skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


VIETNAM i CAMBODJA

14 dies. Sortida 13 de novembre de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 4344
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

 

13 NOVEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DOHA
TTrasllat a l’Aeroport del Prat terminal 1, per sortir en vol de la Cia Qatar Airlines 08:40h destinació Doha. Arribada a les 16:55h. Enllaç amb el vol a les 20:45h amb destinació Hanoi. Nit a bord.
14 NOVEMBRE
HANOI, CAPITAL DE VIETNAM
Arribada a Hanoi a les 07:20h. Assistència i trasllat a l’hotel. Check-in. Temps lliure per descansar. Dinar. Hanoi és una de les ciutats més especials de l’Àsia plena de tradició, cultura i història. A la tarda, visita del barri antic de la ciutat i els voltants del llac Hoan Kiem en “ciclo-pousse” (1 hora) per explorar els estrets carrers del casc antic. Podrem gaudir del temple de Ngoc Son al mig del llac. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel i allotjament.

15 NOVEMBRE
HANOI
Esmorzar a l’hotel. Avui descobrirem la ciutat de Hanoi; capital actual de Vietnam. Única per la seva arquitectura colonial francesa i els seus temples orientals. Visitarem el Museu d’Etnologia, el més interessant de Vietnam on s’exhibeixen nombrosos objectes com artefactes relacionats amb la vida quotidiana dels 54 grups d’ètnies que viuen avui, encara a Vietnam. De retorn al centre pararem a la Pagoda de Tran Quoc i el temple taoista Quan Thanh.
Dinar en un restaurant local. Visita al Mausoleu de Ho Chi Minh (exterior) i la casa presidencial. La Pagoda sobre un pilar, un temple exuberant per la seva forma de flor de “loto” i símbol de la ciutat. Seguirem amb el Temple de la Literatura, Primera Universitat de Vietnam. Construït el segle X. Continuarem el camí cap el Barri Antic i els voltants del Llac de la Espasa Restituïda. Presenciarem l’espectacle de titelles d’aigua, una sorprenent representació folklòrica de la vida tradicional del país. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

16 NOVEMBRE
HANOI – CREUER BADIA DE HALONG
Esmorzar a l’hotel i sortida a primera hora, per carretera a Halong. Arribada al port al migdia. La Badia de Halong embarcament i navegació. Aquest indret va ser declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO (1994), amb més de 3.000 illes de crestes carboníferes, moltes d’ells cobertes de vegetació i amb cavernes espectaculars que han convertit el paisatge d’aquesta part del golf de Tonkin en un dels més admirats de tot el Sud-est Asiàtic. Embarcarem al vaixell Swan Cruises (Bai Tu Long Bay) per fer un creuer a la badia de Halong. Dinar a bord. Navegació amb visites incloses. Sopar i nit a bord del vaixell.

17 NOVEMBRE
HALONG – HANOI – DANANG – HOI AN
Al matí gaudirem de l’espectacle de la sortida del sol. A les 06:45h classe de Tai Chi a coberta. Esmorzar a bord. Navegació per la Badia de Halong descobrint coves ancestrals i llegendes històriques.
Brunch a bord abans de desembarcar. Continuarem cap a Hanoi per carretera travessant grans extensions de camps d’arròs del delta del Riu Vermell fins arribar a l’aeroport. Sortida del vol cia Vietnam Airlines a les 18:45h destinació a l’aeroport de Da Nang, arribada ales 20:15h i trasllat a Hoi An. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

18 NOVEMBRE
HOI AN – HUE
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat, considerada una de les més antigues de Vietnam, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Ciutat històrica entre els segles XVI al XVIII. Va ser una ciutat portuària molt important. Veurem les cases xineses construïdes fa més de dos segles, el pont/pagoda japonès, un temple xinès i l’antiga casa de Tan Ky, data del segle XIX amb forta influencia xinesa, japonesa i europea, el saló d’actes Phuc Kien, considerat de gran importància arquitectònica i cultural. Excursió pel paisatge rural de Hoi An fins el poble herbolari de Tra Que, conegut per les herbes aromàtiques. Dinarem en un restaurant típic on gaudirem d’especialitats locals. A la tarda, continuació cap a Da Nang passant per la carretera panoràmica del Port de Hai Van. Farem una parada a la platja paradisíaca de Lang Co. Arribada a Hue. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

19 NOVEMBRE
HUE – CIUTAT IMPERIAL
Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem la Ciutadella Imperial de Hue, la que fora l’antiga capital de Vietnam durant 150 anys. En ella habitaren els reis de la Dinastia Nguyen, una de les més influents de la historia. Trasllat al port per embarcar en un vaixell al llarg del Riu Perfum, fins arribar a la Pagoda de Thien Mu (la Dama celestial), una de les més venerades de la ciutat.
Dinar en restaurant local. A la tarda visita de la tomba de l’Emperador Tu Duc i del Palau d’Estiu i els seus jardins on podrem admirar una gran col·lecció de bonsais. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

20 NOVEMBRE
HUE – DA NANG (GOLDEN HANDS BRIDGE)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat en autocar cap a Da Nang. Gaudirem de l’impresionant “Golden Hands Bridge” ubicat en un penya-segat del complex Ba Na Hills. Dinar en restaurant. Tarda lliure per gaudir de la ciutat de Da Nang o visita opcional del museu arqueològic de la dinastia Cham. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

21 NOVEMBRE
DA NANG – SAIGON (HO CHI MINH)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe Cia. Vietnam Airlines, a les 08:10h amb destinació Saigon. Centre comercial, financer i cultural del Sud de Vietnam. Arribada a les 09:55h.
Visita de la ciutat colonial, plena de bicicletes, motos, botigues i cafeteries. Pararem en llocs històrics de la ciutat com; l’antic Palau Presidencial on es declarà la independència l’any 1975. L’antiga Oficina de Correus, La Catedral de Notre-Dame, el carrer Dong Khoi i el mercat de Ben Thanh. Dinar en un restaurant local. A continuació visitarem el Museu de la Guerra del Vietnam. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel. Aquesta nit, aconsellem gaudir de l’ambient nocturn de la terrassa del Bar de l’hotel Rex, on els oficials nord-americans oferien els informatius diaris, durant la guerra (“the lies of five o’clock”).

22 NOVEMBRE
SAIGON (HO CHI MINH) – DELTA MEKONG – BEN TRE – SAIGON
Esmorzar a l’hotel. Trasllat al cap a Ben Tre, conegut com a Coconut Island. Després ens traslladarem al port per embarcar en un creuer pel riu Mekong, per petits canals gaudint d’un paisatge tropical. A bord gaudirem d’una copa de benvinguda i fruites tropicals. Durant la travessia visitarem un taller d’artesania local de producció de fibra de coco. Retorn al vaixell, navegació fins una fàbrica tradicional de ceràmica on encara s’utilitzen mètodes ancestrals. Dinar en restaurant d’especialitats regionals.
Més tard, un “Sampan” de rems, ens portarà per un canal estret i exuberant, on quedarem encantats de la naturalesa de la regió. Retorn a Saigon (Ho Chi Min). Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel..

23 NOVEMBRE
SAIGON – SIEM REAP (CAMBODJA) – ANGKOR WAT – PASSEIG EN GONDOLA
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol Cia. Comboyan a les 08:20h. Arribada a les 09:35h a Siem Reap (capital de Cambodja). Tràmits duaners i trasllat a la ciutat.
Per començar a familiaritzar-nos amb la civilització Angkoriana, visitarem la Banteay Srei, la més elegant de Angkor conegut com la “Ciutadella de les Dones” que data del segle X. construït en pedra arenosa vermella i dedicat al deu hindú Shiva. Abans de dinar pararem a Banteay Samre. Dinar en un restaurant local. A la tarda farem una parada Ta Phrom, un temple budista del S.Xll, amagat entre la vegetació tropical de gran bellesa arquitectònica, que es va fer famós per la pel·lícula de Hollywood Tomb Rider. Sopar amb espectacle de dansa Apsara en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

24 NOVEMBRE
SIEM REAP – ANGKOR THOM – ANGKOR WAT
Esmorzar a l’hotel. Visita Angkor Thom (la gran ciutat). Amb més de 100 temples, visitarem els més importants: El temple de Bayón del segle XII-XIII de cares somrients de pedra tallada, constitut per 54 torres adornades amb 4 cares. La Terrassa del Rei Leprós plataforma del segle XII, Baphuon, Terrassa de l’Elefant, El Phimeanakas i 12 torres Prasat Suor Prat.
Dinar en restaurant local. Seguirem fins el temple més famós: Angkor Wat. és una meravella arquitectònica declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, entre mig d’enormes arbres centenaris. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel. Aconsellem al vespre gaudir de la cocteleria de la famosa Angelina Jolie.

25 NOVEMBRE
SIEM REAP – VISITA POBLE FLOTANT TONLE SAP – KOMPONG KHLEANG – SAIGON
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Kompong Khleang on embarcarem en un vaixell travessant el llac Tonle Sap a un ritme tranquil per observar els “palafitos” de més de 6 metres d’alçada. Dinar en restaurant. Retorn a Siem Reap i resta de la tarda i sopar lliure. Trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de la Cia Vietnam Airlines a les 21:35h amb destinació Saigon. Arribada a les 22:55h. Trasllat a l’hotel i allotjament.

26 NOVEMBRE
SAIGON – DOHA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport de Saigon per sortir en vol Cia. Qatar a les 08:55h amb destinació Doha. Arribada a les 13:05h i vol d’enllaç a les 15:00h. Arribada a Barcelona a les 20:15h i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 3.895€ + Tax 449€
Supl. hab. individual 594 €

 

SERVRIS INCLOSOS

 • Trasllats punt origen – aeroport del prat – punt origen. Dte. 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant  durant tot el viatge.
 • Vols Cia. Qatar classe turista Barcelona – Hanoi / Saigon – Barcelona (via Doha).
 • Facturació: 1 maleta 20 Kg per persona + 1 maleta de cabina de 7kg.
 • 2 Vols domèstics.
 • 2 vols internacional.
 • Assistència de guia local de parla espanyola a Vietnam i Cambodja.
 • Hotels 4*/5*.
 • Règim de pensió completa durant tot el viatge, excepte sopar de l’últim dia.
 • Visites, excursions i entredes, descrites a l’itinerari.
 • Navegacions descrites a l’itinerari per rius i llacs.
 • Creuer Cia. Oriental Sails, 2 dies per la Badia de Ha Long.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • Passaport amb una validesa mínim de 6 mesos.
 • Visat: Cambodja 30€
 • Les propines són un costum establert al sector del turisme. Nosaltres aconsellem preveure uns 20€ pel xofer i 30€ pel guia.
PREU: 4344
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »