skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ELS TRESORS DEL LLAC MAGGIORE

7 dies. Sortida 11 d'agost de 2023 (divendres)

PDF
PREU: 1815
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP COMPARTIT I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

11 AGOST.- MANRESA – NIMES – CHAMBÉRY
Sortida del punt indicat en direcció a Girona i Figueres fins a la frontera amb França. Continuació per Montpeller i Nimes. DINAR EN UN RESTAURANT. Continuació per la Vall del Roine, Grenoble i arribada a Chambéry, capital històrica de Saboya. És una ciutat vella però admirablement restaurada. Acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

12 AGOST.- CHAMBERY – BAVENO
ESMORZAR BUFFET i visita guiada a la població amb entrada al pati del Castell dels Ducs de Saboya. Va ser l’antiga residència dels comtes i ducs de Saboya. El castell és un conjunt d’ edificis construïts a partir de l’ Edat Mitjana fins a l’ actualitat actual administració francesa amb oficines privades.  A hora convinguda retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda sortida cap al túnel de Freijús, entrada a Itàlia. Arribada a Baveno (Llac Maggiore) i acomodació a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

13 AGOST.- BAVENO – LLAC D’ORTA -BAVENO
ESMORZAR BUFFET i sortida cap al Llac d’Orta, el més occidental i el més petit de tots, una petita joia desconeguda amb una única illa en les seves aigües i moltes llegendes. Farem un recorregut en un tren turístic que ens portarà al Sacri Monti d’Orta, Patrimoni de la Humanitat des de 2003. És un conjunt de 21 capelles en un bosquet, que ens parla de la vida de Sant Francesc d’Assís a frescos i figures de terracota construïdes a partir de 1590 i durant 2 segles. Acabada la visita ens aproparem a Orta de San Giulio, un dels poblets italians més bonics. L’absència de cotxes ens fa tornar al passat … cases antigues amb portals de granit, i balcons i reixes de ferro forjat. DINAR EN UN  RESTAURANT. A la tarda, visita d’Orta de San Giulio. Farem un recorregut en vaixell per creuar fins a la petita illa de San Giulio, de 650 metres de perímetre, per admirar la basílica romànica del segle XII amb frescos de diferents èpoques i una magnífica trona, veritable joia de l’escultura romànica. Seguidament realitzarem un altre recorregut en vaixell en què creuarem al costat oposat del llac. A hora indicada retorn a l’hotel,  SOPAR I ALLOTJAMENT.

 14 AGOST.- BAVENO – STRESA –  ILLES BORROMEO – BAVENO
ESMORZAR BUFFET. Sortida cap a Stresa on una barca ens acostarà a les Illes Borromeo. Isola Bella, en la qual visitarem el Palau de la família Borromeo, amb les seves magnífiques sales, escultures, llums, i jardins barrocs en terrasses. Isola dei Pescatori, la més petita i l’única habitada, amb els seus carrerons en què el temps sembla haver-se aturat. DINAR EN UN RESTAURANT. Després, Isola Mare en la qual destaca el seu jardí botànic, únic per la seva biodiversitat exòtica procedent d’arreu del món i el seu palau obert al públic des de l’any 1978. Tornada a Stresa i temps lliure per conèixer aquesta bonica població. A hora indicada retorn a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 15 AGOST.- BAVENO – ANGERA – TORÍ
ESMORZAR BUFFET i sortida cap al sud del Llac Maggiore.   Primer ens acostarem fins al “colós” de Sant Carles Borromeu, a Arona, estàtua del segle XVII, de bronze amb 35 metres alts, dedicats al sant i presos com a model per realitzar l’estàtua de la Llibertat d’EUA.  Continuació cap a la “Rocca Borromeo d’Angera”.   El Penyó sorgeix en un esperó rocós, davant d’Arona.   El castell va ser construït pels arquebisbes de Milà al segle XII i va passar per diverses famílies, entre elles els Torriani, els Visconti fins a arribar als Borromeo, propietaris des del 1445.    Continuació cap a Torí capital del Piemont, interessant i dinàmica ciutat. Acomodació a l’hotel i DINAR. Per la tarda realitzarem la visita guiada a aquesta ciutat. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 16 AGOST.- TORÍ – MONESTIR SACRA DE SANT MICHELE – NIMES
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció el Monestir romànic Sacra de San Michele, lloc on es va filmar la pel·lícula “En el Nom de la Rosa”. Aquest monestir és molt especial per la seva situació estratègica i per la seva alineació en una línia imaginària que comença al Mont Carmelo de Jerusalem i tanca a l’ oest amb les Illes Skelling d’ Irlanda, passant pel Mont Saint Michelle a Bretanya i el Montasterio troglodita de San Michel a la Puglia, tots els monestirs estan encarats cap al solstici.  Haurem de caminar uns 700 metres i pujar 200 graons fins a arribar a l’entrada del monestir.  Visita del mateix. Continuació direcció França. DINAR EN UN  RESTAURANT. A la tarda, continuació cap a Nimes. Acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 17 AGOST.- NIMES – LA JONQUERA – MANRESA
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció Nimes, Narbona i arribada a la Jonquera. DINAR DE COMIAT en bufet lliure amb més de 200 especialitats a triar.  A la tarda, continuació per autopista cap a Figueres, Girona i arribada al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA, amb mínim 36 places:  1.815€
PREU PER PERSONA, amb mínim 25 places: 1.927€
Suplement habitació individual: 495€

 

VISITES INCLOSES:

CHAMBÉRY, visita guiada a la població i entrada al pati  del Castell dels Ducs de Saboya
ILLES BORROMEO, recorregut en vaixell a Isola Bella, Palau família Borromeo, Isola dei Pescatori i Isola Madre
SACRI MONTI D’ORTA, tren turístic
LLAC D’ORTA, travessia en vaixell a Isola San Giulio
ROCA D’ANGERAl
TURÍN, visita guiada
SANT AMBROGI,  visita al Monestir Sacra de Sant Michele

EL PREU INCLOU:

 • Sortida des de Manresa, amb minim de 4 places
 • Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
 • Guia acompanyant en tot el circuit
 • Hotels 3*/4*
 • PC en hotels i restaurants
 • Esmorzar buffet lliure
 • Aigua en els dinars i sopars
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació
 • Taxes turístiques

 

EL PREU NO INCLOU:

 • Res no especificat
 • Tot tipus d’extres

 

PREU: 1815
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »