Escapada a Copenhague

Sortida
02 de Maig 2024
Durada
4 dies
Preu per persona en habitació doble
1.390€
Suplement
Habitació individual: 275€
Categoria
Compartits

Programa

2 MAIG.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – COPENHAGUEN
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a Copenhaguen a les 06:05h. Arribada a les 09:10h, trasllat a l’hotel. Situada majoritàriament a l’illa de Selàndia a l’estret que connecta el Mar del Nord amb el Bàltic, Copenhaguen enlluerna el viatger per la perfecta combinació entre tradició i modernitat que sosté. Visita completa de la ciutat amb guia local, recorrent els seus principals atractius. Dinar en restaurant. Visitarem el famos mercat Westmarket i el barri Christianshavn ( també anomenat “ciudad libre de Christiania”). Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

3 MAIG.- COPENHAGUEN – HILLEROD – CASTELL FREDERIKSBORG
Esmorzar a l’hotel, a primera hora del matí sortida cap a la ciutat de Hillerød on farem una visita interior del castell Frederiksborg que data del segle XVII. És una de les obres arquitectòniques més destacades del país, d’estil renaixentista, es destaca a més de la seva bellesa pels seus majestuosos jardins. Dinar en restaurant. A la tarda, retorn a Copenhaguen per la carretera de la costa. Farem una parada per veure la famosa Siereneta. Va ser creada a començaments del segle XX per l’escultor Edvard Eriksen. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

4 MAIG.- COPENHAGUEN – ROSKILDE – COPENHAGUEN
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Roskilde. Visita del museu de vaixells víkings situat a la vora del fiord i on es poden contemplar restes de naus de l’època i fer-se una millor idea de com eren els més famosos habitants d’Escandinàvia a l’antiguitat. Seguirem visitant la seva catedral, és un enorme edifici de maó del segle XII que destaca sobre tot el centre de la ciutat i que és conegut a tot el país per ser el lloc que des del segle XV escull la família reial danesa per enterrar els seus membres morts. Dinar en restaurant i retorn cap a Copenhaguen. A la tarda farem un passeig en vaixell pels seus bonics canals. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

5 MAIG.- COPENHAGUEN – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem els impressionants jardins Tivoli, els edificis simulen construccions famoses de tot arreu del món, com una pagoda, un palau àrab i fins i tot una fragata. També recomanem visitar el centre comercial Field’s, així com altres suggeriments que ens farà la guia local. Dinar lliure. A l’hora convinguda ens dirigirem cap a Dragor, un poblet danès amb un passat pesquer que s’ha conservat amb aquesta essència fins als nostres dies. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 21:00h amb destinació Barcelona. Arribada a les 23:59h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen.
 • (Dte. 30 € per no utilitzar aquest servei)
 • Guia acompanyant
 • Vols directes Barcelona – Copenhague – Barcelona.
 • S’inclou facturació d’una maleta de 20 kgs. per persona.
 • Autocar privat durant tot el circuit, amb seients assignats
 • Hotel 3* cèntric.
 • Estada en mitja pensió.
 • Guia local de parla catalana.
 • Servei de radio-guies.
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.