skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


FLANDES – FLY & DRIVE

4 dies. Sortida Diàries

PREU: 560
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

DIA 1 BARCELONA / BRUSSEL·LES / BRUGES (96 KM)
Vol de línia regular amb destinació a Brussel·les. Arribada i recollida de el vehicle de lloguer a l’aeroport. Sortida cap a Bruges, on els seus canals i mansions recorden el poder econòmic durant l’Edat Mitjana i el Renaixement. En les proximitats de Bruges es troba el castell Wijnendaele, que data del s. XI i la visita comprèn diversos edificis adjacents i un meravellós paisatge de boscos. Allotjament.

DIA 2 BRUGES / GANT (50 KM)
Esmorzar. Sortida cap a Gant, capital de Flandes Oriental, que posseeix una gran quantitat de llocs d’interès. A més de les seves dos castells medievals, molts museus, cinc abadies-tres beateris, es troben desenes d’esglésies i monuments històrics. A pocs quilòmetres de Gant es troba el castell Ooidonk, a l’idíl·lic poble de St. Martens Latem, reconstruït al segle XVI sota influència espanyola. Els seus bells jardins serveixen d’escenari per a concerts que s’organitzen a l’estiu. Allotjament.

DIA 3 GANT / ANVERS (60 KM)
Esmorzar. Sortida cap a Anvers, sense cap dubte, una fabulosa ciutat plena d’agradables sorpreses. Animat centre artístic i cultural, ciutat de Rubens, Van Dyck, Jordanes o Breughel. Té l’ambient característic d’un port mundial: cosmopolita, hospitalari, una mica exòtic, a la moda però sempre acollidor i encantador. En ple centre d’Anvers, a la vora del riu Escalda, es troba l’edifici més antic de la ciutat, el castell Het Steen, que data del s. XII. En les proximitats d’Anvers també es troben els castells Gravenwezel i Rivierenhof-Sterckshof. Allotjament.

DIA 4 ANVERS / BRUSSEL·LES (50 KM) / BARCELONA
Esmorzar. Sortida cap a Brussel·les. La capital Belga hi ha un ampli conjunt de racons entranyables per passejar, cerveseries per descansar, així com la Grand Place, la Catedral Neogòtica de Santa Caterina i el simpàtic “Maneken Pis”. Devolució de el vehicle de lloguer a l’aeroport i retorn a Barcelona en vol de línia regular. Arribada.

Preu per persona, des de: 560€

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
4 dies de cotxe de lloguer, grup B (Opel Corsa o similar) per a 2/3 persones i grup F (Ford Focus o similar) per a 4/5 persones amb quilòmetres il·limitats, taxes, assegurança a tercers, robatori i col.lisió amb franquícia.
Recollida i devolució del vehicle a l’aeroport.
3 nits d’hotel amb esmorzar en els hotels indicats.
Assegurança de viatge.

INTERESSA SABER
Les distàncies quilomètriques indicades són aproximades.

CONDICIONS I ASSEGURANCES
Aquest viatge es regeix per  Condicions Generals de contractació.
Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

CATAI

PREU: 560
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »