skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


DUBAI – ABU DHABI

6 dies. Sortida 6 de desembre de 2023 (dimecres)

PDF
PREU: 2.450
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

6 DESEMBRE. MANRESA – BARCELONA – DUBAI
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1. Presentació a l’aeroport, taulells d’Emirates per sortir en vol directe cap a Dubai. Arribada a Dubai, tràmits de duana i trasllat amb guia de parla hispana a l’hotel. Allotjament.

7 DESEMBRE. DUBAI
Esmorzar a l’hotel ia l’hora indicada sortida per fer la visita del dia sencer de la ciutat, amb l’entrada a la torre Burj Khalifa. Visita. Aquest dia ho aprofitarem per conèixer millor la singular ciutat de Dubai. Tindrem tot el dia per descobrir els racons amagats de la ciutat. Dinar a un restaurant local. A la tarda seguirem la visita de Dubai

8 DESEMBRE. DUBAI
Esmorzar a l’hotel sobre les 09:00h sortirem per fer l’excursió de dia sencer a Abu Dhabi de 8 hores de durada. Una oportunitat per visitar la capital dels Unió dels Emirats Àrabs : Abu Dhabi. En ruta des de Dubai passem pel port de Jebel Ali, el més gran fet per l’home i la llar de la pròspera zona franca de Jebel Ali. A Abu Dabi farem primer una visita guiada a la Mesquita Sheikh Zayed, que es considera el tresor arquitectònic contemporani de la Unió dels Emirats Àrabs i un dels més bells del món. Va ser Iniciada pel difunt president ,el Xeic Zayed bin Sultan Al Nahyan, que és considerat com el pare dels EAU. Dinar. Continuem després cap al Centre d’Artesania de la Dona on s’exhibeixen les artesanies fetes per les dones locals. Seguirem per la Corniche amb una parada a l’escullera. Entrarem al Museu del Louvre d’Abu Dhabi. De tornada a Dubai,

9 DESEMBRE. DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada, sortirem de l’hotel amb autocar privat juntament amb guia de parla hispana i visita Museu del Futur A primera hora de la tarda ens passaran a recollir per fer l’excursió del Safari 4×4. El punt culminant de qualsevol visita a Dubai és, sens dubte, aquest viatge increïble. Sentiran l’emoció de la conducció pel desert quan el seu xòfer professional els porti cap amunt i avall a les dunes daurades. Parada per contemplar la bella posta de sol i després sortida cap al campament beduí. Benvinguda amb una tassa de cafè tradicional àrab i oportunitat de muntar en un camell abans de seure per sopar-barbacoa preparada a foc obert. Tornada a l’hotel i allotjament. pararem a Yas Island per fer fotos al circuit de Fórmula-1 i el famós Ferrari World . Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

10 DESEMBRE. DUBAI – SHARJAH – DUBAI
Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ho aprofitarem per conèixer un altre dels 7 emirats de EAU. visita de mig dia a la ciutat de Sharjah. Dinar a un restaurant de la ciutat. Posteriorment trasllat al poble EXPO. Als terrenys de la recent Exposició Universal, s’ha creat un barri amb els edificis més significatius. Tornada a la nit al seu hotel seguit de sopar. Passarem la nit al seu hotel a Dubai.

11 DESEMBRE. DUBAI – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Sortida a temps de l´hotel i trasllat al´aeroport. Arribada a l’aeroport de Dubai per agafar el vol directe de tornada a Barcelona amb sortida a les Arribada a Barcelona. Trasllat de nou fins a Manresa.

FINAL DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.450€
– Suplement hab. Ind. 450€

Serveis inclosos:
– Sortida des de Manresa-aeroport-Manresa -Mínim 4 places-   (descompte per no utilirzar aquest servei: 30€)
– Vols BCN – DUBAI / DUBAI- BCN amb facturació de maleta
– Hotels indicats de 4* cèntrics
– Pensió completa durant tot el viatge (excepte sopar del primer dia)
– Guia des de Badalona durant tot el viatge.
– Autocar privat pel nostre grup.
– Guies locals de parla espanyola.
– Entrades dels monuments que es visiten.
– Taxa turística.
– Assegurança de viatge i anul·lació.

 

 

PREU: 2.450
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »