skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


FINLÀNDIA EN LLIBERTAT – FLY & DRIVE

7 dies. Sortida Diàries

PREU: 1025
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

“AVENTURA FAMILIAR” (559 KM)

DIA 1 ESPANYA/HELSINKI
Sortida en vol cap a Hèlsinki. Recollida del cotxe de lloguer. Visiteu el zoològic “Korkeasaari”, el parc d’atraccions “Linnanmäki” o l’aquari “Sea Life”. Allotjament. Hotel Sokos Hèlsinki.

DIA 2 HELSINKI/KOTKA (130 KM)
Esmorzar. Inici de la ruta cap a la vila medieval de Porvoo. Alberga el “Museu de la joguina” i la botiga de dolços “Brunberg”. La ruta continua cap a l’est, passant per Loviisa, cap a Kotka. Hotel Sokos a Seurahuone.

DIA 3 KOTKA/KOUVOLA (57 KM)
Esmorzar. No us perdeu el Jardí “Sappoka”, al carrer Tallinnankatu, un autèntic oasi, o l’aquari “Maretarium”. El dia continua per la vall del riu Kymijoki cap a Kuovola. Hotel Sokos Vaakuna.

DIA 4 KOUVOLA/TAMPERE (190 KM)
Esmorzar. Per als més petits, la visita obligada és el parc “Tykkimäki”, que acull el zoològic més gran del país especialitzat en rèptils. Un altre lloc d’interès és l’Antiga Guarnició Russa, amb les seves antigues cases de fusta. Sortiu de Kouvola passant per Lahti, on podreu aturar-vos i admirar la vista des de dalt del famós trampolí de salt d’esquí. Hotel Sokos Ilves.

DIA 5 TAMPERE/HÄMEENLINNA (80 KM)
Esmorzar. Gaudeix al parc d’atraccions Särkänniemi, que té un aquari, dofins, planetari i la torre d’observació Näsinneula. Conduïu cap a Hämeenlinna a través de Valkeakoski i Sääksmäki. Hotel Sokos Vaakuna.

DIA 6 HÄMEENLINE/HELSINKI (102 KM)
Esmorzar. Continueu cap a Häme, on us espera un altre gran dia de diversió al parc d’atraccions Puuhamaa, que inclou un entretingut parc aquàtic. La visita a l’històric castell de Häme també serà d’interès tant per a nens com per a adults. Continuació cap a Hèlsinki.

DIA 7 HELSINKI/ESPANYA
Esmorzar. Devolució del cotxe de lloguer. Sortida en vol de tornada a Espanya. Arribada.
“NORD MÀGIC” (850 KM)

 

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular, classe turista (reserves a classes especials).
Allotjament a hotels de la cadena Sokos amb esmorzar buffet.
Cotxe de lloguer, amb recollida i devolució a l’aeroport, quilòmetres il·limitats, assegurança a tercers, robatori i col·lisió amb franquícia i taxes.

PREU: 1025
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »