skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESLOVÈNIA

7 dies. Sortida 17 d'agost de 2023 (dijous)

PDF
PREU: 2045
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

 

17 AGOST
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VENÈCIA – KOPER – PIRAN – BLED
Sortida del punt d’origen trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe cap a Venècia. Arribada i sortida en autocar cap a Koper. Visita de la ciutat de l’època romana. Dinar. Continuació a Piran, visita d’aquesta joia eslovena que solia ser part de la República Veneciana pel que la seva arquitectura recorda a la famosa San Marco i és considerada una de les ciutats més boniques d’Eslovènia. Seguirem la ruta fins arribar a Bled. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 AGOST

BLED – LLAC BOHINJ; FUNICULAR MUNTANYA VOGEL – LLAC BLED
Esmorzar a l’hotel. Sortida tot caminant al voltant del llac Bled. Embarcarem en un tradicional vaixell per visitar l’illa al centre del llac, on hi ha l’església de l’Assumpció, del segle XVII. Visita al castell en el pujol, el qual és una atracció única a veure a Bled. Dinar. A la tarda, continuarem cap a un dels llacs alpins més grans d’Eslovènia – el llac Bohinj. Podrem admirar la seva bellesa i gaudir d’un moment relaxant al costa del llac. Possibilitat opcional d’anar en funicular a la Muntanya Vogel que ens mostrarà les joies amagades dels Alps Julians, des d’on divisarem el món Triglav (28€). Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

19 AGOST
BLED – GORJA VINTGAR – MARIBOR
Esmorzar a l’hotel sortida i visita de la gorja de Vintgar que es troba en el Parc Nacional de Triglav, on farem una ruta a peu admirant el paisatge i les aigües del riu Radovna . Dinar i sortida cap a Maribor, on s’hi troben les vinyes més antigues. Visita de l’interessant casc antic borejat pel riu. Sopar i allotjament a l’hotel.

20 AGOST
MARIBOR – RUTA DEL VI; PTUJ – JERUZALEM – LJUBLJANA
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat i museu de Ptuj, la més antiga d’Eslovènia. Després realitzarem la ruta del vi a Jeruzalem. Visita i degustació a una famosa bodega. Dinar. A la tarda, ens dirigirem cap a Ljubljana. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 AGOST
LJUBLJANA – CASTELL PREDJAMA – COVES POSTOJNA
Esmorzar. Visita el famós Castell Predjama, únic situat en una cova. Dinar. Postojna. Visita de la reina de totes les coves La Cova de Postojna, l’única cova al món amb un tren al seu interior, on podrem veure formacions d’estalactites i estalagmites multiformes i acolorides. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 AGOST
LJUBLJANA
Després d’esmorzar, sortida cap a Ljubljana. Visita de la ciutat de Ljubljana, centre cultural, polític, econòmic i científic del país. Inici del tour per Ljubljana, visitarem el magnífic casc antic, podrem conèixer la plaça Preseren, el pont Tripple, el Palau Municipal, la font de Robba, el famós mercat del peix i altres. Dinar. Pujada en funicular fins al castell medieval i visita d’aquest. Temps lliure per passejar per la bonica capital eslovena, gaudir de l’ambient. Sopar en restaurant local. Allotjament.

23 AGOST
LJUBLJANA – TRIESTE – VENÈCIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida en direcció a la bonica població sobre l’adriàtic: Trieste. Els seus palaus neoclàssics i la plaça de la unitat. Visita amb guia local. Dinar i temps lliure. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Venècia per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 1.897 € + 146 € tax

 SERVEIS INCLOSOS:

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Descompte -30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant 
 • Vols directes Barcelona-Venècia-Barcelona.
  – Facturació 1 maleta 25kg
  – Bossa de mà mides 40x20x30 (que càpiga sota el seient).
 • Hotel 3* i 4*.
 • 2 Nits a Bled, 1 Nit a Maribor, 3 Nits a Ljubljana.
 • Estada en Pensió completa.
 • Guia local de parla castellana i servei de radioguia.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Entrades: Barca Pletna, castell de Bled, funicular castell de Ljublijana, Castell de Ptuj, degustació vi Jeruzalem, Gorja Vintgar, Castell de Predjama, tren a les coves Postojna i ciutat de Trieste guiada.
 • Autocar privat durant tot el circuit amb seients assignats.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual : 415 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent

NOTA:
A Eslovènia és costum (sempre voluntària) d’agrair els serveis al xofer i guia a través de les propines. Aconsellem preveure uns 20€ per persona.

 

PREU: 2045
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »