skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ESTATS UNITS – COSTA OEST

15 dies. Sortida 17 de maig de 2023 (dimecres)

PREU: 6920
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES


17 MAIG . BARCELONA – AMSTERDAM – LOS ANGELES
Sortida en vol de KLM a les 06.20h amb destinació Amsterdam i connexió amb el vol intercontinental on travessarem l’Atlàntic i el continent americà, arribant a les 11.50h (hora local) a l’aeroport de Los Angeles. Un cop recollits els nostres equipatges i passats els controls nord-americans, ens acomodarem a l’autocar que ens portarà a l’hotel al Downtown de la ciutat angelina. Acomodació a l’hotel. Per tal d’adaptar-nos als horaris locals i no patir el jetlag, farem una passejada pel Downtwon, amb el Farmer Market i el nou Mall, Grove on prendrem un sopar lleuger abans de tornar a l’hotel.

18 MAIG. LOS ANGELES
Estada a l’hotel en allotjament i esmorzar. Jornada dedicada a Los Angeles, on visitarem Beverly Hills, la Meca del Cinema, Hollywood, en la qual passejarem pel gran Passeig de la Fama, amb les seves estrelles de marbre recordant-nos les celebritats del cinema, els Boulevars Hollywood i Sunset. Dinarem al centre financer al Downtown, el cor de Los Angeles, visitant a la tarda el Music Center o Walt Disney Concert Hall, de l’arquitecte Frank Gehry, l’Estació Central, dedicant un espai a la platja de Santa Monica i el famós Pier, on soparem.

19 MAIG. LOS ANGELES – SAN DIEGO
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí al complex Getty, un dels museus més importants dels Estats Units. Després de dinar, continuarem el viatge cap a San Diego, la segona ciutat en població de Califòrnia, pràcticament a la frontera amb Mèxic, es diu que és on millor es viu de l’Estat. A l’arribada gaudirem del magnífic ambient de la Marina, amb els vaixells ancorats com a museu a l’aire lliure i del barri de les làmpades de gas, com es coneix a la primera estructura de la ciutat. Sopar al restaurant i allotjament a l’hotel.

20 MAIG. SAN DIEGO – HOT SPRINGS
Esmorzar a l’hotel i Visita als parcs i edificis colonials, que conformen el vell assentament alçat el 1769 en la missió fundada pel mallorquí Fra Juníper Serra. Dinarem en restaurant, i a la tarda sortirem cap a Palm Springs, població que continua sent, després d’una època de glamour, residència de moltes celebritats. Va perdre el seu estatus fins a quedar com a imatge passada de moda i ha acabat revivint de les seves cendres, sent de nou una icona dels artistes. Sopar i allotjament a Hot Springs.

21 MAIG. HOT SPRINGS – RUTA 66 – GRAND CANYON DEL COLORADO
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la famosa Ruta 66, el final de la qual hi trobarem Santa Monica. Vorejarem el Yoshua Tree National Park, ens aturarem en llocs mítics de la Ruta 66, com el Roys Motel & Bar a Amboy. Dinarem a Kingman i arribarem entrada la tarda a l’hotel a William, la porta sud del Grand Canyon del Colorado. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 MAIG. GRAND CANYON DEL COLORADO
Estada a l’hotel en mitja pensió. Jornada dedicada al Grand Canyon del Colorado. L’erosió provocada per les aigües del riu als 446 Km de longitud del Canó, acompanyada de l’elevació de l’altiplà, han donat lloc a aquest impressionant fenomen natural, l’altura del qual arriba als 1500 metres. Les seves formacions rocoses i els seus estrats de pedres de tons fantàstics els podrem observar des de diferents miradors. Dinar en restaurant. A la tarda, possibilitat d’efectuar un vol amb helicòpter pel Grand Canyon i a hora prudencial, tornada a l’hotel a Williams.

23 MAIG. GRAND CANYON – MONUMENT VALLEY – ANTELOPE CANYON – PAGE
Després d’esmorzar, vorejarem el Grand Canyon pel sud i l’est, per dirigir-nos a l’espectacular Monument Valley. Visita del parc amb les seves peculiars roques, on es van filmar innombrables pel·lícules. Després de dinar, continuarem el viatge cap a Antelope Canyon, a la vista del qual l’indi navajo que ens acompanyarà, ens farà veure la gran quantitat d’imatges sorprenents a la roca gres del Canó. Abans d’arribar a Page, completarem la jornada amb la Ferradura, l’espectacular meandre del riu Colorado, a l’inici del recorregut que conformarà pocs quilòmetres després el Grand Canyon. Sopar al restaurant amb acompanyament musical i allotjament a l’hotel.

24 MAIG. PAGE – BRYCE CANYON – LAS VEGAS
Esmorzar i sortida cap a l’oest, deixant al sud el Grand Canyon del Colorado tot endinsant-nos a l’estat de Utah, arribant al migdia al Parc del Bryce Canyon, famós per les seves formacions rocoses, que recorden xemeneies. Visita del Parc i dinar. A la tarda continuarem el viatge cap a Las Vegas. Sopar al restaurant i allotjament a l’hotel.

25 MAIG. LAS VEGAS
Estada a l’hotel en pensió completa. Aquest dia efectuarem una visita de la ciutat, amb els seus immensos hotels, amb el llegendari cartell de Benvingut a Las Vegas, amb casinos i teatres on hi actuen les veus més importants dels Estats Units, sent la capital de l’entreteniment. Cada hotel és en si mateix un parc que gira al voltant del tema que el defineix i la sensació és estar fora d’aquest món.

26 MAIG. LAS VEGAS – VALL DE LA MORT- BAIKERSFIELD
Esmorzar a l’hotel i sortida cap als límits d’Arizona i entrada a Califòrnia per arribar a la Vall de la Mort, una de les regions més inhòspites dels Estats Units. Una gran depressió que arriba als 87 metres per sota del nivell del mar, i es considerat el lloc més baix de l’hemisferi occidental, envoltat de muntanyes de més de 3000 metres d’altitud, amb un paisatge impressionant. Dinarem a Furnace Creek, l’Oasi de la Vall. A la tarda, deixarem el Death Valley, per dirigir-nos cap al nord i arribar a Baikersfield a darrera hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.

27 MAIG. BAIKERSFIELD – YOSEMITE – SAN FRANCISCO
Esmorzar i sortida cap al parc de Yosemite, on hi arribarem a mig matí. Veurem la famosa Cascada Yosemite Creek amb els seus 740 metres de salt, la fascinant paret vertical del Gran Capità, la Half Dome, espectacular mola granítica. Després de dinar, continuació a San Francisco. Cena a restaurant i allotjament a l’hotel, situat a prop d’Union Square.

28 MAIG. SAN FRANCISCO
Estada a l’hotel en allotjament i esmorzar. Jornada dedicada a San Francisco amb Twin Peaks, dominant la ciutat. Pujarem als famosos tramvies com a les escenes de les pel·lícules i els nostres recorreguts ens portaran per Haight-Ashbury, Castro, Mission abans de dirigir-nos a Chinatown i Nob Hill i Fishermans Wharf, el port dels pescadors, on dinarem. A la tarda completarem la visita amb el centre financer i cultural, el Downtown, Union Square. Sopar al restaurant.

29 MAIG. SAN FRANCISCO – MUIR WOODS – SAUSALITO – SAN FRANCISCO
Estada a l’hotel en allotjament i esmorzar. La jornada d’avui la dedicarem als voltants de la ciutat, amb Muir Wood, on admirarem les seves sequoies, Dinar a l’encantadora població de Sausalito, creuarem el Golden Gate i tindrem a la vista l’illa d’Alcatraz, en un recorregut amb vaixell. Sopar al restaurant.

30 MAIG. SAN FRANCISCO – VOL A EUROPA
Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí per passejar i per a la coneguda compra de records i regals. Al migdia, dinar en restaurant i trasllat a l’aeroport per sortir al vol transatlàntic d’Air France a París a les 23.00 hores. Nit a bord

31 MAIG. PARIS – BARCELONA
Arribada a les 18:55 a l’aeroport de Charles de Gaulle (hora local) i enllaç amb el vol a Barcelona a les 21:05 amb arribada a les 22:55.

 

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 6500€

  • Taxes: 420€
  • Suplement hab. Ind.: 650€


SERVEIS INCLUIDOS:
Vols BCN – LOS ANGELES – BCN amb escala Europea . Facturació amb maleta
Allotjaments indicats 4* i 5*
Pensió completa durant tot el viatge
Guía desde Barcelona i  durant tot el viatge
Automòbil privat per al nostre grup
Guies locals de habla hispana
Entradas indicadas de los monumentos que se visitan
Tasa turística
Assegurança de viatge
Visat (ESTA)

PREU: 6920
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »