skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


GRANADA – CÒRDOVA i SEVILLA en AVE

6 dies. Sortida 3 d'octubre de 2023 (dimarts)

PDF
PREU: 1195
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 3. MANRESA – LLEIDA – GRANADA
Sortida des de Manresa fins a l’estació d’AVE, des d’on sortirem sobre les  09.30h. per arribar a Granada als voltants de les 15:30h. Dinar no inclòs.
Trasllat en autocar a l’hotel  sopar i allotjament.

DIA 4. GRANADA / L’ALHAMBRA
Esmorzar. i sortida per visitar, amb guia local,  Granada. Situada als peus de Sierra Nevada, gaudeix d’un dels més grans patrimonis culturals. Destaquen, a més de l’Alhambra i Barri de Albaycín, la seva catedral renaixentista i altres molts monuments com la Capella Reial, el Monestir de la Cartoixa o el de Sant Jeroni amb seus museus i jardins. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visitarem l’Alhambra (Entrada inclosa) amb els Jardins de Generalife i Alcazaba. Aquesta visita inclou tots els espais visitables del Monument, a excepció de Palaus Nazaríes. Inclou Passeig dels Xiprers, Secà, Jardins de Sant Francesc; alcassaba: Jardí dels Adarves; Partal: Pòrtic de Palau, Jardins i Passejades, Rauda, ​​Palau de Yusuf III, Passeig de les Torres; Palau del Generalife: Jardins baixos i jardins alts. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament. Possibilitat de realitzar opcionalment visita a una cova-zambra del sacromonte on tindrà lloc un espectacle flamenc.

 DIA 5. L’ALPUJARRA GRANADINA
Esmorzar. Sortida cap a l’Alpujarra Granadina. Començarem la nostra visita al Barranc de Poqueira. Destaca l’artesania en teixits amb nombrosos telers, també ceràmica i orfebre ria. A Pampaneira passejarem pels seus carrers i podrem visitar un dels telers més antics de Granada. Continuarem la nostra visita en un dels pobles més alts d’Espanya. Continuarem a Trevélez, on visitarem un assecador de pernils (entrada inclosa) amb degustació. Dinar en restaurant. A continuació passejarem per els carrers de la vila per seguir la nostra marxa fins Pórtugos on beurem de la deu de la Font Agra, un dels més visitats de l’Alpujarra per les seves aigües ferruginoses. Acabarem a Lanjarón, conegut a tot Espanya per la presència de les diferents deus. Destaca el  Balneari Neomudèjar, l’església de la Mare de Déu de l’Encarnació, i el Barri Hondillo. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

 DIA 6. GRANADA –  CÓRDOVA
Esmorzar i sortida cap a Còrdova. Arribada a la ciutat que atravessada pel Guadalquivir i que sembla haver sigut feta per perder-se en els seus racons, admirar esglésies, descansar a les seves places amb perfum de tarongina.
Séneca, Lucano, Maimónides, Góngora, Romero de Torres o Manolete, ens marquen el to d’aquesta ciutat d’orfebres i argenters. Dinar y a la tarda visitarem la ciutat acompanyats d’un guia local, recorrent el centre històric, sense perdre’ns el seu bonic i famós barri Jueu. Sopar i allotjament.

 DIA 7. CÒRDOVA – SEVILLA
Esmorzar
 i sortida fins a Sevilla, on farem visita amb guia local, a aquesta ciutat que posseeix un important patrimoni monumental i artístic. Destaca tant la seva arquitectura civil (palaus, hospitals, edificis o universitat) com religiosa. Dins d’aquesta última, Sevilla és una de les ciutats que tenen més nombre d’esglésies i convents. Destaquem també els seus museus i ponts sobre el Guadalquivir, sense oblidar La Giralda i la Torre de l’Or (visita exterior), que són els monuments més emblemàtics de la ciutat. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure a la ciutat, on acompanyats del guia podrem acabar de conèixer aquesta vibrant ciutat
Opcionalment es podrà realitzar un creuer en vaixell pel Guadalquivir.  Sopar i allotjament.

 DIA 8. SEVILLA – LLEIDA– MANRESA
Esmorzar i dinar. A l’hora acordada, trasllat a l’estació  per agafar l’AVE  sobre les  15.45h fins a Lleida. A l’arribada sobre 19:45, trasllat de nou fins a Manresa.

 

 Preu per persona: 1.195€
Suplement habitació individual: 145€
(Grup mínim 15 places)

*Preu subjecte a disponibilitat de places amb la tarifa pressupostada al moment de fer la reserva dels bitllets AVE


El viatge inclou:

 • Trasllat Manresa-estació-Manresa  (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
  Viatge en tren AVE anada i tornada, classe turista
  • Transport en autocar a destinació
  • 3 Nits Hotel 3* a Granada
  • 1 Nit Hotel 3* a Còrdova
  • 1 Nit Hotel 3* a Sevilla
  • Règim de Pensió Completa (del sopar del primer dia al dinar de l’últim)
  • Aigua i vi inclosos en els àpats
  • Guia local a Granada i l’Alpujarra
  • Guia local a Còrdova
  • Guia local a Sevilla
  • Entrada a l’Alhambra
  • Entrada a un “patio”
  • Visita Assecador de Pernils
  • Guia acompanyant tot el circuit
  • Grup mínim 15 places
  • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

PREU: 1195
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »