ESLOVÈNIA – SETMANA SANTA

Sortida
28 de Març 2024
Durada
5 dies
Preu
Des de 1.790€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT


28 MARÇ

PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VENÈCIA – KOPER – PIRAN –BLED
Trasllat a l’aeroport de Barcelona a primera hora del mati per sortir en el vol destinació Venècia. Arribada a les 08:55h i trasllat en autocar cap a Koper. Visita de la ciutat de l’època romana. Dinar en restaurant. A continuació visitarem Piran, una joia eslovena considerada una de les ciutats més boniques del país, la qual va formar part de la República veneciana i té una forta influència en la seva arquitectura, que ens recordà a la famosa plaça San Marco. La història d’aquesta ciutat es remunta a Grècia, de fet el seu nom deriva de la paraula “pyr” (foc) en referència a les fogueres que hi havia a l’antic far. Seguirem la ruta fins a arribar a Bled. Sopar i allotjament a l’hotel.

29 MARÇ
BLED – LLAC BOHINJ; FUNICULAR MUNTANYA VOGEL – LLAC BLED
Esmorzar a l’hotel. Visita a llac Bled. Embarcarem en una “pletna” una tradicional embarcació per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII. Visita del museu-castell, el qual és una atracció única per veure Bled de des de diferents perspectives. Dinar en restaurant. A la tarda, continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia: el llac glacera de Bohinj. Podrem admirar la seva bellesa i gaudir d’un moment relaxant a la costa del llac. Possibilitat opcional, si la climatologia ens ho permet, de pujar en funicular a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on veurem el Triglav (2.864 m) la muntanya més alta d’Eslovènia. Sopar i allotjament a l’hotel.

30 MARÇ
BLED – LJUBLJANA
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la capital d’Eslovènia. Visita de la ciutat de Ljubljana, centre cultural, polític, econòmic i científic del país. Al costat del riu Ljublanica s’eleva el seu castell medieval on hi arribarem amb funicular. Dinar en restaurant. Tarda lliure per passejar per la bonica capital eslovena i gaudir de l’ambient al voltant del riu. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

31 MARÇ
LJUBLJANA – CASTELL PREDJAMA – COVES POSTOJNA – LJUBLJANA
Esmorzar a l’hotel. Visita a la Cova de Postojna de 19 km de longitud, és l’única cova al món amb un tren al seu interior. Podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Continuarem visitant el famós Castell Predjama, únic situat en una cova penjada a 123 m d’alçada, les parts més antigues del castell són aproximadament de 1002 aC. Dinar en restaurant. Retorn a Ljubljana. Sopar lliure per gaudir de l’ambient de la ciutat. Allotjament a l’hotel.

1 ABRIL
LJUBLJANA – TRIESTE – VENÈCIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la bonica població de l’Adriàtic: Trieste. Els seus palaus neoclàssics i la plaça de la Unitat són símbol de la ciutat. Visita amb guia local. Les influències italianes, austrohongareses i eslovenes són evidents en el seu disseny, que abasta una antiga ciutat medieval i un barri austríac neoclàssic. Dinar en restaurant. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o realitzar últimes compres. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol a les 22:45h amb destinació Barcelona. Arribada a les 0:45h i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA     1.638 € + 152 € tax = 1.790€
Suplement habitació individual: 325€

 

SERVEIS INCLOSOS

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen.
 • (Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei).
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins.
 • Vols directes Barcelona – Venècia – Barcelona.
 • Facturació d’una maleta de 23kg per persona i una bossa de mà.
 • Autocar privat pel grup amb seients assignats.
 • 2 nits hotel 4* a Bled.
 • 2 nits hotel 4* a Ljubljana.
 • Estada en Pensió completa. (excepte 3 sopars).
 • Taxa turística.
 • Guia local de parla castellana i servei de ràdio-guia.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Entrades: Barca Pletna a Bled, església i castell de Bled, funicular castell de Ljublijana, Castell de Predjama i coves Postojna.
 • Propines pel xofer i guia local incloses.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

 

SERVEIS OPCIONALS

 • Funicular al mont Vogel amb vistes al Triglav: 38 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • DNI VIGENT

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.