skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESCAPADA A LA VIENA IMPERIAL -SETMANA SANTA

4 dies. Sortida 2 d'abril de 2021 (divendres)

PREU: 835
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE MANRESA, amb un mínim de 4 persones

Itinerari:

Dia 2. MANRESA-BARCELONA-VIENA
Vol regular amb destinació Viena. Trasllat privat a l’hotel i resta del dia lliure per a una primera presa de contacte amb la capital austríaca. Allotjament.Dia 3.- VIENA
Esmorzar. Dia lliure a Viena per conèixer la bella capital austríaca. Passegi per l’emblemàtica Ringstrasse, el bulevard monumental des del qual podrà contemplar els edificis més significatius com l’òpera Nacional, el palau d’Hivern de Hofburg, entre d’altres. El palau Hofburg és el castell més gran de la ciutat pel que si es vol dedicar mitja tarda recorrent, considerant que en les seves instal·lacions també es troba el Museu Emperadriu Sisi i l’Escola Espanyola d’Equitació. Per completar la tarda el recomanable és prendre els tramvies que brodin la Ringstrasse i que ofereix una vista panoràmica d’alguns dels edificis més importants de la ciutat com és el cas de el parlament d’Àustria, l’ajuntament, l’església Votiva, el museu d’Història natural i el museu d’Història de l’Art, entre d’altres. Al final del seu recorregut, li recomanem observar l’arquitectura especial de la Hundertwasserhaus i el seu barri comercial. Allotjament.Dia 4.- VIENA 
Esmorzar. Dia lliure per seguir gaudint i descobrint els encants de la ciutat de Viena. Adreceu-vos a a el Palau Belvedere, on a la seva galeria es mostra el cèlebre “Petó” de Klimt i en les seves instal·lacions és possible trobar bars i restaurants per dinar. La tarda i nit queda reservada per la part més important de la població, el Prater. Un parc de diversions en el qual trobaran atraccions com la famosa sínia gegant, entre d’altres entreteniments. Allotjament.

Dia 5.-  VIENA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure fins l’hora indicada per al trasllat privat a l’aeroport. Sortida en vol de tornada a Barcelona i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona, des de:  835€

El nostre preu inclou
Bitllet línia regular, classe turista especial, amb la companyia Iberia o Austrian Airlines, amb una peça d’equipatge facturat inclòs.
3 nits als hotels previstos o similars en règim d’allotjament i esmorzar, en habitació estàndard.
Trasllats aeroport-hotel-aeroport en privat.
Assegurança mèdica
Taxes aèries i carburant.

 

 

TUI

PREU: 835
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »