skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESCAPADA A CANTÀBRIA

4 dies. Sortida 24 de juny de 2021 (dijous)

PREU: 389
INFORMACIÓ

 

Dia 1.- MANRESA – CASTRO URDIALES – CANTÀBRIA

Sortida al matí amb direcció a Cantàbria. Dinar en ruta. Continuació del viatge per a arribar a Castro Urdiales, al peu del Mont San Pelayo. El conjunt monumental de Castro Urdiales, va ser declarat Conjunt Històric Artístic al 1978 donat el seu ric patrimoni. Continuació per a arribar a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2.- SANTANDER – SANTILLANA DEL MAR – COMILLAS 

Esmorzar i sortida per a visitar Santander, capital de Cantàbria que gaudeix d’un entorn privilegiat. Podrem conèixer els jardins de Pereda poblats de cedres, magnolis i palmeres; la Plaça Porticada, l’edifici regionalista de Correus i Telègrafs, del 1916; l’Església del Crist i la Catedral de Santander. El comercial carrer Juan de Herrera ens acosta al centre neuràlgic de la ciutat on està situat l’Ajuntament, del1907, prop del qual es troben el Museu Municipal de Belles arts i la Casa-Museu i Biblioteca de Menéndez Pelayo. Un dels espais més bells i significatius és la Península de la Magdalena. Retorn a l’hotel. Dinar. A la tarda visitarem Santillana del Mar, la població de les tres mentides: ni és santa ni és plana ni té mar, però si que té el conjunt medieval més important de Cantàbria, terra de gentilhomes i cases blasonades. Prosseguirem cap a Comillas, la vila dels arquebisbes i on es troba l’anomenat Caprici de Gaudí, una fantàstica obra d’aquest gran arquitecte català. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3.- SAN VICENTE DE LA BARQUERA – SANTO TORIBIO DE LIÉBANA – POTES

Esmorzar. Al matí visitarem el poble càntabre de San Vicente de la Barquera, molt lligat a la mar com demostren totes les seves tradicions, costums i les seves festes més populars. En la seva major part pertany al Parc Natural d’ Oyambre i gaudeix d’una especial protecció pel seu extraordinari valor paisatgístic i ecològic. Cinc són els béns d’interès cultural que posseeix: l’Església de Santa Maria dels Àngels; l’Antic convent de Sant Lluís; el Castell de San Vicente de la Barquera; la Puebla Vieja… a més, forma part de la Ruta Lebaniega, que enllaça el camí de Sant Jaume de la costa amb el Francès.

A continuació ens traslladarem al cor de la comarca de Liébana, on, mig amagat entre els plecs orogràfics de la muntanya de la Viorna i en els contraforts dels Pics d’Europa, es troba el Monestir de San Toribio de Liébana. Aquest va anar el lloc triat per uns monjos en les albors del cristianisme per a retirar-se del món i viure segons la regla benedictina. Realitzarem una visita al Monestir (entrada inclosa), on es troba el Lignum Crucis, relíquia cristiana considerada el tros de la creu de Jesucrist més gran que es conserva.

Dinar en restaurant. A la tarda visitarem la vila de Potes, una de les més boniques de Cantàbria amb un centre històric que està declarat Patrimoni d’Interès Històric Artístic pels seus carrerons empedrats, ponts i cases blasonades. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4.- CANTÀBRIA – SANTOÑA – LAREDO – MANRESA

Esmorzar i sortida per a visitar Santoña, vila marinera als peus del mont Buciero. Hi ha en aquest municipi nou Béns d’Interès Cultural: l’església de Santa María de Port; L’antic Hospital Militar; els Forts: el de Napoleó, el de Sant Carles i el de Sant Martí; la Casa Palau del Marquès de Manzaneda, etc. A continuació visitarem Laredo, poble mariner amb una platja de més de 5 km és considerada una de les més belles i segures del món. Destaquem l’església de Santa María de la  Asunción i la Puebla Vieja. Dinar a restaurant de la ruta i continuació del nostre viatge de retorn. Breus parades en ruta per a arribar al nostre lloc d’origen.


Preu per persona: 389€
Taxa turística a pagar directament a l’hotel

 

El preu inclou
• Viatge en autocar amb mínim de 30 persones
• Guia acompanyant
• Hotel 3 *
• Pensió completa
• Excursions segons programa
• Assegurança de viatge
• Sense despeses d’anul·lació +7 dies

Visites incloses
• Castro Urdiales
• Santander
• Laredo
• Santoña
• Comillas
• Santillana de la Mar
• Sant Vicente de la Barquera
• Sant Toribio de Liébana
• Potes

PREU: 389
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »