skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ETIÒPIA DEL NORD

10 dies. Sortida 16 de gener de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 3445
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

16 GENER
MANRESA – BARCELONA – ISTANBUL
Trasllat des del punt d’origen a l’aeroport del Prat, Terminal 1. Sortida del vol Cia. Turkish a les 11:55h cap a Istanbul. Arribada a les 17:25h i enllaç amb el vol de la Turkish a les 19:25h cap a Addis Abeba.
17 GENER
ISTANBUL – ADDIS ABABA
Arribada a la capital Addis Ababa a les 00:45h. Assistència del guia a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Esmorzar i visita a la capital d’Etiòpia amb Museus de les Ètnies, Esglésies, Pujada a la Muntanya d’Entoto des d’on es pot presenciar la vista panoràmica de la ciutat i segons disponibilitat de temps visita al “Mercato” el mercat a l’aire lliure i el més gran d’Àfrica. Sopar tradicional amb dansa folklòrica del país. Allotjament a l’hotel.
18 GENER
ADDIS ABABA – BAHAR DAR – CASCADES DEL NIL BLANC
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir vol Cia. Ethipoian amb destinació Bahar Dar. Trasllat a l’hotel i excursió amb vaixell de 4h pel llac Tana (1.840m) on hi ha 30 illes i 38 monestirs sent els més antics del S. XIV. A la Península de Zeghe hi ha el monestir d’Ura Kidane Mehret ben conservat i potser el més impressionant del Llac Tana. L’accés des de l’embarcador ens porta per senders envoltats de plantes de cafè i vegetació espessa. De planta circular i amb fabulosos frescos a les parets, el monestir acull una bona col·lecció de manuscrits i objectes sagrats. Més endavant visitarem l’església d’Azuwa Maryam i per últim un monestir de dones anomenat Enthos Eyesus al costat de l’Illa de Kebran (Església de Kebran Gabriel avui tancada per reformes) El llac té un total de 60 afluents sent el més important el petit Abai Wenz o fonts del Nil Blau. Dinar. A la tarda visitarem el Nil Blau al punt per on desaigua i recorre Etiòpia fins a entrar al Sudan i ajuntar-se amb el Nil Blanc. A uns 30 km del Llac Tana hi ha les Cascades de Tis Isat (foc que fumeja) amb 400m d’amplada i una caiguda de 45m. Un sender ens porta fins allà després de passar un pont portuguès. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament..
19 GENER
BAHAR DAR – GONDAR: CAPITAL DE ABISSÍNIA
Esmorzar i sortida per carretera muntanyosa cap a Gondar. Arribada i trasllat a l’hotel per començar amb les visites a aquesta ciutat classificada com a patrimoni de la humanitat. Gondar va ser la capital del regne d’Abissínia sota el regnat de l’emperador Fasil (Fasíledes) que va fer construir castells, esglésies i banys d’inspiració medieval en ple S XVII. El jesuïta espanyol pare Páez va ser clau en l’elecció de l’emplaçament així com la tècnica i l’estil arquitectònic. Durant 200 anys va ser la residència imperial i va conèixer tant la relativa grandesa dels seus primers emperadors com la decadència dels seus darrers. A mitjans del S XIX l’emperador Teodros va incendiar la ciutat en represàlia als seus habitants per no acceptar-lo com a emperador, ja que no li perdonaven que no tingués sang real. Ja mai no va tornar a ser la capital. Dinar. Visitarem l’Església de Debre Berhan Selassie, la més cèlebre d’Etiòpia i amb el sostre pintat de querubins. Seguim amb els castells de la ciutat imperial (Fassil Ghebbi), els banys de Fasil (Fasíledes) i assistència a les processons que iniciaran les festes del Timket. Sopar i allotjament a l’hotel.
20 GENER
GONDAR – FESTA DE L’EPIFANIA AL TIMKET
Esmorzar a l’hotel. Durant tot el matí gaudirem de les desfilades i els actes des d’una grada habilitada, fins al migdia, seguirem les festes de Timket amb la benedicció de l’aigua, punt crucial de la celebració. Dinar. A la tarda visitarem l’antic monestir de Qusquam i la comunitat jueva de Falasha. Sopar i allotjament a l’hotel.
21 GENER
GONDAR – SANKA BER – MUNTANYES SEMIEN – GONDAR
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap a Sanka Ber, on presenciarem les espectaculars vistes de les muntanyes Semien que tenen el pic més alt de tota Etiòpia el “Ras Dashen” que arriba a una altitud de 4600m sobre el nivell del mar. en camí podrem presenciar també alguns Gelada Babon, una mena de mico endèmic que només existeix en aquesta zona del nostre planeta. Dinar. Cap al tard tornarem a Gondar. Sopar i allotjament a l’hotel.
22 GENER
GONDER – LALIBELA: LA JERUSALEM NEGRA
Esmorzar i vol Cia. Ethiopian amb destinació Lalibela, la Jerusalem Negra i l’antiga Roha. Situada a 2.600m d’altitud és sens dubte la més impressionant de les 8 ciutats Etíops classificades com a Patrimoni de la Humanitat. Fundada a finals del S XII per la dinastia Zagüe com a resposta al progressiu avenç de l’Islam que envoltava la capital imperial d’Axum i com a conseqüència de l’ocupació de Jerusalem per les tropes de Saladí. Van intentar crear en una sola ciutat la nova capital imperial i una nova Terra Santa, doncs els pelegrinatges cristians a Jerusalem s’estaven convertint en una aventura perillosa. La nova ciutat evoca totalment la seva inspiradora amb noms tan comuns com el Mont Gólgota i Sinaí o el Riu Jordà que separa la ciutat en dues parts. Dinar. Visita a la tarda del monestir Hasheten Mariam amb vehicles 4×4, a uns 3300 metres sobre el nivell del mar i sens dubte les més belles vistes panoràmiques dels voltants. Sopar i allotjament a l’hotel.
23 GENER
LALIBELA: RUTA DE LES 11 ESGLÉSIES MONOLÍTIQUES
smorzar i dia dedicat a la visita de les principals Esglésies monolítiques literalment excavades a la roca i dividides en dos blocs separades pel Riu Yordanos (Jordán). El primer grup simbolitza la Jerusalem terrenal i el segon grup la celestial. Dinar. A la tarda, separada de tots dos grups es troba Bete Giorgis que simbolitza l’Arca de Noé i construïda en honor de Sant Jordi patró d’Etiòpia. A l’interior de totes les esglésies s’hi observen belles pintures murals d’influència bizantina, manuscrits, bastons d’oració i nombroses antiguitats. Continuen sent lloc de culte fonamentalment a les festes del calendari religiós. Sopar i allotjament a l’hotel.
24 GENER
LALIBELA – ADDIS ABABA
Esmorzar i vol Cia. Ethiopian amb destinació Addis Abeba. Arribada a les 14:00h i aprofitem part de la tarda per fer les nostres darreres compres a la ciutat. Sopar de comiat acompanyat amb música i dansa folklòrica del país. Trasllat cap a l’aeroport.
25 GENER
ADDIS ABABA – ISTANBUL – BARCELONA – MANRESA
Sortida amb vol de la cia Turkish a les 01:45h cap a Istanbul. Arribada a les 07:25h i vol de connexió de la cia Turkish a les 08:45h cap a Barcelona. Arribada a les 10:35h. Trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA:  3.445 € en base a 20 pax
Suplement de 150 € de 12-18 pax

Suplement habitació individual: 396 €

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols cia Turkish Barcelona – Addis Ababa – Barcelona, via Istanbul.
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen. Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • 3 vols domèstics Cia. Ethiopian airlines.
 • Facturació d’una maleta de 23kg.
 • Pensió Completa excepte 2 dinars a Addis Ababa.
 • Hotels de 3* i 4*.
 • Microbus privat al nord.
 • Transport al sud amb 4×4 tipus Toyota Land Cruiser.
 • Guia local de parla castellana durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant des de Barcelona
 • Entrades i visites incloses descrites a l’itinerari.
 • Lloguer de barca al Llac Chamo a Arba Minch i Llac Tana Bahar Dar.
 • Excursió al monestir Hasheten Mariam a Lalibela.
 • Taxes locals de carreteres.
 • Taxa governamental.
 • Sopar de comiat amb dansa i música tradicional.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • Passaport amb validesa de 6 mesos.
 • VISAT D’ENTRADA: 50 USD (a pagar directament en destí)
 • No hi ha vacunes obligatòries.

 

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

 

PREU: 3445
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »