skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


HOLANDA – TEMPS DE FLORS

5 dies. Sortida 1 de maig de 2024 (dimecres)

PREU: 1920
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT

1 MAIG
MANRESA – BARCELONA – AMSTERDAM – LA HAIA – DELFT – LA HAIA
Sortida des del nostre punt d’origen cap a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol a a primera hora cap a Amsterdam. Arribada a la ciutat i sortida en autocar fins a La Haia, capital governamental i administrativa del país, on podrem veure l’exterior del Parlament holandès, les boniques ambaixades situades al carrer Lange Voorhout i la seu del Tribunal Internacional de Justícia. A continuació, ens apropem a Delft, famosa per la seva ceràmica blava i ciutat bressol del pintor Johannes Vermeer, i coneixerem el centre de la ciutat. Dinar al centre de Delft. Per la tarda, visita de la fàbrica Reial de ceràmica on ens explicaran l’art antic de la fabricació. Retorn a La Haia. Check-in a l’hotel. Sopar en restaurant. Allotjament.

2 MAIG
LA HAIA – AMSTERDAM – LA HAIA
Esmorzar a l’hotel. Durant el matí gaudirem d’una visita guiada d’Amsterdam, passejarem pel centre històric, construït al segle XVII. L’itinerari ens permetrà conèixer l’exterior dels monuments emblemàtics com el Teatre de Concerts, la plaça dels museus, l’Òpera/Ajuntament i els monuments més interessants. Acabarem la visita amb un passeig en vaixell pels seus canals, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, gaudirem de singulars façanes, ponts i cases flotants que donen identitat a la ciutat. Dinar en un restaurant cèntric. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus museus impressionants. A l’hora convinguda, retorn a La Haia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

3 MAIG
LA HAIA – AALSMEER – KEUKENHOF – LA HAIA
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aalsmeer per veure la subhasta de flors i plantes més important del món. A l’hora convinguda, ens dirigirem cap a Lisse on hi ha el parc Keukenhof, podrem gaudir d’un impressionant espectacle de floració amb els jardins coberts de catifes de flors multicolors. Dinar. A la tarda, tornarem cap a La Haia realitzant un recorregut a través d’una zona on solen haver-hi camps florits. Temps lliure a La Haia. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

4 MAIG
LA HAIA – AMSTERDAM – ZAANSE – VOLENDAM – MARKEN – LA HAIA
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem els molins restaurats de Zaanse Schans. Més tard, ens desplaçarem fins a Volendam, un poblet d’antiga tradició pesquera on alguns dels seus residents encara vesteixen la vestimenta regional tradicional. Durant el dia coneixerem el procés de fabricació d’esclops i d’elaboració dels formatges holandesos a una típica granja. Dinar. A la tarda ens traslladarem a Marken, població on passejarem pels carrers plens de pintoresques casetes de fusta. A l’hora convinguda, retorn a La Haia. Sopar i allotjament a l’hotel.

5 MAIG
LA HAIA – STAPHORTS – GIETHOORN – GRAN DIC – AMSTERDAM – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem a Staphorst, ciutat on encara conserven moltes tradicions ancestrals degut al seu estricte protestantisme. Durant la visita, podrem veure les típiques granges tradicionals de la regió, decorades amb colors verds i blaus. Seguirem la nostra ruta fins a Giethoorn, on la majoria de cases es troben situades en petites illetes envoltades per canals i comunicades per ponts. Farem un passeig agradable amb llanxa per conèixer la població. Dinar. A la tarda, de camí a l’aeroport realitzarem una parada per admirar la gran obra d’enginyeria: el Gran Dic de contenció, ha permès al país defensar-se del Mar del Nord i guanyar-li terreny. Arribada a l’areroport i sortida en vol directe a les 21:20h destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA: 1.920€
Suplement habitació individual : 250 €

 

SERVEIS INCLOSOS:

  • Trasllat punt d’origen – aeroport – punt d’origen. *Dte. 30€ per no utilitzar el servei.
  • Maleta de 23kg facturada i maleta de cabina de 10kg incloses.
  • Vols Barcelona – Amsterdam – Barcelona.
  • Autocar privat durant tot el circuit amb seients assignats
  • 4 nits hotel 3* al centre de La Haia
  • Estada en Pensió completa excepte 1 sopar. (begudes no incloses)
  • Totes les visites i entrades descrites a l’itinerari.
  • Acompanyant durant tot el viatge.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació

 

PREU: 1920
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »