Holanda, temps de flors

Sortida
01 de Maig 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
1.920€
Suplement
Habitació individual: 250€
Categoria
Compartits

Programa

1 MAIG.-  MANRESA – BARCELONA – AMSTERDAM – LA HAIA – DELFT – LA HAIA
Sortida des del nostre punt d’origen cap a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol a a primera hora cap a Amsterdam. Arribada a la ciutat i sortida en autocar fins a La Haia, capital governamental i administrativa del país, on podrem veure l’exterior del Parlament holandès, les boniques ambaixades situades al carrer Lange Voorhout i la seu del Tribunal Internacional de Justícia. A continuació, ens apropem a Delft, famosa per la seva ceràmica blava i ciutat bressol del pintor Johannes Vermeer, i coneixerem el centre de la ciutat. Dinar al centre de Delft. Per la tarda, visita de la fàbrica Reial de ceràmica on ens explicaran l’art antic de la fabricació. Retorn a La Haia. Check-in a l’hotel. Sopar en restaurant. Allotjament.

2 MAIG.-  LA HAIA – AMSTERDAM – LA HAIA
Esmorzar a l’hotel. Durant el matí gaudirem d’una visita guiada d’Amsterdam, passejarem pel centre històric, construït al segle XVII. L’itinerari ens permetrà conèixer l’exterior dels monuments emblemàtics com el Teatre de Concerts, la plaça dels museus, l’Òpera/Ajuntament i els monuments més interessants. Acabarem la visita amb un passeig en vaixell pels seus canals, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, gaudirem de singulars façanes, ponts i cases flotants que donen identitat a la ciutat. Dinar en un restaurant cèntric. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus museus impressionants. A l’hora convinguda, retorn a La Haia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

3 MAIG.- LA HAIA – AALSMEER – KEUKENHOF – LA HAIA
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aalsmeer per veure la subhasta de flors i plantes més important del món. A l’hora convinguda, ens dirigirem cap a Lisse on hi ha el parc Keukenhof, podrem gaudir d’un impressionant espectacle de floració amb els jardins coberts de catifes de flors multicolors. Dinar. A la tarda, tornarem cap a La Haia realitzant un recorregut a través d’una zona on solen haver-hi camps florits. Temps lliure a La Haia. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

4 MAIG.- LA HAIA – AMSTERDAM – ZAANSE – VOLENDAM – MARKEN – LA HAIA
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem els molins restaurats de Zaanse Schans. Més tard, ens desplaçarem fins a Volendam, un poblet d’antiga tradició pesquera on alguns dels seus residents encara vesteixen la vestimenta regional tradicional. Durant el dia coneixerem el procés de fabricació d’esclops i d’elaboració dels formatges holandesos a una típica granja. Dinar. A la tarda ens traslladarem a Marken, població on passejarem pels carrers plens de pintoresques casetes de fusta. A l’hora convinguda, retorn a La Haia. Sopar i allotjament a l’hotel.

5 MAIG.- LA HAIA – STAPHORTS – GIETHOORN – GRAN DIC – AMSTERDAM – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem a Staphorst, ciutat on encara conserven moltes tradicions ancestrals degut al seu estricte protestantisme. Durant la visita, podrem veure les típiques granges tradicionals de la regió, decorades amb colors verds i blaus. Seguirem la nostra ruta fins a Giethoorn, on la majoria de cases es troben situades en petites illetes envoltades per canals i comunicades per ponts. Farem un passeig agradable amb llanxa per conèixer la població. Dinar. A la tarda, de camí a l’aeroport realitzarem una parada per admirar la gran obra d’enginyeria: el Gran Dic de contenció, ha permès al país defensar-se del Mar del Nord i guanyar-li terreny. Arribada a l’areroport i sortida en vol directe a les 21:20h destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

  • Trasllat punt d’origen – aeroport – punt d’origen. *Dte. 30€ per no utilitzar el servei.
  • Maleta de 23kg facturada i maleta de cabina de 10kg incloses.
  • Vols Barcelona – Amsterdam – Barcelona.
  • Autocar privat durant tot el circuit amb seients assignats
  • 4 nits hotel 3* al centre de La Haia
  • Estada en Pensió completa excepte 1 sopar. (begudes no incloses)
  • Totes les visites i entrades descrites a l’itinerari.
  • Guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.