introduirà en aquesta ciutat enclavada en una vall plena de vinyes muntanyoses i porta d’entrada a la serralada de les Dolomites, als Alps italians. Al centre de la ciutat medieval hi ha el Museu d’Arqueologia del Tirol del Sud, que custòdia la mòmia neolítica Ötzi, l’Home de gel. Per gaudir de la ciutat de Bolzano el millor és recórrer els seus carrers i places, on els negocis mostren les antigues insígnies de ferro, amb els palaus burgesos, i sobretot Via dei Portici, que des de sempre ha estat el centre vital de la ciutat. . Tornada a Trento. Sopar i allotjament.

DIA 3: 21 de SETEMBRE: TRENTO – ARABBA – CORTINA D’AMPEZZO
Esmorzar a l’hotel. Els Dolomites és una cadena muntanyosa d’Itàlia que s’estén per les províncies de Belluno, Bolzano, Trento, Udine i Pordenone. El nom prové de Deodat de Dolomieu, geòleg francès que va descobrir la composició de la rosa el 1791. Anteriorment se’ls coneixia per “Monti Pallidi”. Durant aquest dia descobrirem el conjunt muntanyós del Sella. Pujarem el famós Passo Pordoi, un port de muntanya a 2.239 metres que connecta les poblacions de Canazzei i Arabba. Aquest pas és una de les pujades més famoses del Giro d´Itàlia i tot un referent per als aficionats al ciclisme. En només 4 minuts, el Funivia del Pordoi ens portarà des de la carretera fins al Mirador de Sass Pordoi a 2.950 m d’alçada, batejat com la terrassa de Dolomitas. Es tracta d’un altiplà envoltat de muntanyes. Les visites són espectaculars a 360 º. Si el dia és clar tenim davant el grup del Sella, el Sassolungo i Catinaccio, mentre que cap a l’altra banda sobresurt la mola de La Marmolada. Seguirem vorejant el Sella fins arribar a Arabba, dinar inclòs. Continuarem el nostre viatge fins a Cortina D’Ampezzo. Arribada al nostre hotel a Cortina, acomodació, sopar i allotjament.

DIA 4: 22 de SETEMBRE: CORTINA D’AMPEZZO – LJUBLJANA
Esmorzar i sortida fins a la Cortina D’Ampezzo, ciutat de la província de Belluno, a la regió del Vèneto, al nord d’Itàlia. Es troba al mig dels Alps dolomites, i avui és una de les principals destinacions turístiques internacionals. Al matí pujarem en telefèric a la Muntanya Faloria, de 2.123 metres, podrem contemplar la Muntanya Cristall i una perspectiva espectacular de tot el conjunt muntanyós. Seguim amb el nostre viatge. Dinar inclòs en ruta. Ja a Eslovènia, ens dirigirem a Ljubljana. Arribada a la capital d’Eslovènia, acomodació, sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 5: 23 de SETEMBRE: LJUBLIANA
Esmorzar. Al matí i amb guia local el dedicarem a visitar aquesta ciutat, capital d’Eslovènia i la ciutat més gran del país, coneguda per la població universitària i les zones verdes, com l’extens parc del Tivoli. El riu Ljublijanica, de formes corbes, està vorejat d’animades cafeteries i separa el nucli antic de la ciutat del nucli comercial. Compte amb una rica vida cultural. Destaquen el Castell Medieval, la Catedral, l’Església Franciscana de l’anunciació, edificis de l’època barroca italiana, mostres arquitectòniques de l’Art Nouveau o el Pont del Drac entre d’altres. Dinar al restaurant. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 6: 24 de SETEMBRE: LJUBLIANA – BLED – BOHINJ
Esmorzar. Sortida cap a Bled, visitarem el Castell de Bled. És el més antic d’Eslovènia. Dinar en restaurant ia la tarda amb barca navegarem per les seves aigües fins a l’Illa que es troba al mig del llac amb la famosa Església de Santa Maria, entrada a l’Església inclosa. A mitja tarda continuació a Bohinj. Arribada al nostre hotel al costat del parc nacional de Triglav, ia 20 km de Bled. Sopar i allotjament.

DIA 7: 25 de SETEMBRE: BOHINJ – GARANTES VINGTAR – PREDJAMA – POSTOJNA – VENÈCIA
Esmorzar. Excursió a les Gorges del Vingtar, recorregut a peu de 2 km – 2h. per les passarel·les de fusta que discorren entre les muntanyes Hom i Borst. Sortida cap a dos llocs més coneguts d’Eslovènia, Postojna. Dinar i visita del Castell de Predjama, és majestuós i desafiador, regnant en una paret rocosa de 123 metres d’alçada des de fa més de 800 anys. Continuarem fins a la Cova de Postojna per visitar-la, és el paradís de les estalactites, un univers natural i una experiència única esculpida al llarg del temps. El tour dura 90 minuts aproximadament, després d’emprendre un divertit i fascinant trajecte de 3,7 km en un tren que ens endinsarà a les entranyes de la terra, la segona part de la visita serà a un passeig a peu, descobrirem les parts més impactants de la gruta. Continuarem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Noventa di Piave / Jesolo. Sopar i allotjament.

DIA 8: 26 de SETEMBRE: VENÈCIA – BARCELONA
Esmorzar. Sortida cap al centre de Venècia, quina millor manera de finalitzar el viatge amb una passejada per la Piazza San Marco i el centre de la ciutat. Dinar al restaurant cèntric. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a la nostra ciutat. Fi del viatge.

 

 

El preu inclou

 Sortida de Manesa amb un mínim de 4 places de la zona
 Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona
 Autocar per fer tot el recorregut
 Bitllet d’avió Barcelona – Venècia – Barcelona classe turista, amb 1 maleta facturada i bossa de mà i taxes.
 7 nits d’estada a hotels de categoria 3***/ 4****
 Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar del darrer dia.
 Guies locals per a les visites de Trento, Ljubljana i Venècia, la resta les realitza el guia correu.
 Entrades als Castells de Bled i Predjama, la Cova de Postojna, Església Illa de Bled i Passarel·la Gorges Vingtar.
 Passeig amb barca pel Llac Bled i entrada a l’església.
 Telefèrics a Passo Pordoi i la muntanya Faloria i funicular de Ljubljana.
 Taxes turístiques a les ciutats.
 Assegurança d’assistència mèdica i cancel·lació

 

El preu no inclou

• No inclou altres begudes no esmentades, propines o extres de caràcter personal.
• Qualsevol servei no inclòs a l’itinerari o apartat anterior.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.