Galícia i les Ries Baixes

Sortida
20 de Maig 2024
Durada
6 dies
Preu per persona en habitació doble
1.035€
Suplement
Habitació individual: 125€
Categoria
Compartits

Programa

Dilluns 20: ORIGEN – HOTEL (ZONA RIES BAIXES)
Sortida a l’hora convinguda direcció Saragossa i parada en ruta per esmorzar a compte del client. Continuació del viatge per autopista direcció el nord-est de la Península Ibèrica tot creuant les comunitats autònomes de la Rioja i Castella Lleó. Parada en ruta per dinar de restaurant. Acabada la sobretaula, represa del viatge fins arribar a l’hotel, tràmits d’entrada sopar i allotjament.

Dimarts 21:  SANTIAGO DE COMPOSTELA – HOTEL
Dia destinat a descobrir el casc antic de Santiago de Compostela, capital gallega declarada patrimoni de la humanitat, on cada any hi acudeixen milers de persones, moltes d’elles després de recórrer el camí de Sant Jaume. Trobada amb el guia local al punt convingut i recorregut a peu pels sinuosos carrers del centre històric, per conèixer l’extraordinari conjunt de monuments arquitectònics format per bells edificis medievals, magnífics monestirs o esplèndids palaus urbans agrupats al voltant de la l’impressionant Catedral. Dinar de restaurant. A la tarda, temps lliure per passejar pels animats carrerons del centre i gaudir de l’ambient peregrí i turístic de la ciutat santa. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.

Dimecres 22: CAP FINISTERRE – LA CORUNYA – HOTEL
Esmorzar i sortida en direcció el lloc més occidental i emblemàtic de Galícia, el Cap de Finisterre, tradicionalment considerat la fi del Món. Arribada fins al mític far, punt final del camí de Sant Jaume, on gaudirem de belles vistes sobre l’Atlàntic. Dinar de restaurant. A la tarda descobrirem la Corunya, segona ciutat més poblada de Galícia després de Vigo. Entrada a la ciutat per l’avinguda de la marina, una de les zones amb més encant de la ciutat, per les galeries blanques que llueixen a les façanes dels edificis propers al port. La nostra panoràmica ens portarà a vorejar la façana marítima de la ciutat fins arribar al monument més emblemàtic, la Torre d’hèrcules, impressionant far d’origen romà encara en funcionament i declarat Patrimoni de la Humanitat. Seguidament passejarem pel cor de la ciutat, la Plaça de Maria Pita, la més majestuosa i animada de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dijous 23: COMBARRO – MONASTERIO DE PIO – PONTEVEDRA –  PAZO BAIÓN
Esmorzar i sortida en direcció Combarro pintoresca població de singular agrupament urbà, declarat Conjunt d’interès artístic, pel seu excepcional encant, amb més de 30 horreos situats a 1ª línia de mar. Molt a prop, en un entorn de gran bellesa visitarem el Monestir de Sant Joan de Poio, temple mercedari d’estil barroc gallec on hi destaca el seu claustre decorat amb un singular mosaic realitzat amb milers de petites pedres durant més de 70 anys i uns dels horreos de major longitud de tota Galícia. Dinar de restaurant. Durant la tarda, coneixerem el casc històric de Pontevedra tot fent un tranquil passeig, acompanyats per un guia local, pels seus encantadors i turístics carrerons. Finalitzarem la tarda amb la visita al  Pazo Baión, un dels palaus gallecs amb celler amb més encant, ubicat a la Vall del Salnés. Aquesta insigne propietat posseeix una de les vinyes més espectaculars del panorama vitivinícola mundial, amb 22 hectàrees de la varietat albariño, on les particularitats característiques del sòl granític, i les diferents orientacions de la vinya, transmeten als vins una gran tipicitat i complexitat. Arribada i visita guiada d’aquesta finca històrica, un microunivers on poder gaudir del millor enoturisme a les Rías Baixas. Acabarem la experiència amb la degustació de 2 vins albariños. Sopar i allotjament a l’hotel.

Divendres 24: ILLA DE LA TOJA – O’GROVE – HOTEL EN RUTA
Esmorzar i sortida en direcció de l’illa de la Toja, coneguda pels seus balnearis, l’antiga fàbrica de sabó i la capella de San Caralampio (Capella de les Conxes). Continuació de l’excursió fins a O’Grove, capital del marisc, on efectuarem un recorregut amb catamarà per la Ria de Arosa per tal d’observar les “batees”, plataformes flotants on es crien els musclos, ostres i vieires. Durant el trajecte degustarem musclos acompanyats amb vi de la regió. Acabada la visita, seguirem camí cap al sud de les terres gallegues on a l’hora convinguda dinarem de restaurant. Tot vorejant Orense, única capital gallega sense costa marítima, seguirem el nostre viatge fins arribar a l’hotel per tal de sopar i descansar.

 Dissabte 25: HOTEL EN RUTA – ORIGEN
Esmorzar a l’hotel, recollida d’equipatges i inici del viatge de retorn per autopista. Parada en ruta per tal de realitzar un bon dinar de comiat. Acabada la sobretaula, continuació del trajecte fins arribar als respectius llocs d’origen, on finalitzaran els nostres serveis.

El preu inclou

Sortida i tornada a Manresa
Autocar de l’empresa Prats Serrat i guia acompanyant.
Allotjament en hotels situats a Zona Ries Baixes i Valladolid (rodalies)
Règim de pensió completa durant tot el viatge.
Visites, guies locals i entrades detallades al programa.
Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.