Gran tour d’Àustria

Sortida
15 d'Agost 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
2.532€
Suplement
Habitació individual: 465€
Categoria
Compartits

Programa

15 AGOST.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VIENA: NÒRIA PRATER
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol al migdia amb destinació Viena. Arribada a les 15:35 h i visita de Viena amb guia local; seu de les Nacions Unides, Recorregut per l’avinguda del Rhin, el Parlament, Museu de Belles Arts, carrerons del centre històric fins la imponent Catedral de Sant Esteve, d’estil gòtic-germànic. Recorregut per la ribera del Danubi i el parc del Pràter, amb entrada a la seva noria gegant, un dels símbols de la ciutat i on gaudirem de la vista de Viena. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

16 AGOST.- VIENA; PALAU SCHONBRUNN I PALAU BELVEDERE
Després d’esmorzar, visita a l’impressionant palau de Schönbrunn de la dinastia dels Habsburg, recorregut per la gran galeria amb les dependències. i el famosos jardins. Després, visita del Palau de Belvedere amb el seu enorme jardí francès, on gaudirem de l’extraordinaria col·lecció d’obres del pintor Gustav Klimt, on destaca la famosa obra “El Beso”. Dinar. A la tarda, recorregut a peu pel casc antic de Viena, declarat Patrimoni Cultural per la UNESCO; Opera d’Estat, esglèsia Sant Pere, esglèsia Michaelerkirche i els carrers Kohlmarkt, Graben i Kärntnerstrasse. Sopar i allotjament.

17 AGOST.- VIENA; PALAU IMPERIAL HOFBURG
Esmorzar. Visita al palau imperial de Hofburg, el més important de la ciutat i on va viure la emperadriu Sissí. Fou la residència de la reialesa austríaca, és actualment la residència del president de la república, admirarem també el apartaments imperials, el saló de gala i la biblioteca nacional, etc. aquest palau allotja la escola d’art eqüestre. Dinar. Tarda lliure per passejar per la ciutat. Recomanem degustar la típica i deliciosa tarta Sacher. Possibilitat opcional d’assitir a la sessió de valsos a la prestigiosa sala del Kursalon amb sopar. Allotjament a l’hotel.

18 AGOST.- VIENA – HALLSTATT – ST WOLFGANG – SALZBURG
Esmorzar. Sortida travessant la bonica regió de Salzkammergut, la zona de llacs més pintoresca d’Austria, fins arribar Hallstatt, visita del poble més bonic del món. Continuació cap a Sant Wolfgang on tindrà lloc el dinar. Prosseguirem amb un passeig en vaixell pel llac Wolfgangsee, on podrem contemplar el idíl.lics pobles d’aquesta ribera. Desembarcarem a St Gilgen i continuació fins a Salzburg, la ciutat barroca de Mozart. Sopar i allotjament.

19 AGOST.- SALZBURG – EL TIROL
Després d’esmorzar visita guiada dels jardins de Mirabell amb una preciosa vista de la fortalesa. Passejarem pels ponts del riu Salzach, entrada (opcional) de la casa de Mozart, la Catedral, la Font dels Cavalls, la Casa dels festivals, la Getreidegasse que ens recordarà l’època del barroc esplendorós. Dinar, A la tarda, gaudirem dels paisatges del Tirol, per arribar a la seva capital; Innsbruck, Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

20 AGOST.- INNSBRUCK – MUNICH
Esmorzar. Visita de la ciutat Innsbruck amb guia local, els principals monuments “la teulada d’or”, l’església de la cort cases medievals… Sortida cap a Munich. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de la ciutat de Munich amb guia local; La Residenz, Palau Reial considerat la vuitena meravella del món, l’Antiquarium és una gran sala renaixentista, la més sumptuosa d’Europa, on si coronà Napoleó, l’Ajuntament i el seu Glockenspiel, la Marien Platz, centre geogràfic i social de Munich, la Maximilianstrasse. Sopar i allotjament a l¡hotel.

21 AGOST.- MUNICH – NEUSCHWANSTEIN – OBERAMMERGAU – MUNICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida per visitar l’encantador Castell de Neuschwanstein (s’inlou pujada shuttle), font d’inspiració de Walt Disney, on podrem destacar les seves pintures dels murals interiors de drames musicals wagnerians. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de la pintoresca població d’Oberammergau, on destaquem l’alta qualitat i quantitat de frescos en les fasanes de varies cases. Posterior trasllat a l’aeroport de Munich per sortir en vol directe a les 21:15h amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

  • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen
  • Guia acompanyant
  • Vols Barcelona-Viena/Munich-Barcelona Cia Vueling. Facturació 1 maleta 20 kgs.
  • Hotels 4*.
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  • Estada en Pensió completa, excepte dinar del 1r dia i sopar del 3é dia (begudes no incloses).
  • Totes les visites, guies locals i entrades descrites a l’itinerari.
  • Autocar privat durant tot el circuit.
  • Servei de radio-guia, a fi de garantir la millor audició.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

 

El preu no inclou

Les begudes alcohòliques i refrescos (l’aigua sí)

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.