Eslovènia

Sortida
20 d'Agost 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
2.385€
Suplement
Habitació individual: 468€
Categoria
Compartits

Programa

20 AGOST.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VENÈCIA – KRANJSKA GORA – BLED
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a 1ª hora del mati amb destinació Venècia. Arribada a les 09:00 h ,assistència pel guia local de parla espanyola que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida en autocar en direcció Kranjska Gora, localitat situada a prop dels Alps Julians i dels llacs glacials del P.N. de Triglav famosa per les pistes d’esqui. Dinar. Sortida cap a Bled. Visita del museu-castell, situat damunt d’un turó des d’on podrem contemplar una bella panoràmica del llac i de la petita illa, on es troba l’Església de l’Assumpció. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 AGOST.-BLED – GORJA VINTGAR – LLAC BOHINJ; FUNICULAR MUNTANYA VOGEL – BLED
Esmorzar a l’hotel. Embarcarem en una “pletna”, una tradicional embarcació per visitar l’illa al centre del llac Bled, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII. Retorn a Bled i dinar. A continuació visitarem la Gorja de Vintgar, un dels paratges naturals amb fonts i cascades més importants d’Eslovènia. Es troba al Parc Nacional de Triglav. Continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac glacera de Bohinj. Podrem admirar la seva bellesa i gaudir de la naturalesa que l’envolta.
*Possibilitat opcional, si la climatologia ens ho permet, de pujar en funicular a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on veurem el Triglav (2.864m) la muntanya més alta d’Eslovènia. Retorn a Bled. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 AGOST.-  BLED – RUTA DEL VI; PTUJ – JERUZALEM – MARIBOR (290 KM)
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ptuj. Visita de la ciutat, coneguda com la ciutat més antiga d’Eslovènia, i del castell-museu. Continuarem visitant la ruta del vi a Jeruzalem. En una típica bodega gaudirem de la degustació de deliciosos vins blancs de la regió. Dinar. A la tarda, continuarem fins arribar a Maribor i visita del centre històric i l’àrea de Lent per admirar “la vinya més antiga del món” del s. XV que cada any produeix 60 litres de vi. Sopar i allotjament a l’hotel.

23 AGOST.- MARIBOR – VALL DE LOGARSKA – LJUBLJANA(189 KM)
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la vall més bonica d’Eslovènia, la famosa Logarska, avui en dia centre del turisme ecològic borejada per altes muntanyes i ideal per fer trekkings. Passeig cap a la cascada de Rinka i temps lliure per gaudir del paisatge únic. Dinar. Continuació cap a Ljubljana. Sopar i allotjament a l’hotel..

24 AGOST.- LJUBLJANA – CASTELL PREDJAMA – COVES POSTOJNA – PIRAN (COSTA ESLOVENA) – LJUBLJANA (250 KM)
Esmorzar a l’hotel. Visita a les Coves de Postojna en un tren elèctric farem un recorregut de 19 km. És l’única cova al món amb un tren al seu interior. Podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Visitarem el famós Castell Predjama, l’únic situat en una cova penjada a 123 m d’alçada, les parts més antigues del castell són aproximadament de 1002 aC. Dinar. Continuació cap a la zona costera Piran i visita d’aquesta joia eslovena. El nom deriva del grec “pyr” (foc) en referència a les fogueres de l’antic far que hi havia. Retorn a Ljubljana. Sopar lliure per gaudir de l’ambient de la ciutat. Allotjament a l’hotel.

25 AGOST.- LJUBLJANA
Esmorzar a l’hotel. Visita panoràmica de la capital d’Eslovènia, Ljubljana, centre cultural, polític i econòmic del país. Visitarem el magnífic casc antic, podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, la font de Robba, etc.. Pujada en funicular fins al castell medieval. Visita. Dinar. Temps lliure per passejar per la bonica capital eslovena, gaudir de l’ambient al voltant del riu. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

26 AGOST.- LJUBLJANA – TRIESTE – VENÈCIA (242 KM) – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la bonica població italiana de l’Adriàtic: Trieste. Els seus palaus neoclàssics i la plaça de la Unitat són símbol de la ciutat. Visita amb guia local. Dinar i temps lliure. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol a les 22:45h destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen, amb un mínim de passatgers. (Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei).
 • Guia acompanyant 
 • Vols BCN/Venècia/BCN ( Facturació 1 maleta 25kg). Bossa de mà mides 40x20x30 (que hi càpiga sota el seient)
 • Guia local de parla castellana i servei de ràdio-guia.
 • Autocar privat 30/35 places durant tot el circuit amb seients assignats.
 • Hotels 4*; 2 Nits a Bled i 3 nits a Ljubljana
 • Hotel 3* ; 1 Nit a Maribor
 • Estada en Pensió completa, begudes no incloses.  (excepte 2 sopars a Ljubljana).
 • Taxa turística inclosa
 • Totes les visites descrites a l’itinerari
 • Entrades: Barca Pletna a Bled, església i castell de Bled, funicular castell de Ljublijana, Castell de Ptuj, degustació vi Jeruzalem, Gorja Vintgar, Castell de Predjama, tren a les coves Postojna i visita guiada a la ciutat de Trieste.
 • Assegurança d‘assistència i cancel·lació.

OPCIONAL:
Funicular Mont Vogel: 29€

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.