skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Places exhaurides

EL PAIS DELS MOSQUETERS

4 dies. Sortida 12 d'octubre de 2023 (dijous)

PDF
PREU: 850
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
El viatge serà compartit (sortida de Manresa amb mínim 4 places)


Entre els Pirineus i la vall de la Garona, en el país occità de la Gascunya, hi trobem el Gers. Una terra dolça i tranquil·la que alguns han batejat com la Toscana gascona. Durant el nostre viatge podrem descobrir petites poblacions de caràcter reconegudes d’entre les més boniques de França, el pas dels peregrins compostel·lans camí dels Pirineus,  les vinyes que donen grans caldos i aiguardents gascons com l’armanyac, les granges productores dels refinats foie-gras, i sens dubte la història dels mosqueters i els seu capità D’Artagnan.

 

12 OCTUBRE.- MANRESA – TOULOUSE – LECTOURE  – AGEN
Sortida de Manresa d’origen direcció Girona i la Jonquera. Continuació cap a Perpinyà, Narbona i Toulouse. DINAR EN RESTAURANT. Per la tarda sortida cap a terres gascones i el departament del Gers, sovint anomenat la Toscana gascona.  Arribada a Lectoure i realitzarem un recorregut peatonal per aquesta població que fou residència dels comtes d’Armanyac, en la que sobresurt la catedral de Sant Gervasi i Sant Protasi, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Continuació cap a Agen, acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 13 OCTUBRE.- AGEN – FOURCÈS – LARRESINGLE – CHÂTEAU DE CASSAIGNE – CONDOM – AGEN
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a la petita població de Fourcès, antiga bastida medieval que avui forma part de l’associació dels pobles més bonics de França. Realitzarem un recorregut peatonal. Continuació cap a Larresingle, un nucli fortificat del segle XIII que, malgrat les seves reduïdes dimensions, el seu monumental patrimoni la reconeix com la Carcassona del Gers.   Recorregut peatonal per la localitat. Cntinuació cap al Château de Cassaigne, un prestigiós celler en la que podrem conèixer el procés d’elaboració de l’Armanyac, licor protagonista d’aquestes terres.  Continuació fins a Condom. A hora indicada DINAR EN RESTAURANT. Realitzarem la  visita guiada de la població en la que sobresurt la catedral de Sant Pere, patrimoni de la humanitat per la UNESCO, i el llegat de D’Artagnan i el tres mosqueters, obra que Alexandre Dumas novel·là sobre fets inspirats en personatges locals. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

14 OCTUBRE.- AGEN – LAVARDENS – LUPIAC – AUCH – AGEN
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a la petita població de Lavardens, realitzarem un recorregut peatonal per aquesta antiga capital militar dels comtes d’Armanyac en la que hi sobresurt el seu castell. El seu conjunt fa que sigui reconeguda com una de les poblacions més boniques de França. Continuació cap a Lupiac, bressol de Charles de Batz-Castelmore, comte d’Artagnan  i capità dels mosqueters de Lluís XIV. Visita del museu dedicat a la seva figura. DINAR EN RESTAURANT. Per la tarda sortida direcció Auch, capital dels Gers. Realitzarem la visita guiada d’aquesta antiga ciutat medieval episcopal que s’aixeca damunt d’un turó sobre el riu Gers. Una ciutat d’art i historia en la que destaca la seva majestuosa catedral, patrimoni de la humanitat per la UNESCO per formar part del Camí Compostel·là, o l’escala monumental del segle XIX amb la reconeguda estàtua de D’Artagnan . A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

15 OCTUBRE.- AGEN – LA ROMIEU – CASTELNAUDARY  – MANRESA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a La Romieu, un poble que com bé indica el seu nom, fou aixecat en el pas dels peregrins o romeus que es dirigien a Compostel·la a través de la via Podensis. Considerada una petita població de caràcter. Realitzarem la visita a la magnífica col·legiata de Sant Pere (segle XIV). Continuació fins a la  de Castelnaudary. DINAR DE COMIAT. Per la tarda sortida en direcció a Narbona, Perpinyà i la Jonquera, i arribada als nostres punts d’origen.

 

Preu per persona:
Mínim 36 places=  850€
Mínim 25 places=  920€

Suplement habitació individual:  215€

VISITES INCLOSES:

LECTOURE, recorregut peatonal
FOURCÈS, recorregut peatonal
LARRESINGLE, recorregut peatonal
CASSAIGNE, visita al Castell de Cassaigne
CASSAIGNE, degustació d’Armagnac
CONDOM, visita guiada
LAVARDENS – recorregut peatonal
LUPIAC – visita al Museu d’Artagnan
AUCH – visita guiada
LA ROMIEU – colegiata La Romieu

 

EL PREU INCLOU:
– Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
– Guia acompanyant en tot el circuit
– Hotel 3*
– Esmorzar buffet
– Aigua inclosa en dinars i sopars
– PC en hotels i restaurants
– Taxa turística estada
– Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

 

PREU: 850
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »