skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


FIORDS DE NORUEGA – FLY & DRIVE

8 dies. Sortida Diàries

PREU: 1265
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

RUTA 1
DIA 1 BARCELONA / OSLO
Sortida en vol amb destinació a la capital noruega. Arribada i recollida del cotxe de lloguer. Arribada a l’hotel pel teu compte. Allotjament.

DIA 2 OSLO
Esmorzar. Aprofita per visitar la ciutat i els seus principals llocs d’interès com el Parc Vigeland, el Museu Fram i el Museu de Vaixells Víkings, així com una panoràmica des del turó de Holmenkollen. Allotjament.

DIA 3 OSLO / BERGEN (460 KM)
Esmorzar. Sortida en direcció a la capital dels fiords a través de bells paisatges de muntanya. Arribada a Bergen. Allotjament.

DIA 4 BERGEN
Esmorzar. Visita la ciutat i els principals llocs d’interès, el “Bryggen”, el museu hanseático i la bellíssima perspectiva des de la Muntanya Floi a què s’accedeix amb funicular. No deixis passar l’oportunitat de provar el peix en un típic restaurant centenari de barri marítim, abans de concloure la visita a aquesta bella ciutat, el barri antic és un dels més ben conservats al Nord d’Europa. Allotjament.

DIA 5 BERGEN / LOEN  (290 KM +1 FERRY)
Esmorzar. Continua el teu viatge en direcció a l’estació d’hivern de Voss i des d’allí a Myrdal, on pots agafar el famós tren turístic de “Flamsbana”, amb impactants vistes fins Flåm i tornada a Myrdal per seguir fins Gudvangen des d’on embarcarás al ferri que ens transportarà fins Kaupanger. Continuació fins a la bella població de Loen. Arribada i allotjament a l’Hotel.

DIA 6 LOEN / ALESUND (170 KM + 2 FERRY)
Esmorzar. Continua la teva ruta en direcció a Hellesylt per prendre el ferri que et transportarà per l’impressionant fiord de Geiranger, possiblement el més bell del món. Arribada a Geiranger per continuar la ruta d’una de les més impressionants etapes de el viatge: Trollstingen, “la ruta dels Trolls”, realitzant colpidors ascensos d’alta muntanya, per una carretera costeruda i plena de revolts encara que compensa la vista des del seu cim que és, sens dubte, inoblidable. Creua en ferri de Magerholm a Orsneset. Arribada a Alesund i allotjament a l’hotel.

DIA 7 ALESUND / LILLEHAMMER (380 KM)
Esmorzar. No deixis de visitar aquesta bonica ciutat atlàntica, incloent una panoràmica des del seu punt més alt. Sortida en direcció a Lillehammer. Arribada a la capital Olímpica. Visita les instal·lacions olímpiques amb els imponents salts de trampolí. Allotjament.

DIA 8 LILLEHAMMER / OSLO (135 KM) / BARCELONA
Esmorzar. Condueix a l’aeroport per a la devolució del cotxe de lloguer. Sortida en vol de tornada a Barcelona. Arribada.

Preu per persona, des de: 1.265€

 

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular, classe turista (reserva en classes especials).
7  nits d’hotel amb esmorzar a la categoria seleccionada.
8 dies cotxe de lloguer, grup B (Peugeot 208 o similar) per a 2 pers., Grup C (VW Golf o similar) per a 3 pers. i grup P (Skoda Octavia STW o similar) per 4/5 Pers. amb quilòmetres il·limitats, taxes i assegurança a tercers, robatori i col.lisió amb franquícia. Suplement de recollida / devolució del cotxe de lloguer a l’aeroport.
Propines no incloses.
Assegurança de viatge.

INTERESSA SABER
Preu des basat en KLM en classe X, per viatjar de l’1 de maig a l’31 d’octubre 2021.
Taxes incloses: KL: 65 €
No inclou ferris, túnels o trens.
Peatges: Es carreguen directament a la targeta de crèdit de el client a l’arribada. Cost per dia de lloguer NOK 70,00 + 25% taxes.
Drop off Fee: Ruta 2: NOK 3280 Aprox. + 25% IVA (Pagament directe en destí).

CONDICIONS I ASSEGURANÇA
Aquest viatge es regeix per Condicions Generals de contractació.
Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

 

CATAI

PREU: 1265
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »