skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


FESTA DE LES FLORS A HOLANDA -Autocar-

8 dies. Sortida 18 d'abril de 2023 (dimarts)

PDF
PREU: 1999
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP COMPARTIT I GUIA ACOMPANYANT /
SORTIDA DE MANRESA MÌNIM 4 PLACES

 

18 ABRIL.- MANRESA – NIMES – MACON/BEAUNE
Sortida del punt indicat en direcció a Girona i Figueres fins a la frontera amb França. Prossecució fins a Nimes. DINAR EN RESTAURANT. A continuació travessarem la rica Vall del Roina, passarem er Lió i arribada a Macón/Beaune. Acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 19 ABRIL.- MACON/BEAUNE – REIMS – BRUSSEL·LES
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Reims, bressol de les caves més famoses de champagne francès. Entre els seus edificis d’interès, destaca la seva fabulosa catedral gòtica on antigament es coronava els reis de França. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda s’ha de fer cap a Brussel·les. Acomodació a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 20 ABRIL.- BRUSSEL·LES – GANTE – BRUIXES -BRUSSEL·LES
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a la fèrtil plana de Flandes per visitar les ciutats de Gante i Bruixes. Començarem amb la visita guiada de Gante, on enmig del seu nucli històric s’aixeca la imponent catedral de San Bavón, una maravella arquitectònica de l’art flamenc en què l’emperador Carles V hi ha el baptisme el 1500. Veurem les cases gremials, el Belfort, i l’ajuntament que ens recordarà el llegat que la corona espanyola va deixar en aquestes terres. A una hora prudencial continuarem cap a Bruixes. Sovint anomenada la Venècia del Nord. Està considerada com una de les ciutats medievals europees més ben conservades enmig de l’atmosfera de romanticisme que es respira als seus carrers. Durant la visita guiada coneixerem el Llac de l’Amor amb els seus elegants cignes, el beguinatge, l’església de Nostra Senyora (amb una de les poques peces de Miguel Ángel fora d’Itàlia), la basílica de la Santa Sang o la plaça del Mercat, entre altres espais del seu cas històric, reconegut Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda retorn a Brussel·les on farem un recorregut panoràmic i peatonal per la Grand Place. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 21 ABRIL.- BRUSSEL·LES – ROTTERDAM – LA HAYA – PARC MADURODAM – AMSTERDAM
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a les terres holandeses de Brabant i Zelanda on una multitut d’illes i penínsules conflueixen als estuaris dels rius Escalda, Mosa i Rin en una lluita continua de convivència forçada entre aigua i terra. Arribada Rotterdam primer centre de finances nacional i un dels ports més importants del món. Visita panoràmica i DINAR EN RESTAURANT. Continuació cap a la Haia, capital administrativa del país on tenen la seva seu el govern i nombrosos organismes internacionals, i on resideix la monarquia del país. Elegant i cosmopolita, podrem veure la seu del Tribunal Internacional de Pau, el Parlament holandès, les platges de Scheveningen, entre altres espais. Realitzarem la visita guiada. Prossecució fins al Parc de Madurodam la ciutat en miniatura més gran del món on es fan presents diversos indrets representatius de tots els Països Baixos. Prossecució cap a Amsterdan. Acomodació a l’ hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

22 ABRIL.- AMSTERDAM – VOLENDAM – MARKEN – AMSTERDAM
ESMORZAR BUFFET i farem la visita guiada a la ciutat d’Amsterdam. Sovint anomenada la Venècia del Nord, la cosmopolita capital dels Països Baixos, s’aixeca a la ribera dels rius i Amstel, damunt de 100 illes separades per més d’un centenar de quilòmetres de canals que es comuniquen, entre si, per aproximadament un miler de ponts. Amsterdam es descriu com una ciutat defensora de totes les llibertats, promotora de la tolerància i receptora de tota mena d’idees i gent, on un de cada quatre habitants és estranger. Al llarg de la visita del seu cas històric, reconegut Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, admirarem els nombrosos canals, amb les seves altes i estretes cases d’obra vista, i les riques façanes de les cases dels comerciants del segle d’or holandès, la Central Station, la Plaça Dam -centre neuràlgic de la ciutat amb el Monument a l’Alliberament i el Palau Reial-, la Torre de la Moneda, el Nou Ajuntament, la Sinagoga portuguesa o el Mercat de flors flotant, entre altres llocs. A migdia ens traslladarem a les costes de l’Ijseelmeer (llac d’Ijseel). Arribada a Volendam – poble de pescadors que ha sabut conservar el seu caràcter marítim, tal com podrem veure al seu port i a les seves pintoresques cases-. DINAR EN RESTAURANT. Prossecució a la població veïna de Marken, situada a l’ illa del mateix nom i unida a terra ferma mitjançant un dic. Visita d’aquesta petita població protestant, on la seva gent mostra amb orgull la dita de conservar els seus costums més tradicionals. Retorn a Amsterdam. Realitzarem un recorregut en vaixell pels seus canals. A hora indicada, retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

23 ABRIL.- AMSTERDAM – KEUKENHOF – MEDEMBLICK – ZAANSE SCHAANS – AMSTERDAM
ESMORZAR BUFFET
i matí dedicat a descobrir el Parc de Keukenhof, obert tan sols 8 setmanes a l’any i que compta amb nombrosos jardins i pavellons on s’exposen les flors més fabuloses. Cada any es planten més de 7 milions de bulbs. Podrem passejar pels camps de tulipans i de tota mena de flors de colors inimaginables. Continuació cap a Medemblick.i DINAR EN RESTAURANT. A la tarda ens dirigirem a Zaanse Schans per poder admirar els seus molins de vent. Retorn a Amsterdam, SOPAR I ALLOTJAMENT.

24 ABRIL.- AMSTERDAM – AALMEER – LUXEMBURG – DIJON
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Aalsmer, la capital mundial de les flors, per visitar el seu centre de subhastes de flors. On cada dia es venen milions. Continuació cap a Luxemburg on gran part del seu encant resideix al Chemin de la Corniche, un passeig peatonal considerat “el balcó més bell d’Europa”, que ziga-zaga per les muralles, del segle XVII, brindant vistes del canó del riu i les fortificacions. DINAR EN RESTAURANT.  Realitzarem una visita guiada pel centre històric de la ciutat. A la tarda sortida cap a Dijon.  Arribada a l’hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

25 ABRIL.- DIJON – LUNEL – MANRESA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a Lió, Valence i arribada a Lunel. DINAR DE COMIAT. A la arda sortida cap al punt d’ origen.

 

Preu per persona:
Mínim 36 places: 1.999€
Mínim 25 places: 2.190€
Suplement habitació individual:  596€
Opcional assegurança cancel·lació: 37€

 

VISITES INCLOSES:

GANTE, visita guiada
BRUIXES, visita guiada
BRUSSEL·LES, visita guiada panoràmica i recorregut peatonal per la Grand Place
ROTTERDAM, recorregut panoràmic
LA HAIA, visita guiada
PARC MADURODAM, entrada al parc
AMSTERDAM, visita guiada
AMSTERDAM, creuer pels canals
VOLENDAM, recorregut peatonal
MARKEN, recorregut peatonal
KEUKENHOF, entrada al parc
ZAANSE SCHAANS, recorregut pels molins
AALSMEER,  visita centre de subasta de flors
LUXEMBURG, visita guiada al centre de la ciutat

EL PREU INCLOU:

  • Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
  • Guia acompanyant en tot el circuit
  • Hotels 3*/4*
  • PC en hotels i restaurants
  • Esmorzar buffet lliure
  • Aigua en dinars i sopars
  • Assegurança mèdica
  • Taxes turístiques

 

 

PREU: 1999
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »