skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


LAPÒNIA, CAP NORD i ILLES LOFOTEN

9 dies. Sortida 23 de juny de 2024 (diumenge)

PREU: 3750
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 1: MANRESA-BARCELONA — ROVANIEMI
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès de realitzar els tràmits de facturació, sortirem amb vol via punt europeu fins a Rovaniemi.
Arribada a l’aeroport de Rovaniemi. Trasllat privat en grup a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel 


DIA 2: ROVANIEMI – KIRUNA

Esmorzar a l’hotel. Abans de sortir cap a la Lapònia sueca visitarem el poblet del Pare Noel, ubicat al cercle polar àrtic. L’oficina personal i la veritable oficina de correus del Pare Noel són aquí. Aquest lloc també és la llar de diverses botigues de records, restaurants, atraccions i hotels a lhivern, quan Rovaniemi està vestida de blanc i envoltada dun ambient nadalenc de conte de fades.
Continuació cap a Kiruna, a través de les llegendàries terres dels Sami. Arribada a Kiruna i allotjament. A la nit, per a aquells que vulguin, podreu caminar pel centre de Kiruna amb el nostre guia a l’església del poble, una de les esglésies de fusta més grans de Suècia. . Sopar i allotjament a l’hotel Scandic Ferrum, Scandic Kiruna o similar.


DIA 3: KIRUNA – HOTEL DE GEL – PARC NACIONAL ABISKO – SVOLVÆR

Esmorzar a l’hotel. Visitarem l’hotel de gel a Jukkasjärvi per aprendre sobre aquesta estructura curiosa i observar l’àrea que es manté oberta tot l’any. Sortida cap a Noruega a través del Parc Nacional Abisko. La naturalesa regna a aquestes terres, encara poc contaminades per l’home. Abisko ofereix paisatges majestuosos i salvatges, amb les altes muntanyes que dominen grans valls, planes, boscos i rius. Abans de creuar a Noruega, farem un petit passeig en aquest racó del paradís. Continuació cap a les Illes Lofoten, al territori noruec. . Sopar i allotjament a l’hotel Thon Lofoten, Scandic Svolvær o similar.

DIA 4: SVOLVÆR – LOFOTEN – HARSTAT

Esmorzar a l’hotel. Avui aprofundirem en la visita de les Illes Lofoten. Seguirem l’E10, considerada com una ruta turística nacional per creuar la característica i espectacular vista de Lofoten: un contrast de cims costeruts, platges de sorra blanca i mar maragda. Al llarg de les costes hi ha disperses aldees de pescadors, amb els seus típics “Rorbu”, les cases vermelles, sovint sobre pilons, on viuen. Avui també visitarem el curiós mercat del peix sec per aprendre sobre la seva producció i importància a la regió. Després de visitar i fotografiar els pobles més característics de les Illes Lofoten ens dirigirem a Harstad, una ciutat portuària a l’est de l’arxipèlag. Arribada al final de la tarda/nit. . Sopar i allotjament a l’hotel Thon Harstad o similar.

DIA 5: HARSTAT – TROMSØ

Esmorzar a l’hotel. Continuació cap a Tromsø. Arribada i recorregut panoràmic amb el nostre guia. Tromsø és considerada la cabdal del nord de Noruega i de la regió noruega de l’Ártico. Els assentaments humans a la zona de Tromsø es remunten a milers d’anys enrere, encara que la ciutat es va fundar fa uns 200 anys. Tromsø aviat es va convertir en el centre de caça a la regió àrtica, ia principi dels anys 1900 ja era el punt de partida per a les expedicions a l’Àrtic. I d’aquí ve el sobrenom: ‘La Porta de l’Àrtic’. . Sopar i allotjament a l’hotel Quality Saga o similar.

DIA 6: TROMSØ – ÀREA KAMØYVÆR (CAP NORD)

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Cap Nord. Avui serà un dia llarg però emocionant. Ens embarcarem en dos viatges curts als fiords del nord, des de Breivikeidet a Svensby i des de Lyngseidet a Olderdalen. Parada per dinar lliure al camí. Després d’haver aconseguit el fiord Kvænangen, continuem cap al cor de la regió àrtica de Finnmark, on la presència humana segueix sent gairebé imperceptible, a excepció dels campaments Sami (lapons) i els vivers de rens que es troben al costat del camí a la recta que corre a través de la tundra més salvatge, a les fronteres d’Europa continental. Ja a l’àrea de Honningsvåg aprendrem sobre la vida, història i anatomia del famós Cranc Reial de l’Àrtic, típic de la zona, i gaudirem d’un sopar a base d’aquest deliciós mol·lusc. Després, sortirem per a una excursió nocturna al promontori de Cap Nord. Si el cel està clar, el sol, els jocs de llum a l’horitzó i la bellesa única d’aquest lloc ens oferiran un record inoblidable. . Allotjament a l’hotel Arran Nordkapp o similar.

DIA 7: ÀREA DE KAMØYVÆR – SAARISELKÄ

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Finlàndia. Abans de creuar la frontera, ens aturarem per a un dinarr inclòs en el camí. Després, continuació cap a Inari, a la Lapònia finlandesa. Aquí visitarem el Museu Sami Sii  da, un museu dedicat a la cultura lapona i la naturalesa del gran Nord. Siida ofereix als visitants un interessant itinerari permanent d’exposicions i un calendari ric d’exhibicions temporals, esdeveniments i seminaris centrats en la cultura, la natura, la història i les tradicions de Sami i el Gran Nord. Continuació cap a Saariselkä, al cor de la Lapònia finlandesa. Sopar i allotjament a l’hotel Lapland Riekonlinna o similar.

DIA 8: SAARISELKÄ – ROVANIEMI

Esmorzar a l’hotel. Avui tornarem al nostre punt de sortida: Rovaniemi entre bells paisatges. Dinar en ruta inclòs aquest dia. Sopar i allotjament a hotel de cadena Scandic o similar.

DIA 9: ROVANIEMI – BARCELONA – MANRESA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat privat en grup a l’aeroport de Rovaniemi, tràmits d’embarcament i sortida en vol via punt europeu fins a Barcelona.
A l’arribada, recollida d’equipatge i traslat de nou fins a Manresa. 

 

Preu per persona: 3.750€
Suplement per habitació individual:
Grup mínim 15 / màxim 20 places

INCLÒS EN EL PREU:
-Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: -30€)
-Bitllets avió Barcelona-Rovaniemi-Barcelona (via punt europeu)
-Maleta facturada
– 8 nits d’allotjament als hotels esmentats o similars amb esmorzar
– 8 sopars de 3 plats o buffet (incloent 1 sopar a base de Cranc Reial de l’Àrtic)
– 7 dinars de 3 plats o buffet
– Autocar privat segons programa
– Guia acompanyant de parla castellana
– Ferry Breidvikeidet/Svensby + Lyngseidet/Olderdalen
– Entrades:
o Hotel de gel
o Museu del peix sec
o Cap Nord
o Museu Sami Siida
-Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
-Propines
-Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

 

PREU: 3750
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »