ESCÒCIA, les terres altes

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
23 de Juliol 2024
Durada
8 dies
Preu
Des de 3.195€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT

DIA 1: MANRESA – BARCELONA – EDIMBURG
Trasllat fins a  l’aeroport de Barcelona; tràmits de facturació i embarcament en vol amb destí no a Edimburg. Arribada, recepció i visita panoràmica d’aquesta ciutat batejada
com “l’Atenes del Nord“. Destaquen la milla real, formada per l’alineació de quatre carrers: Castle hill, Lawnmarket, Hight street i Cannongate; la plaça de Grassmarket antic
mercat de verdures i la New Town. Trasllat a l’hotel i acomodació,
Sopar i allotjament.

DIA 2: EDIMBURG
Esmorzar escocès i sortida al matí per visitar l’interior del Palau i Castell de Holyrood, residència real a Edimburg, dinar i resta de la tarda lliure per acabar de descobrir aquesta encantadora ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3: EDIMBURG – TERRES ALTES
Esmorzar escocès. Sortida a primera hora travessant el cor de les Terres Altes per arribar a Dalwhinnie, amb una de les més coneguda destil·leries d’Escòcia, visita de les instal·lacions
i degustació de whisky. Arribada a Inverness, dinar i a la tarda contemplarem l’atractiu conjunt de la ciutat des del turó del Castell, també visitarem el Castell de Cawdor i camp de batalla de Culloden, arribada al nostre lloc d’allotjament a les Terres Altes. Sopar i allotjament.

DIA 4: TERRES ALTES
Esmorzar escocès i dia dedicat per visitar la part alta d’Escòcia i descobrir-ne els extraordinaris paisatges. Començarem recorrent el Wester Ross, una de les rutes més impressionants de les Highlands cap a la costa, de dramàtic i salvatge paisatge, albirant muntanyes, tranquils lochs i recòndites platges. Després de veure la cascada de Falls of Measach, continuarem als Inverewe Gardens, jardins subtropicals que sobreviuen a la mateixa latitud que Sant Petersburg gràcies a la infl uència del corrent del Golf. Dinar i passeig amb vaixell pel Llac Ness cap a les ruïnes del Castell Urquhart.
Tornada a l’hotel a les Terres Altes. Sopar i allotjament.

DIA 5: TERRES ALTES – ILLA DE SKYE – FORT WILLIAM
Esmorzar escocès i sortida per la ruta de les illes, carretera de gran bellesa, i pel Castell d’Eilean-Donan, el més famós i fotografiat. Ja a l’Illa de Skye, pujada al Kilt Rock, penya-segats que cauen en picat sobre el mar i  que els plecs semblen les típiques faldilles escoceses.
Dinar al restaurant. A la tarda prosseguirem el viatge cap a Fort William, prenent el ferri d’Armadale a Mallaig. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6: FORT WILLIAM – GLASGOW
Esmorzar escocès i sortida en direcció a Glencoe continuant per les Highlands cap a la zona muntanyosa de les Trossachs, on està ubicat el Castillo Sti rling, escenari que va ser de batalles decisives, visita del castell i dinar en ruta, continuació a la més activa ciutat escocesa: Glasgow. Sopar i allotjament  a l’hotel.

DIA 7: GLASGOW
Esmorzar escocès i visita panoràmica de la ciutat, on destacarem per la seva bellesa i espectacularitat: Kelvin Grove Park, el barri Universitari i Universitat, La Creu de Glasgow, l’Ajuntament i la Catedral construïda per Sant Mungo, primer bisbe i patró de la ciutat que visitarem. Els carrers més comercials i importants per on passarem com George’s Square, Buchanan St., etc., ens
oferiran una mostra de la gran renovació que ha patit Glasgow en aquests darrers anys. Dinar i tarda lliure per continuar descobrint aquesta ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8: GLASGOW – EDIMBURG – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport d’Edimburg per sortir a vol amb destinació a Barcelona.
A l’arribadam trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona: 3.195€
Suplement habitació individual: 580€

 

EL NOSTRE PREU INCLOU:
• Trasllat Manresa-aeroport-Manresa amb un mínim de 4 places.
• Bitllet d’avió anada i tornada Barcelona -Edimburg – Barcelona, classe turista i taxes aèries (126€).
• Guia acompanyant durant tot el viatge
• Hotels 3* / 3*sup
• Edinburgh (3 nits) Holiday Inn Express Picardy Place o similar.
• Avimore/Naim/Inverness (2 nits) Avimore Highland Resort hotel o similar.
• Fort William/Illa of Skye (2 nits) depèn de la disponibilitat.
• Règim de pensió completa des del primer sopar fins a l’últim esmorzar (esmorzar escocès, dinars i sopars de 3 plats amb aigua en gerra inclòs).
• Autocar durant tot el circuit.
• Totes les visites especificades al programa amb entrades al Castell i Palau de Holyrood, Castell de Cawdor, Inverewe Gardens, barca llac Ness, Castell d’Eliean Donan i Castell de Sti rling.
• Assegurança mèdica i de cancel·laciço

EL NOSTRE PREU NO INCLOU:
• Begudes als àpats.
• Propines per als guies i xofers.
• Qualsevol servei no especificat al apartat anterior.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.