skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESCÒCIA AL COMPLET – SETMANA SANTA

8 dies. Sortida 28 de març de 2021 (diumenge)

PREU: 1575
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE BARCELONA

 

Dia 28 – BARCELONA – EDIMBURG
Sortida en vol amb destinació EDIMBURG. Arribada i trasllat col·lectiu a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

Dia 29 – EDIMBURG
Esmorzar. Al matí, visita de la capital d’Escòcia recorrent les seves principals atraccions: Royal Mile (la Milla Reial, el carrer més famós de la ciutat que comunica el castell d’Edimburg amb el palau de Holyroodhouse) i Princess Street, on es troben els grans magatzems. La visita finalitzarà amb l’entrada a l’castell d’Edimburg. Tarda lliure. Allotjament.

Dia 30 – EDIMBURG – HIGHLANDS (FIFE – ST ANDREWS – PERTH – PITLOCHRY)
Esmorzar. Al matí sortirem cap al nord creuant el famós Forth Bridge amb les seves vistes panoràmiques sobre el ‘Firth of Forth’. Continuació pel Regne de Fife cap a St. Andrews, seu de la Universitat més antiga d’Escòcia i bressol mundial de el golf. Visitarem la catedral i el castell. Continuarem ruta cap a Perth, antiga capital d’Escòcia. Temps lliure. Seguirem cap a la Terres Altes, fent una parada a Pitlochry, famós per ser en l’època victoriana una ciutat de vacances de l’alta societat. Sopar i allotjament a la REGIÓ DE LES HIGHLANDS.

Dia 31 – HIGHLANDS (ELGIN – INVERNESS)
Esmorzar. Sortirem seguint la famosa ruta ‘whisky trail’ cap a Speyside, el bressol de l’whisky, on farem una parada per visitar una destil·leria i degustar la beguda més famosa d’Escòcia. En ruta cap a Inverness, pararem a Elgin, on veurem els exteriors de la seva catedral medieval. Arribada a Inverness, i breu visita panoràmica abans d’arribar a l’hotel. Sopar i allotjament a la regió de les Highlands.

Dia 1- HIGHLANDS – ILLA DE SKYE / COSTA OEST (LLAC NESS)
Esmorzar i sortida cap al Llac Ness, on recorrerem els seus marges i coneixerem la popular llegenda. Temps lliure per a realitzar opcionalment un passeig en vaixell pel llac. Recorregut fins al castell d’Urquhart per visitar les ruïnes. Continuació a la vora del llac per Invermoriston i cap a l’oest passant pel castell Eilean Donan, fins a arribar a la mística ILLA DE SKYE. Recorrerem els característics paisatges de l’illa gaudint de les vistes dels Cuillin Hill. Sopar i allotjament.

Dia 2 – ILLA DE SKYE / COSTA OEST – INVERARAY (GLENCOE)
Esmorzar. Sortida cap a Armadale, a Skye, per embarcar cap al port de Mallaig. Recorregut pel ‘camí de les illes’, una de les rutes més escèniques de l’món. Continuació, passant per Fort William, cap a la vall de Glencoe i recorregut per les muntanyes de Buachaille Etive Mor. Continuació vorejant el llac Awe cap Inveraray. Sopar i allotjament.

Dia 3 -INVERARAY – EDIMBURG (LLAC LOMOND – STIRLING)
Esmorzar. Vorejant el llac Fyne, arribarem a l’estany Lomond. Continuarem cap a Stirling, i visitarem el seu castell. Tornarem a EDIMBURG. Allotjament.

Dia 4 – EDIMBURG – CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. Trasllat col·lectiu a l’aeroport d’Edimburg per sortir en vol de tornada. Arribada i final de el viatge.

 

Preu per persona:  1.360€
Taxes aeroport: 215€

EL PREU INCLOU
• Avió en línia regular cia. Lufthansa, via Alemanya (Facturació equipatge no inclosa).
• Trasllat a l’aeroport – hotel – aeroport.
• Allotjament en hotels 3 *.
• 7 esmorzars i 4 sopars.
• Visites: panoràmica Edimburg (Castell), St. Andrews (Catedral i castell), Speyside (destil·leria de whisky amb
degustació), panoràmica Inverness, Castell d’Urquhart, ferri a l’illa de Skye i Castell de Stirling.
• Assegurança d’assistència en viatge

 

A tenir en compte
1. L’itinerari podria patir modificacions, mantenint els mateixos serveis i visites.
2. Els hotels definitius seran reconfirmats aprox. 7 dies abans de l’inici de el viatge. Alguns d’aquests hotels, són edificis protegits i és possible que no disposin d’ascensor.
3. Sortida sense mínim de participants.
4. Política de cancel·lació: cancel·lació sense despeses, dels serveis de terra, 25 dies abans de la data de sortida. Els serveis aeris dependran de les condicions de la reserva; preguem consultar.

 

RUT

PREU: 1575
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »