skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


EL MILLOR DE SÈRBIA. setmana Santa

8 dies. Sortida 28 de març de 2021 (diumenge)

PREU: 1645
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE BARCELONA

Dia 28 – BARCELONA – BELGRAD
Sortida en vol amb destinació BELGRAD. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar (subjecta a horari d’arribada) i allotjament.

Dia 29 – BELGRAD (VISITA CIUTAT)
Esmorzar. Al matí, visita panoràmica de la capital de Sèrbia, durant la qual podrem admirar la seva fortalesa i el parc Kalemegdan. Visitarem l’exposició a l’aire lliure del Museu Militar dels tancs i els canons de les dues Guerres Mundials i passejarem pel carrer de vianants Príncep Mihailo. A continuació, visitarem la Catedral Ortodoxa Sèrbia (Saborna Crkva) dedicada a l’arcàngel Miquel així com la residència de la princesa Ljubica. Dinar. A la tarda, visitarem el temple de Sant Sava i la part bohèmia de la ciutat, Skadarlija. Sopar en un dels restaurants tradicionals de Skadarlija. Allotjament.

Dia 30 – BELGRAD (VOJVODINA – NOVI SAD)
Esmorzar. Sortida a través de la plana Vojvodina fins a la muntanya Fruska Gora, regió famosa per les seves vinyes i els seus 17 monestirs erigits en els segles XV i XVI. Continuació cap a Novi Sad. Visita de la Fortalesa de Petrovaradin i dinar en un restaurant. Tornarem a Belgrad via Sremski Karlovci, on destaquen els seus monuments històrics i artístics. Visita a les famoses bodegues de vi. Arribada a Belgrad. Sopar i allotjament.

Dia 31 – BELGRAD – VRNJACKA BANJA (Manasija)
Esmorzar. Sortida cap al Monestir de Manasija, fundat a la primera meitat de segle XV. Dinar i sortida cap a Kragujevac per veure el Memorial Parc Sumarice, on van ser executats homes i nens per les forces d’ocupació alemanyes durant la Primera Guerra Mundial. Arribada a Vrnjacka Banja. Sopar i allotjament.

Dia 1 – VRNJACKA BANJA  – ZLATIBOR
Esmorzar. Sortida cap al Monestir de Studenica, el monestir ortodox més gran i ric de Sèrbia. Els dos principals monuments: l’Església de la Mare de Déu i l’Església de Rei, estan construïts en marbre blanc. Sortida cap a Zlatibor, bonic racó de natura preservada, envoltat per extensos prats i pintoresques turons. Dinar en ruta. Arribada a Zlatibor. Sopar i allotjament.

Dia 2 -ZLATIBOR (Mokra Gora Drvengrad)
Esmorzar. Sortida cap a l’estació de tren de Sargan, on pujarem al tren panoràmic Sarganska Osmica * (opera d’abril a octubre), la ruta es va construir en forma de llaç per salvar el desnivell, i per unir la zona occidental de Sèrbia amb la zona oriental de Bòsnia. En el trajecte fins Mokra Gora, gaudirem d’un recorregut passant per sobre de cinc ponts i travessant nombrosos túnels. Dinar en un restaurant local i sortida cap a Drvengrad, un poble d’estil rural que ens sorprendrà per la seva petita església i les seves boniques cases de fusta. Sortida cap a Bòsnia per visitar Visegrad i el seu famós pont vell sobre el riu Drina. Retorn a Zlativor. Sopar i allotjament.

* En cas de condicions meteorològiques adverses, el tren panoràmic no opera. En el seu lloc s’oferirà la visita a Sirogojno.

Dia 3- ZLATIBOR – BELGRAD (Topola – Oplenac)
Esmorzar. Sortida cap a Topola, situada al cor de Šumadija i coneguda per la seva producció de vins. Visita a la ciutat de Djordje Petrovic Karađorđe, a el complex en la seva memòria i a el famós monument a Karađorđe, que situat al centre de l’altiplà, està envoltat per les ruïnes de la fortalesa. Visita als museus i l’Església de la Mare de Déu. Dinar. Al turó de Oplenac visitarem un complex turístic format per l’Església de Sant Jordi, en la cripta s’hagin les millors obres de pintura a la fresca de tota Sèrbia, i el Mausoleu de la dinastia Karadjordjevic, construït pel rei Peter el Primer. Arribada a BELGRAD. Sopar en un restaurant flotant i allotjament

Dia 4 – BELGRAD – CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada. Arribada i final de el viatge.

Preu per persona: 1.495€
Taxes aeroport +/-  150€

 

EL PREU INCLOU:
• Vols (facturació equipatge consultar).
• Trasllat amb guia acompanyant.
• Recorregut en autocar amb guia de parla hispana.
• 7 nits en hotels 3 *
• 7 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars.
• Visites: panoràmica Belgrad, monestir Krusedol, fortalesa de Petrovaradin, Novi Sad, monestir de Manasija, Parc
Memòries Sumarice a Kragujevac, monestir de Studenica, tren panoràmic Saganska Osmica, Drvengrad, Visegrad,
Topola i complex turístic a Oplenac.
• Entrades: museu Tito, catedral ortodoxa de Sèrbia i residència de la princesa Ljubica (Belgrad), monestir de la muntanya Fruska Gora, mausoleu Oplenac, Drvengrad i Mecavnik.
• Assegurança d’assistència en viatge

 

A tenir en compte
1. El mínim de participants és de 2 persones.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ: cancel·lació sense despeses, dels serveis de terra, 15 dies abans de la data de sortida. Els serveis aeris dependran de les condicions de la reserva; preguem consultar.

 

RUT

PREU: 1645
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »