skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


EGIPTE, TERRA DE FARAONS

8 dies. Sortida 17 d'octubre de 2022 (dilluns)

PDF
PREU: 2375
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

Dia 17.-  Manresa / Barcelona / Caire / Luxor
Trasllat des de Manresa i presentació a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol cap a Luxor, via Cairo. Arribada, tràmit de visat i trasllat al creuer. Temps lliure per començar a descobrir Egipte, un país divertit, de gent amable i cuina saborosa, alhora que enriquidor pel seu impressionant patrimoni històric i cultural. Sopar i allotjament.

Dia 18 Luxor / Vall dels Reis / Ramses III / Colosos / Karnak / Luxor / Esna
Esmorzar. Sortida cap a la Vall dels Reis on es troben enterrats 62 faraons, a la riba oest del Nil. Continuem al temple de Ramsès III, un exemple magnífic de l’arquitectura de l’Imperi Nou que conserva múltiples relleus i algunes pintures. També veurem el temple de Hatsepshut Deir el Bahari. Passem pels Colosos de Memnon al camí de tornada. Visita del temple de Luxor, construït per Amenofis III i Ramsès II al s. XVIII aC El temple va ser unit amb el temple de Karnak per la famosa avinguda de les esfinxs. Dinar a bord. Tarda de navegació. Sopar i allotjament.

Dia 19.- Esna / Edfú / Kom Ombo / Aswan
Esmorzar. A l’arribada a Edfú, visita del singular temple construït per Ptolomeu III l’any 235 aC. Destaca la conservació i la façana en forma de talús sòlid. Està dedicat a Horus, el déu Halcón. Tornada al vaixell. Dinar i navegació fins a Kom Ombo. Visita del doble temple simètric dedicat al déu cocodril Sobek ia Horus el Vell. Navegació a Aswan. Sopar i allotjament.

Dia 20.- Aswan/Abu Simbel/Aswan
Esmorzar pícnic. I sortida a primeríssima hora del dia, per visita als temples d’Abu Simbel per carretera. Visites a Aswan, incloent l’obelisc inacabat, illa elefantina i la gran presa. Dinar. Temps lliure per gaudir del mercat ambulant i la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 21.- Aswan / El Caire  (visita poblat Nubi)
Esmorzar
. Passeig amb faluca. Ens dirigim a un petit moll per sortir amb barca recorrent el Nil fins arribar a una zona de platja amb sorra fina. Temps lliure per banyar-se. Tot seguit, continuem cap al poble Gharb Soheil, més conegut com el poblat nubi. En arribar, podrem veure les seves cases de colors peculiars, els seus menjars i espècies i el to de pell, molt més fosc que el dels egipcis. Un cop arribem a poble, farem una passejada pel seu mercat i entrarem a una casa per conèixer com viuen i els seus costums. Prendrem un te amb alguna pasta o menjar típic nubi. En acabar, tindrem temps lliure pel mercat nubi i després tornem amb vaixell al creuer. Dinar. Trasllat a l´aeroport. Vol al Caire. Trasllat a l’hotel, sopar a hotel o restaurant local i allotjament.

Dia 22.- El Caire / Giza / El Caire
Esmorzar. Sortida cap a Giza, als afores del Caire. Visita del conjunt de les mítiques piràmides i l’Esfinx, l’única de les set meravelles del món antic que podem conèixer avui dia. Entrada a piràmide Mikerinos inclosa. Dinar. Visita de la piràmide escalonada de Zoser a Sakkara i la necròpolis de Memphis. Tornada a l’hotel. Visita del Caire de nit, amb panoràmica pels barris i els seus monuments il·luminats. Sopar al restaurant. Allotjament.

Dia 23.- El Caire
Esmorzar. Visita del museu egipci, amb joies de més de 5.000 anys d’antiguitat, incloent-hi el tresor de Tutankhamon. Dinar. Visita de la ciutadella de Saladí, la mesquita d’Alabastro Mohamed Ali i el barri copte, amb l’església Penjoll, l’església d’Abu Serga i la sinagoga de Ben Izra. Acabarem al gran basar Jan el Jalili. Tornada a l’hotel. Espectacle de llum i so a les piràmides de Giza i sopar al restaurant. Allotjament.

Dia 24.-  El Caire / Barcelona / Manresa
Esmorzar. Trasllat a l´aeroport. Vol de tornada directa a Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona:  2.375€
Suplement individual:  410€

 

 

El viatge inclou: 

Trasllats Manresa-aeroport-Manresa
Bitllets en vol regular en classe turista amb una peça d’equipatge facturat inclosa.
✓ 4 nits en creuer pel Nil en cabina doble i pensió completa.
✓ 3 nits en hotel al Caire, en habitació doble amb esmorzar.
✓ 2 dinars i 2 sopars en restaurants de zona Caire, i 1 sopar en hotel Caire.
✓ Règim pensió completa
✓ Trasllat amb assistència a cada ciutat
✓ Guia acompanyant tot el viatge
✓ Visites i activitats descrites amb guia:

o LUXOR:
▪ Temple de Luxor
▪ Temple de Karnak
▪ Vall dels Reis amb 2 tombes
▪ Temple de Ramsès III
▪ Temple Hatshepshut
▪ Colossos de Memnon

o ASWAN:
▪ Illa Elefantina i Presa d’Aswan
▪ Obelisc inacabat
▪ Temples d’Abu Simbel
▪ Temple Kom Ombo
▪ Poblat Nubi

o EL CAIRE
▪ Piràmides i Esfinx de Gizeh
▪ Entrada a una piràmide
▪ Memphis i Sakkara amb dinar
▪ Tot Caire amb dinar
▪ Caire de nit amb sopar
▪ Espectacle de llum i so Gizeh amb sopar
✓ Entrades als temples descrits i entrada a una piràmide.
✓ Assegurança d’inclusió.
✓ Visat, tramiti a l’arribada.
✓ Propines de el creuer.

HOTELS PREVISTOS (o similars):  Caire: CONRAD CAIRO*****   – Creuer: MOTONAVE ESMERALDA*****

 

PREU: 2375
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »