skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


FESTA DO MARISCO a O’GROVE

6 dies. Sortida 2 d'octubre de 2022 (diumenge)

PREU: 599
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
Sortida des de Manresa amb mínim de 4 persones

1r dia.- MANRESA –  RIES BAIXES
Sopar i Allotjament
Sortida cap a Galícia, parada per dinar (no inclòs). A la tarda, continuació fins al nostre Hotel a les Ries Baixes gallegues.

2n dia.- RIES BAIXES (Baiona, O’Grove FESTA DO MARISC)
Pensió completa
Ens dirigirem al sud de Galícia arribant a Baiona per gaudir del nucli antic declarat Conjunt Històric-Artístic, amb els seus empedrats carrers plens de temples i monuments, al costat de la bella entrada del mar que recorre el Passeig Marítim i doble port. Pujarem a dalt de tot de la Península de Monte Boi per visitar la seva fortalesa Monte Real, des d’on podrem admirar esplèndides vistes sobre la població i la badia. Destaca la Torre del Príncep que era el estratègic far del port de Baiona. Qui ho desitgi, Dinar inclòs o bé disposarà de temps lliure a la Festa do Marisco a O’Grove per delectar-se de les parades de marisc fresc a un molt bon preu. A la tarda gaudirem aquell que ho desitgi de un passeig amb vaixell per les Ries per veure el cultiu de musclos i poder realitzar una degustació dels mateixos amb vi xoven.

3r dia.- RIES BAIXES (La Corunya, Santiago de Compostel·la)
Mitja Pensió
Sortida cap a la Corunya per fer una visita a la capital gallega de bell litoral marítim amb casa seva envidrades, la seva emblemàtica Torre d’Hèrcules i centre monumental al voltant de la Plaça Maria Pita. Dinar lliure per degustar productes gallecs. A la tarda, visitarem Santiago de Compostela, ciutat de pelegrins amb un dels centres medievals més bells d’Europa, el centre de la qual
és la Plaça de l’Obradoiro, on hi ha la Catedral.

4t dia.- RIES BAIXES (Combarro, Pontevedra, A Toxa, Cambados, FESTA DO MARISC)
Pensió completa
Al matí es visitarà Combarro on es troba la major concentració d’horris a primera línia de mar. A Poio visitarem el Monestir de Sant Xoan, ia Pontevedra disposarem de temps lliure per a la visita del centre monumental. I a la tarda es visitarà l’illa balneària de La Toja i el bell poble de Cambados, bressol del vi Albariño, abans de tornar a O’ Grove per tornar a la FESTA DO MARISC a O’Grove, on diverses carpes reuneixen estands de tota mena de fruits del mar que ofereixen.

5è dia.- RIES BAIXES (Valença do Minho, Vigo)
Pensió completa
Sortida cap al límit amb Portugal per visitar Valença do Minho, on podreu descobrir interessants ofertes que s’ofereixen de l’artesania portuguesa que podreu simultaniejar amb la visita al vostre centre emmurallat i la seva Fortalesa. A la tarda visitarem la ciutat de Vigo.

6è dia.- RIES BAIXES – MANRESA
Esmorzar i Dinar
Sortida per a la tornada. Parada per dinar que serà servit en pícnic per l’Hotel. A la tarda es conclourà el viatge al nostre lloc d’origen.

 

Preu per persona: 599€
Suplement habitació individual: 120€

 

El viatge inclou: 
• Sortida des de Manresa (amb mínim de 4 persones) 
• Modern Autocar amb butaca numerada i guia acompanyant
• Pensió Completa amb begudes incloses (Excepte en ruta i Dinar 3r dia)
• Entrada inclosa al Monestir de Sant Xoan
• Assegurança de cancel·lació i assistència mèdica (pàg. 6)

NO S’INCLOU
• 2 esmorzars (1 en ruta)
• Guies locals i serveis que s’oferiran a la destinació
• Serveis no especificats ni extres personals

 

 

PREU: 599
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »