Galicia – La festa del marisc-

Sortida
17 d'Octubre 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
783€
Suplement
Habitació individual: 175€
Categoria
Compartits

Programa

4 OCTUBRE .- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – SANTIAGO – RIES BAIXES
Trasllat a l’aeroport del prat pere sortir en vol directe a les 9:10h amb destinació Santiago. Arribada a les 11:00h i trasllat al centre de Santiago. Dinar. A la tarda visita guiada de la ciutat declarada per la UNESCO patrimoni de la humanitat. Destaquem la plaça de l’Obradoiro, on se situa la imponent Catedral i la seva torre del rellotge, la Berenguela. En aquesta catedral és s’oficia la coneguda Missa del Botafumeiro. Els artesans de la pedra van treballar en la seva construcció l’any 1750, el cor de la Catedral és el Sepulcre de l’Apòstol Santiago. Passejarem pels carrers recorrent les places Azabacheria i Quintana amb la seva Puerta Santa. Coneixerem el nucli històric amb el Palau Gelmírez XII, el Hostal de los Reyes Católicos XV, el Pazo Raxoi. Entre altres meravelles de la ciutat. Sortida cap a les Ries Baixes. Sopar i allotjament.

5 OCTUBRE.- RIES BAIXES – O’GROVE – ILLA DE TOJA – FESTA DEL MARISC
Esmorzar. Trasllat a O’Grove on creuarem el pont que ens porta a l’Illa de La Toja, famosa per ser lloc de vacances, per la seva tradició termal i per l’elaboració de sabons i cosmètics. Veurem la Capilla de las Conchas. Seguidament, trasllat al port per realitzar un passeig en barca per la Ría d’Arousa (entrada inclosa) on coneixerem “bateas” plataformes flotants de cultiu de musclos amb degustació. Seguidament, entrarem a la zona de les parades de la Fèria del Marisc 2023 per degustar tots aquest producte del mar i tradició gallega. Dinar lliure. A la tarda, gaudirem de l’ambient festiu de O’grove. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

6 OCTUBRE.- RIES BAIXES – CAP FINISTERRE – A CORUÑA
Esmorzar. Sortida direcció cap de Finisterre des d’on veurem un magnífic paisatge. Dinar. A continuació seguirem direcció a Coruña per realitzar visitar guiada a la ciutat. Coneixerem el seu cas antic, la Torre d’Hèrcules, la platja de Riazor i el passeig marítim amb la seva característica arquitectura de grans vidrieres. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

7 OCTUBRE.-  RIES BAIXES – SANXENXO – ILLA ONS CAMBADOS – BODEGUES ALBARIÑO
Esmorzar. Passeig per Sanxenxo, bonica i turística ciutat. Possibilitat opcional de realitzar excursió en un vaixell per conèixer l’illa d’Ons, forma part d’un conjunt d’illes del parc nacional de les Illes Atlàntiques. Hi destaca el seu far, unes fantàstiques platges i un bon ambient de restaurants del moll. Dinar. A la tarda visita de Cambados, bressol de l’albariño i conjunt històric i artístic de gran riquesa, tot passejant pels antics carrers empedrats podrem conèixer el Pazo de Fefiñáns, las Ruinas de Sta. Mariña i la Torre de San Sadurniño. A continuació coneixerem unes Bodegues de D.O. Albariño Ries Baixes (entrada i 4 cata de vi) Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

8 OCTUBRE.- RIES BAIXES – COMBARRO – PONTEVEDRA – VIGO – BARCELONA – PUNT ORIGEN
Esmorzar. Sortida direcció Combarro, un dels pobles més bonics de Pontevedra, recorrerem el seu pintoresc nucli antic i veurem el conjunt històric dels Hórreos sobre la Ría de Pontevedra. A continuació visitarem Pontevedra amb guia, ens sorprendrà per la riquesa del seu centre històric, amb l’Església de la Verge Peregrina, la plaça de la Leña i de la Verdura, Santa María la Mayor del segle XII o la plaça de la Herrería amb l’Església de Sant Francesc. Dinar. A la tarda ens dirigirem cap a Vigo, recorregut guiat per aquesta interessant ciutat marítima i industrial. Visitarem el “Casco Vello” on veurem el Pazo del Castrelos, la Catedral de Sta. Maria i el famós mercat de la Pedra. Farem parada el Monte del Castro on gaudirem de les espectaculars vistes de la Ría de Vigo. En acabar, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 22:20h direcció Barcelona. Arribada 00:25h i trasllats al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen.
 • Guia acompanyant 
 • Vols directes Barcelona – Santiago/Vigo – Barcelona
 • S’inclou facturació 1 maleta de 23 Kgs.
 • 4 Nits hotel 3*.
 • Estada en pensió completa (Excepte un dinar)
 • Autocar privat durant tot el circuit.
 • Guies locals.
 • Servei de ràdio-guia.
 • Visites i entrades incloses segons itinerari.
 • Bodegas Albariño amb degustació.
 • Navegació Ría d’Arousa “Batea” i degustació
 • Navegació paisatge natural de l’illa Ons.
 • Assegurança de cancel·lació i d’assistència.

El preu no inclou

 • Les propines són un costum establert al sector del turisme. pel xofer i guies locals. Cal preveure uns 15€ per persona.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.