skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

VIATGE EXCLUSIU CONCORD

EGIPTE, LA TERRA DELS FARAONS

8 dies. Sortida 8 d'octubre de 2024 (dimarts)

INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

1r. dia.-  M A N R E S A / B A R C E L O N A / L U X O R
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació sortirem en vol especial amb destinació a Luxor.
Arribada, assistència pel nostre personal als tràmits de duana i trasllat a la motonau. Embarcament. Sopar i nit a bord a Luxor.

2n dia.- L U X O R / E S N A / E D F U
Pensió completa a bord.
Després d’esmorzar, sortida en privat i acompanyats per un guia local de parla hispana, fins a la riba occidental del Nil per visitar la famosa Necròpolis de Tebas, un dels símbols més importants d’aquesta civilització mil·lenària. En aquest complex trobareu un veritable tresor arqueològic que constitueix una de les principals meravelles d’Egipte: la Vall dels Reis que alberga les tombes faraòniques de Tutankamon, Ramsès VI i moltes més (podrà visitar fins a tres tombes).
Després, podrà conèixer el temple funerari de Ramsès III, actualment conegut com a temple de Medinat Habu. Posteriorment, admirarà les restes del Temple d’Amenofis III, recinte que el rebrà amb els Colosos de Memnon, dues gegantines estàtues bessones i sedents de pedra que encara perduren després del pas dels segles. A la tarda sortida per fer la visita als temples de Luxor i de Karnak que destaquen per la seva majestuositat i finor arquitectònica.
El temple de Karnak fou el gran santuari d’Amón. Al llarg de més de dos mil·lennis, els faraons van embellir el principal centre de culte d’Egipte, dedicat a Amón, el gran déu de l’Imperi Nou. Fa més de quatre mil anys, Intef II, rei de la dinastia XI, va començar les obres del temple d’Amón-Re a Tebes, on s’alça la moderna població de Karnak. Va ser el nucli a partir del qual, durant els dos mil anys següents, desenes de faraons van anar creant i remodelant un dels llocs de culte més rics i espectaculars de l’Antiguitat, en què els arqueòlegs han catalogat més de dues-centes estructures.
El temple de Luxor, situat al cor de l’antiga Tebes, va ser construït essencialment sota les dinasties XVIII i XIX egípcies. Estava consagrat al déu Amon sota els seus dos aspectes d’Amón-Ra (Ra, era considerat el déu del cel, déu del Sol i de l’origen de la vida a la mitologia egípcia). Les parts més antigues actualment visibles remunten a Amenhotep III ia Ramsès II.
Nous elements van ser afegits per Shabako, Nectanebo I i la dinastia ptolemaica. En època romana, el temple va ser parcialment transformat en camp militar. L’edifici, un dels millors conservats del Nou Imperi egipci, encara manté nombroses estructures. A més del gran piló, el visitant també pot travessar dos grans peristils i la columnata monumental que enllaça aquests dos patis. El santuari pròpiament dit, residència de l’Amon d’Opet, igual que les sales que conserven una gran part de les rajoles. Forma part del conjunt denominat Antiga Tebas amb les seves necròpolis, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1979.
Tornada a la motonau i navegació cap a Esna. A la nit, podreu veure la croada de la resclosa d’Esna i continuar navegant cap a Edfu.

3r. dia.- E D F U / K O M – O M B O / A S W A N
Pensió completa a bord. Sortida amb calesa cap al temple d’adoració del déu Horus.
Aquest santuari representa el temple egipci més ben conservat, va romandre ocult sota la sorra durant diversos segles, fins que l’arqueòleg francès Auguste Mariette ho va descobrir a mitjans del segle XIX.
Tornada a la motonau, navegació cap a Kom Ombo i dinar a bord. Arribada a Kom Ombo. En aquesta ciutat us espera una excussió a peu al temple de Kom Ombo dedicat al déu Haroeris, el déu falcó, ia Sobek, el déu cocodril. Posteriorment es farà una breu visita a una exposició de cocodrils momificats en bon estat de conservació que us ajudaran a entendre millor la cultura de l’Antic Egipte.

Després de la visita, navegació cap a Aswan mentre us serveixen el sopar a bord. Nit a bord a Aswan.

4t. dia.- A S W A N
Pensió completa a bord.
Sortida per a l’excursió als Temples d’Abu Simbel, situats a 280 km – 3 hores aproximadament amb autobús. Aquests impressionants temples van estar a punt de desaparèixer a causa de la construcció de la Presa d’Aswan, però gràcies a la crida mundial de la UNESCO es van poder rescatar traslladant-los, peça per peça, fins a l’emplaçament actual que li ha permès perdurar fins als nostres dies (200 metres més enrere i 60 metres més alt del lloc original). El principal punt de referència del complex és el Temple de Ramsès II, la façana principal del qual compta amb 4 estàtues sorprenents de 20 metres d’alçada i representa la majestuositat de l’Antic Egipte. Si camineu cap a l’interior, trobareu una extensa galeria i diverses sales per honrar els déus de la cultura egípcia. A Abu Simbel també trobareu el temple dedicat a Nefertari, la favorita esposa d’es et faraó. A la façana principal hi ha 6 estàtues de la mateixa mida que representen en 4 ocasions Ramsès II i en 2 la mateixa Nefertari, però sempre amb atributs diferents.
Tornada a Aswan per dinar.
A la tarda, passeig amb faluca, típics velers egipcis, i podreu gaudir de les vistes del jardí botànic, illa elefantina i el mausoleu de l’Agha Khan. Es prolongarà la visita amb el Poblat Nubi, localitzat a la riba occidental del Nil, per tant, s’accedirà mitjançant felucca o llanxa, des d’on es contemplen unes vistes realment espectaculars. Un cop al poble, es visitarà una de les cases on una família local oferirà uns refrescos i begudes locals i on també hi haurà ocasió de veure de primera mà, com viuen i com és el dia a dia en diferents aspectes. Tornada a la motonau.
Nit a bord a Aswan.

5è dia.-  A S W A N / E L C A I R O
Esmorzar a bord i desembarcament.
Sortida amb vehicle privat per a la visita del temple de Philae. Arribada a l’embarcador i navegació en petites llanxes fins a l’illa de Philae. En aquesta ínsula s’erigeix el temple en honor de la deessa Isis que va fer construir Ptolemeu II.
Dinar a la motonau.
Trasllat a l’aeroport d’Aswan per agafar un vol domèstic amb destinació al Caire. Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel i allotjament.

6è dia.- E L C A I R O
Esmorzar de bufet a l’hotel.
Trobada amb la guia local i sortida en vehicle climatitzat cap a l’altiplà de Guizeh, on es troben les tres Piràmides i on es troba l’única de les Set Meravelles que pertany al Món Antic: la Gran Piràmide de Keops, famós monument de 230 metres de altura (Entrada a l’interior de les piràmides no inclosa). També visitaran l’Esfinx de Guiza i el temple de la vall de Kefren. Continuarem cap a l’esplanada des d’on podreu contemplar les tres Piràmides i fer fotos.
Continuació de l’excursió amb un dinar al restaurant 9 Pyramids Lounge i després es dirigirà a conèixer la necròpolis de Sakkara, un complex que la UNESCO va declarar Patrimoni Mundial de la Humanitat. Situada a uns 30 quilòmetres del Caire. La importància de la necròpolis és deguda a les restes de complexos funeraris, erigits pels faraons de l’Imperi Antic, i la gran quantitat de tombes de nobles, ja que el lloc, consagrat al déu Sokar, va ser elegit pels faraons de l’Imperi Antic per establir la seva necròpolis; aquesta va ser saquejada des de temps antics. Va ser aquí on Imhotep (el primer arquitecte conegut del món) va dissenyar per al seu faraó Zoser, de la dinastia III, una tomba amb un disseny revolucionari, la piràmide esglaonada, la primera de grans dimensions erigida.

A la nit, visita al Caire Nocturn que consisteix a tenir una visió nocturna d’aquesta ciutat mil·lenària fent el següent: Travessar el Caire per alguns barris residencials sigui de la zona de Heliopolis i Madinat Nasr oa la zona de Mohandesin o Zamalek. El centre bulliciós a la plaça d’Ataba i al carrer Abdel Aziz contemplant les multituds de persones i mercaderies. Sopar en un indret espectacular des del qual es té una de les millors vistes del Caire. Passejar pel barri medieval de Khan Khalili o entrar per la vella porta del Caire medieval que és Bab El Nasr i passejar-se pel carrer recentment restaurat Al Moez Ledinelah on es poden veure des de l’exterior diversos monuments restaurats recentment. Acabarà aquesta visita amb un sopar al restaurant Al Azhar Park. Tornada a l’hotel. Allotjament.

7è dia.-  E L C A I R O
Esmorzar de bufet a l’hotel.

Avui dedicarem el dia a fer l’excursió inclosa de la ciutat amb dinar al restaurant local. Visitarem els principals punts d´interès de la ciutat més gran de tot Àfrica. La visita comença amb el Museu d´Antiguitats Egípcies, on destaca el tresor de Tutankamon entre nombroses col·leccions d´objectes de les diferents èpoques de l´era faraònica amb un valor cultural incalculable. L’entrada a aquest recinte us brindarà una oportunitat única per conèixer amb gran luxe de detalls el funcionament d’aquesta civilització.
Dinar en un restaurant libanès ABDEL WAHAB i tot seguit se li brindarà l’oportunitat de conèixer el Barri Copte, una zona de la ciutat caracteritzada per ser un gresol de religions en el transcurs de la història on han conviscut cristians, jueus i musulmans. Entre els seus monuments destaquen l’Església Penjada, construïda sobre la Fortalesa de Babilònia, i l’Església de Sant Sergi, on es creu que la Sagrada Família s’hi va exiliar quan va fugir d’Herodes.
Més endavant es dirigirà a la zona de la Ciutadella de Saladí, una fortalesa on sobresurt la imponent mesquita de Mohammad Ali, a més de diversos museus i jardins que s’amaguen entre els murs. I, finalment, ens dirigirem al Caire fatimita, que la UNESCO va declarar Patrimoni de la Humanitat. Aquesta zona es va fundar al secle X com a recinte real per als califes Fatimitas, per tant, és plena de mesquites i d’altres construccions islàmiques de gran importància històrica. I podran passejar pel pintoresc basar de Khan el-Khalili, una antiga zona de comerç del segle XIV on avui dia podrà adquirir tota mena de records sense oblidar-se del tradicional regateig.
Assistència a l’espectacle de llum i so de les Piràmides. Sopar al restaurant. tornada a l’hotel. Allotjament.

8è dia.-  E L C A I R O / B A R C E L O N A / M A N R E S A
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport internacional del Caire per sortir en vol especial amb destinació a Barcelona, on a l’arribada i un cop recollit d’equipatge, trasllat de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona: 
Suplement habitació individual:

El preu inclou:
Trasllat Manresa-aeroport Barcelona-Manresa (descompte per no utilitzar el servei 30€)
Vols xàrter BARCELONA-LUXOR / ASWAN-CAIRE / CAIRE – BARCELONA
Assistència a aeroports, hotels i motonaus per part dels nostres coordinadors de parla castellana.
Tots els trasllats entre aeroports, hotels i motonaus en vehicles climatitzats privats
4 nits de creuer al Nil categoria 5* Luxe, en pensió completa amb les visites indicades a cada itinerari que poden alterar en el seu ordre, així com les nits a bord del creuer:

1. Luxor: Templos de Luxor y Karnak. Valle de los Reyes, Templo de Madinat Habu y Colosos de Memnon.
2. Kom Ombo: Templo de Sobek
3. Edfu: Templo de Horus
4. Aswan: Paseo en falucas, templo de Philae
5. visita d’Abu Simbel per carretera

Estada hotel 5* a Caire
Pensió completa durant tot el viatge
Visita del Cairo Nocturn amb sopar (sense begudes)
2 aigües per persona durant les visites
Guia parla castellana durant totes les visites i acompanyant durant el creuer pel grup.
Totes les propines per a guies, tripulació de motonaus i xofers, maleters
Visat inclòs (35€ per persona)
Acompanyant de l’agència des de Manresa
Assegurança mèdica i de cancel·lació

ELS NOSTRES PREUS EXCLOUEN SERVEIS SEGÜENTS:

Extres de qualsevol tipus: begudes, telèfons, etc…
Qualsevol servei no especificat com a inclòs.

 

 

INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »