skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


GRAN CIRCUIT PER HOLANDA

7 dies. Sortida 24 de juliol de 2023 (dilluns)

PREU: 1395
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

ROTTERDAM – DIC HOUTRIBDIJK – VOLENDAM – ZAANSE SCHANS – AMSTERDAM – MERCAT DEL FORMATGE DE GOUDA – DELFT – PARC MADURODAM  

 

Dilluns 24: ORIGEN – RODALIES PARIS
Sortida a l’hora convinguda des dels llocs acordats direcció la frontera francesa. Parada per esmorzar a compte del client. Trajecte per autopista cap al nord del país i parada per dinar de restaurant. Recorregut de l’últim tram fins arribar a les rodalies de la ciutat de Paris on tindrem el nostre hotel, sopar i allotjament.

 Dimarts 25: RODALIES PARIS – ANVERS – ROTTERDAM – HOTEL
Esmorzar a l’hotel i continuació del viatge fins arribar a la ciutat portuària d’Anvers, coneguda a nivell mundial per la seva enorme producció de diamants en brut. Dinar de restaurant i temps per descobrir la preciosa “Grote Mark” la més antiga i gran plaça de la ciutat, on hi destaca l’imponent ajuntament, les cases gremials que la rodegen i la Catedral. La següent visita ens portarà a Rotterdam, la més moderna de les ciutats holandeses i el port més gran del món. Amb l’autocar recorrerem la façana portuària fins arribar a la Torre Euromast de 185mts d’altura, on pujarem per gaudir d’una inigualable vista panoràmica de la ciutat. Recorregut de l’últim tram fins arribar a l’hotel, sopar i allotjament.

 Dimecres 26: DIC HOUTRIBDIJK – ENKHUIZEN–VOLENDAM – ZAANSE SCHANS – HOTEL
Esmorzar i sortida cap al nord en direcció el Dic Houtribdijk, que voreja el mar interior d’Ijsselmeer, construït entre 1963 i 1975 per tal de salvaguardar els territoris de sota el nivell del mar del sud del país. Recorregut panoràmic per sobre el dic fins a Enkhuizen i breu passeig per aquest antic port de pescadors que actualment es presta a les activitats nàutiques esportives. Seguidament ens aturarem al poblet de pescadors de Volendam on descobrirem l’Holanda més tradicional, des de l’arquitectura fins a la vestimenta. Dinar de Restaurant. A la tarda visitarem Zaanse Schans un museu a l’aire lliure de caràcter rural, en què els històrics molins de vent són el principal atractiu del paisatge. Sopar i allotjament.

Dijous 27: MERCAT DEL FORMATGE DE GOUDA – DELFT – PARC MADURODAM – HOTEL
Esmorzar i sortida cap al mercat del formatge de Gouda, exhibició històrica que permet admirar davant el preciós edifici el “Goudse Waag” (la casa de la pesada) com es transportava, pesava i comercialitzava antigament el famós formatge de Gouda. Temps per passejar per un dels centres antics més bonics d’holanda i admirar els seus meravellosos edificis històrics. A mig dia, sortida cap a Delft coneguda a tot el món pels seus productes de porcellana blava. Dinar de restaurant. Acabada la sobretaula, passeig pel casc històric, per reviure el seu gloriós passat, on hi destaquen: l’església Vella amb un campanar de 75mts d’altura i l’església Nova que guarda la tomba reial de Guillem d’Orange (1533-1584). Finalment, ens aproparem cap a la ciutat de la Haya, on visitarem el singular i turístic Parc de Madurodam, ciutat en miniatura escala 1:25 formada per maquetes dels edificis més famosos d’Holanda. Sopar i allotjament.

Divendres 28: HOTEL – AMSTERDAM – HOTEL
Esmorzar a l’hotel i dia destinat a conèixer la capital dels Països Baixos, Amsterdam, atractiva ciutat d’ambient històric on la petitesa dels seus edificis i la intimitat dels seus carrers, canals i places creen una atmosfera única. Arribada a l’estació central, trobada amb el nostre guia local i inici de la visita a peu pels carrers i places més rellevants i emblemàtics de la ciutat, com la Plaça Dam, el colorit mercat flotant de les Flors i el barri vermell d’Amsterdam, una de les grans atraccions turístiques de la ciutat, etc… Dinar de restaurant. A la tarda, a bord d’un creuer realitzarem un agradable passeig pels canals d’es d’on gaudirem d’un punt de vista únic per fer les millors fotografies d’aquesta bonica ciutat. Resta de tarda lliure i a l’hora convinguda retorn a  l’hotel, sopar i allotjament.

Dissabte 29: HOTEL –AMIENS – HOTEL RODALIES ORLEANS
Esmorzar, recollida d’equipatges i inici del viatge de retorn en direcció sud tot creuant territori belga. Arribada a Amiens, ciutat coneguda per la seva catedral, meravella de l’art gòtic i patrimoni de la Humanitat. Dinar de restaurant i tranquil passeig en barca pels “hortillonnages” o jardins flotants, 300 hectàrees de petits illots regats per 65 km de canals. A l’hora convinguda continuarem viatge fins arribar a l’hotel, per sopar i allotjament.

Diumenge 30: HOTEL RODALIES ORLEANS – ORIGEN
Esmorzar i represa de la ruta cap a terres catalanes. Dinar de restaurant. Recorregut de l’últim tram del viatge, tot realitzant breus parades fins arribar als corresponents llocs d’origen on finalitzaran els nostres serveis.

PREU: 1395
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »