Gran Tour de Londres

Sortida
17 de Setembre 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
1.770€
Suplement
Habitació individual: 295€
Categoria
Compartits

Programa

17/9.- MANRESA – BARCELONA – LONDRES
Trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol directe a les 07:00h amb destinació Londres. Arribada a l’aeroport de Gatwick a les 08:30h. Visita panoràmica de la ciutat. Inici de la visita al centre de Londres en autocar privat, que ens situarà als principals punts d’interès de la ciutat; passarem per la residència del primer ministre britànic, 10 de Downing Street i pel pont de Westminster. Sloane Street i barri de Chelsea amb el carrer de les ambaixades al barri Belgravia. Continuació cap a Covent Garden, antic mercat i zona molt animada, amb llocs per degustar diferent “street food” o menjar de carrer. Veurem també les famoses places de Trafalgar i Piccadilly Circus. Dinar en restaurant. A la tarda visita amb el guia acompanyant del Museu Britànic situat a prop de l’hotel. És el museu més important del Regne Unit i un dels més importants del món sobre història i cultura. Es va fundar l’any 1753 per Sir Hans Sloane. Resta de la tarda, passeig per les avingudes comercial d’ Oxford St., Regent Street i Bond Street. , situat a West End, la principal zona d’entreteniment i de teatres de Londres. Aquí es troba la Piazza, una zona sense cotxes i amb botigues de roba, artesania a l’Apple Market i la Royal Opera House. Sopar i allotjament a l’hotel.

18/9.-CATEDRAL SAN PAUL’S – TORRE DE LONDRES – CREUER PEL TÀMESIS – NÒRIA LONDON EYE
Esmorzar a l’hotel. Visita de la Catedral de St. Paul’s. És un dels edificis més importants de Londres. Va ser construïda entre 1676 i 1710 sota la direcció de l’arquitecte Christopher Wren i sobre les ruïnes d’una antiga catedral medieval de menor envergadura cremada en el gran incendi de 1666. És una de les poques edificacions de la zona que va sobreviure a la Segona Guerra Mundial i ha estat escenari d’esdeveniments com el casament del príncep Carles amb la princesa Diana. Continuarem visitant la Torre de Londres. Ha representat un destacat paper en la història d’Anglaterra. Va ser assetjada en diverses ocasions i tenir-la controlada era important per controlar el país. La torre ha servit com armeria, tresoreria, casa de feres, Reial Casa de la Moneda, registres públics, i casa de les Joies de la Corona del Regne Unit. Dinar en restaurant.

A la tarda, creuer pel Tàmesis, des de la Torre de Londres fins arribar al Big Ben – Parlament, podrem admirar els monuments des de la perspectiva del riu. Des del creuer travessarem el Tàmesis pel pont del Mil.leni, de l’arquitecte Norman Foster, admirarem el Teatre Globe on Shakespeare estrenava les seves obres. En acabat, passejarem per la vora del riu fins arribar al famós “London Eye”. També conegut com a Millennium Wheel, és un dels majors miradors del món des de la seva construcció l’any 1999. Disposa de 32 càpsules per a passatgers tancades i climatitzades. Gira a 0,26 m/s (uns 0,9 km/h), de manera que el temps d’una volta completa és d’uns 30 minuts. Sopar i allotjament a l’hotel.

19/9.-ABADIA WESTMINSTER – BUCKINGHAM PALACE – CANVI DE GUÀRIDA
Esmorzar a l’hotel. Ens aproparem a l’abadia de Westminster. Ens arribarem al Buckingham Palace, residència de la família reial, per presenciar la desfilada del famós canvi de guàrdia. Dinar en restaurant. Després opcionalment visitarem l’Abadia de Westminster. És el temple més antic de Londres. Seu de les coronacions, l’Abadia de Westminster acull les tombes dels monarques i figures històriques britàniques dels darrers mil anys. També veurem el majestuós edifici del Parlament amb el famós rellotge Big Ben i l’estàtua Churchill. Sopar i allotjament a l’hotel.

20/9.- LONDRES – UNIVERSITAT OXFORD – PALAU DE WINDSOR – LONDRES
Esmorzar. Al matí, excursió cap a la ciutat d’Oxford, per visitar la bonica població i amb entrada al conegut college Oxford University. Sortida cap a Windsor, on tindra lloc el dinar. A la tarda, visita al castell amb entrada inclosa: És un palau i residència reial situat al comtat de Berkshire. És el castell habitat més gran i més antic del món i ha estat la residència oficial dels sobirans britànics durant més de 900 anys. Visitarem també la capella de Sant Jordi. Retorn a Londres. Sopar i allotjament a l’hotel.

21/9.- LONDRES – CAMDEN TOWN – NOTTING HILL – HYDE PARK – HARRODS – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Visita al barri de Camden Town, famós pel seu mercat i atmosfera alternativa, amb tot de botigues i ambient peculiar. És un dels mercats més famosos de la ciutat. També hi ha varis llocs mòbils i fixes de menjar de diverses cultures. Després gaudirem del barri de Notting Hill, un barri vibrant i modern. Podem trobar moltes cafeteries d’ambient a la bohèmia Portobello Road, un carrer famós pel seu bulliciós mercat d’antiguitats i roba vintage. Ens arribarem al Hyde Park per passejar i gaudir d’aquest parc enorme al mig de la ciutat. Dinar en restaurant. Travessant el parc arribarem als famosos magatzems Harrods on podrem fer les últimes compres i gaudir de temps lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Gatwick per sortir en vol directe a les 21:45h amb destinació Barcelona. Arribada a les 00:55h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats Manresa – aeroport del Prat – Manresa
 • Acompanyant de l’agència des de l’aeroport de Barceloma
 • Vols directes Barcelona – Londres – Barcelona.
 • Inclou 1 maleta facturada de 20kg per persona.
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • Trasllat privat aeroport – hotel – aeroport.
 • 4 Nits Hotel 3*, al centre de Londres a la zona del Museu Britànic.
 • Pensió completa (sense begudes).
 • Creuer pel riu Tàmesis amb les millors vistes de Londres.
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.