skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESCAPADA A LA COSTA BASCA

5 dies. Sortida 2 de novembre de 2022 (dimecres)

PDF
PREU: 735
INFORMACIÓ / RESERVA
2 NOVEMBRE
MANRESA – SAN SEBASTIAN – ZARAUTZ
Sortida a primera hora del matí direcció San Sebastian. Dinar en ruta. A la tarda, entrada inclosa al famós Balneari “La Perla” situat amb vistes i accés directe a la platja de “La Concha”. Gaudirem de les piscines, jacuzzis i/o saunes que a través de raig d’aigua i temperatures variades aconsegueixen un efecte relaxant i tonificant. En acabar trasllats a l’hotel, sopar i allotjament.


3 NOVEMBRE
ZARAUTZ – SAN SEBASTIAN –MONTE IGUELDO- ZARAUTZ
Esmorzar. Sortida cap a Monte Igueldo, el punt mes alt de la ciutat d’es d’on gaudirem d’unes fantàstiques vistes de la ciutat. per conèixer edificis emblemàtics com el teatre Victoria Eugenia, el Palau de Miramar a on passava les seves vacances la Reina regent Maria Cristina i l’ajuntament, que va ser un antic casino. En el casc antic destaquem la Catedral del Bon Pastor i la Plaça de la Constitució. Com a monument modern i emblemàtic de la ciutat el Peine del Viento, de Chillida. Dinar experiència al “Templo del Chuletón”, menú especial Sidreria. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

4 NOVEMBRE
COSTA BASCA FRANCESA: IPARRALDE – ZARAUTZ – HONDARRIBIA – SAN JUAN DE LUZ – BIARRITZ
Esmorzar. Sortida cap a Hondarribia, ciutat situada als peus del Mont Jaizkibel i envoltada d’amples i altes muralles que guarden el casc antic. És la frontera natural amb França, destaquem el Castell de Carlos V, l’església de Nuestra Sra. del Manzano i els nombrosos carrers medievals. Continuació cap a San Juan de Luz, originàriament una antiga base dels corsaris bascs. Actualment és un dels principals atractius de la costa basca francesa.
Dinar en restaurant. A la tarda, continuarem cap a Biarritz, antic poble balener. Destaquem el Museu del Mar, l’església de Sant Martí i l’església ortodoxa entre d’altres. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

5 NOVEMBRE
NAVARRA BASCA; NAFARROA – ZARAUTZ – COVES ZUGARRAMURDI I MUSEU DE LES BRUIXES
Esmorzar. Sortida direcció a les Coves de Zugarramurdi, una impressionant cavitat de més de 120m de llarg i 20m d’ample. La bellesa del paratge, els colors i sorolls s’uneixen per crear un entorn únic. Després visitarem el museu de les Bruixes. Gran part dels visitants arriben a Zugarramurdi atrets per les històries i llegendes que van anar sorgint al voltant del procés inquisitorial del 1610. Escenari d’aquelarres, reunions paganes, danses en fogueres a la llum de la lluna… La ruta a visitar és circular, passarem per un mirador amb vistes a Zugarramurdi, baixarem una pendent fins arribar al pont de la regata de l’infern. Dinar en restaurant. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

6 NOVEMBRE
ZARAUTZ – GUERNICA – VITORIA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida direcció Guernica, emmarcat en l’àrea natural d’Urdaibai, alberga el lloc on es reunien les Juntes Generals de Vizcaya, sota el roure conegut com Arbre de Gernika. El seu bombardeig durant la Guerra Civil va inspirar el famós cuadre de Picasso. Continuarem cap a Vitoria, capital d’Àlava on destaquem el Palau de EscoriazaEsquivel i les catedrals Nova i Vella. Dinar en restaurant i temps lliure. A l’hora convinguda retorn al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 735 € 
Suplement habitació individual: 119 €

SERVEIS INCLOSOS:

 • Autocar privat durant tot el circuit, grup reduït amb seients assignats per mantenir distància seguretat.
 • Hotel 3* ZARAUTZ.
 • Estada en Pensió completa amb begudes incloses.
 • Totes les visites i entrades descrites en l’itinerari amb guies locals a San Sebstian, San Juan de Luz, Biarritz i Vitoria.
 • Balneari Talasoteràpia balneari la Perla.
 • Entrada Coves i Museu Zugarramurdi.
 • Experiència Sidreria al “Templo del Chuletón”
 • Guia acompanyant 
 • Servei de radio-guia, a fi de garantir la millor audició i distància social.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ.
PREU: 735
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »