Índia del Nord amb Rajasthan

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
15 de Març 2025
Mínim de persones
15
Durada
15 dies
Preu per persona en habitació doble
4.875€
Suplement
Habitació individual: 975€
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

DIA 01 – 15 MARÇ. Manresa – Barcelona – Abu Dhabi – Delhi.-
Sortida de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desrpés dels tràmits de facturació, sortirem amb vol de la companyia Etihad amb destinació Delhi, via Abu Dhabi i sortida a les 10:25. Arribada a l’aeroport d’Abu Dhabi a les 19:30 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Delhi i sortida a les 22:15. Nit a bord.

DIA 02 – 16 MARÇ. Delhi.-
Arribada a l’aeroport de Delhi, a les 03.00; capital de l’Índia, tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps per descansar. Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per poder descansar del viatge. Dinar a l’hora indicada a l’hotel. A la tarda sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la Nova Delhi, veient el Qutub Minar; es recorrerà la zona dels Edificis Governamentals; es veurà la Porta de l’Índia; es passarà per davant del Palau Presidencial i el Parlament. També es visitarà el Temple dels Sikhs. Sopar inclòs al restaurant local. Trasllat a l’hotel i temps de lleure. Allotjament.

DIA 03 – 17 MARÇ. Delhi – Udaipur.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per agafar el vol local amb destinació Udaipur. Arribada a l’aeroport d’Udaipur, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions ia l’hora indicada sortida per gaudir d’un encantador Passeig amb llanxa pel Llac Pichola (subjecte al nivell de l’aigua del llac) . Finalitzat el passeig tornada a l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 04 – 18 MARÇ. Udaipur – Ranakpur – Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per visitar el Palau dels Maharajas, que s’aixeca en un turó a la vora del Llac Pichola. La seva construcció va ser començada pel Maharajá Udai Singh, però l’edifici actual és el resultat de diversos afegits dels seus successors a la construcció original. L’interior del Palau de la Ciutat, transformat avui en museu, és un laberint de patis, quioscs, terrasses, galeries, estances i jardins. Algunes de les façanes estan ricament decorades amb incrustacions de miralls, algunes de les galeries cobertes de pintura i des dels quioscos i terrasses de la part alta hi ha una magnífica vista del Llac Pichola. Dinar inclòs al restaurant local. Sortida per carretera cap a Ranakpur, complex de temples jainistes, que deu el seu nom a Rana Kumbha que al segle XV va cedir una gran extensió de terreny a l’adinerat comerciant Dharna Sah per a la construcció dels temples. Es diu que Dharna Sah havia somiat amb un lloc celestial i va encarregar el disseny del mateix a nombrosos arquitectes vinguts de tot arreu de l’Índia. Visita del Temple d’Adinath que no només és el temple jainista més gegantí de l’Índia, sinó també el més bell tallat en marbre. Tot ell està construït en marbre blanc ricament tallat. Dinar inclòs. Seguidament sortida per carretera cap a Jodhpur, situada al límit del desert de Thar, se la coneix com la “Ciutat Blava” pel color amb què es pinten les cases. Arribada i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 05 – 19 MARÇ. Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar la Visita Panoràmica de la coneguda com a Ciutat Blava pel color amb què es pinten casa seva. Visita del Fort Meherangarh, a l’interior del qual hi ha patis i palaus perfectament conservats, destacant el Palau de Moti Mahal. Dinar al restaurant local. De tornada a la ciutat, ens aturarem a Jaswant Thada, mausoleu de marbre blanc erigit en memòria del Maharajà Jaswan Singh II. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 06 – 20 MARÇ. Jodhpur – Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera direcció Jaipur, capital de l’estat de Rajasthan, construïda al segle XVIII pel maharajà Jai Singh II. Coneguda com la “Ciutat Rosa”, tot i que no sempre va ser així, Jaipur va ser planificada entorn de quatre grans avingudes que en creuar-se entre si deixen dividida la ciutat en nou parts, els nou barris rectangulars de Jaipur que simbolitzen les nou parts del univers. El seu florent comerç i les seves indústries de teixits i joieria, entre altres fan de Jaipur una pròspera ciutat. Dinar al restaurant local. A la tarda, assistirem a la Cerimònia Aarti al Temple de Birla. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 07 – 21 MARÇ. Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí Excursió al Fort Amber, un palau romàntic i clàssic de Rajasthan de la dinastia Kachwaha qui va governar aquesta regió des del segle VIII fins al XII. Pujada al fort serà a lloms d’elefant (subjecte a disponibilitat) o en jeep si no hi ha elefants disponibles. Dinar al restaurant local. A la tarda visita de la ciutat ressaltant: el City Palace conegut per la barreja d’arquitectura Rajasthani i mogol. Es farà una parada per fer fotos a Hawa Mahal també conegut com el Palau dels Vents. Va ser construït perquè les dones reals poguessin observes les processons sense ser vistes. També es visitarà l´Observatori Astronòmic. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.
Nota: Hi ha un limitat nombre d’elefants amb llicència al Fort Amber i per la nova normativa en vigor, malgrat els esforços, de vegades no hi ha prou elefants per al creixent nombre de viatgers. En aquesta situació, ens veurem obligats a utilitzar jeeps com a alternativa per pujar al Fort. 

DIA 08 – 22 MARÇ. Jaipur – Abhaneri – Fatehpur Sikri – Agra.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí molt aviat sortida de viatge per carretera per veure en ruta el Temple Baori un pou obert a la població d’Abhaneri, una de les millors recreacions de l’antiguitat per a la recol·lecció de l’aigua de la pluja. Dinar al restaurant local. Seguirem cap a la ciutat abandonada de Fatehpur Sikri, que un cop fou la capital fabulosa de l’Imperi Mughal. Continuació cap a Agra, situada a la vora del riu Yamuna, on en arribar ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 09 – 23 MARÇ. Agra.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí a l’hora indicada sortida per conèixer el Taj Mahal podent gaudir dels llums del capvespre que ho envolten tot en un to vermellós-rosat, formant un escenari molt més idíl·lic per poder contemplar aquest espectacular conjunt arquitectònic considerat una de les 7 meravella del món modern. Erigit entre 1631 i 1654 per Shah Jahan en memòria de la seva esposa Mumtaz Mahal, està construït en marbre blanc en un estil que combina elements de l’arquitectura islàmica, persa, índia i fins i tot turca. Dinar en restaurant local o hotel. A la tarda breu visita del Fort Roig amb la façana d’aquest color, i que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1983. Trasllat a l’hotel a la finalització de la visita i temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 10 – 24 MARÇ. Agra – Orxa – Kajuraho.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’estació per agafar tren amb destinació Jhansi. Arribada a l’estació de Jhansi i trasllat amb autocar des d’aquí fins a Khajuraho, visitant en ruta el poble d’Orchha; antiga capital d´un estat principesc que compta amb bells palaus i temples construïts pels seus governadors Bundela entre els segles XVI a XVIII. Destaca el Palau del Raj Mahal i el Temple de Lakshminarayan els interiors del qual estan decorats amb pintures molt ben conservades. Dinar al restaurant local. Seguidament continuarem cap a Khajuraho, on en arribar trasllat a l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 11 – 25 MARÇ. Kajuraho – Varanasi.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per visitar Khajuraho, conegut pels seus magnífics temples de la Dinastia Chandela i que estan entre els exemples més creatius de l’arquitectura Índia. Tots els temples es van construir entre 950 i 1050 dC. C. només 22 dels 85 temples sobreviuen. Dinar al restaurant local. Sortida cap a l’aeroport per prendre vol local amb destinació Varanasi. Arribada a l’aeroport de Varanasi, recollida d’equipatges, recepció del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat. Segons els registres històrics Varanasi és la ciutat més antiga del món i el lloc més important de peregrinació per als hindús durant segles. A la nit farem una passejada a Richshaw i veurem la Cerimònia d’Oració del riu Ganges en un dels ghats (esglaons cap al riu Ganges). Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 12 – 26 MARÇ. Varanasi – Delhi.-
Al matí d’hora, a l’alba farem una passejada amb vaixell al riu sagrat Ganges. Es veuen milers d’hindús baixant a les aigües sagrades del riu Ganges per a les oracions i rituals, això pot ser una de les experiències més extraordinàries de la seva visita a l’Índia. Tornada a l’hotel per a l’esmorzar. Temps lliure. Dinar inclòs d’hora a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Varanasi per prendre vol local amb destinació Delhi. Arribada a l’aeroport de Delhi, recollida d’equipatges, recepció del corresponsal i trasllat a l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 – 27 MARÇ. Delhi.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida per fer la Visita Panoràmica de la ciutat, veient la part Antiga de Delhi, incloent el Fort Rojo (per fora), un dels més opulents forts de l’època de l’Imperi Moghul; la Jama Masjid la mesquita més gran de l’Índia; el Raj Ghat el memorial de Mahatma Gandhi. Es gaudirà d’un passeig fascinant a Rickshaw, “carretó tirat per home” a la zona de Chandni Chowk per veure els seus mercats i basars típics. Dinar inclòs al restaurant local. A la tarda visitarem Agarsen ki Baori i visitarem també el Temple d’Akshardham construït en només a través de cinc anys amb esforços de 11.000 artesans i voluntaris. Acabada la visita, tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 14 – 28 MARÇ. Delhi – Abu Dhabi – Barcelona.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el Temple de Lotus (Bhai Temple) que és una meravella arquitectònica més nova i extravagant de la fe bhai, situat a Kalakaji, sud de Delhi. Tornarem a l’hotel per recollir els equipatges i fer el dinar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per fer els tràmits de facturació als taulells de la companyia Etihad amb destinació Barcelona, via Abu Dhabi i sortida a les 20:55. Arribada a l’aeroport d’Abu Dhabi a les 23.25 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona.

DIA 15 – 29 MARÇ. Abu Dhabi – Barcelona – Manresa.-
Sortida del vol a les 02.50 amb destinació Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 07:05 i trasllat de nou fins a Manresa.

El preu inclou

Vols a classe turista amb la companyia Etihad
Allotjament en hotels *****  seleccionats en habitació estàndard.
Trasllats d’arribada i sortida en privat per al grup.
Pensió completa, excepte 2 dinars que coincideixen en horaris d’aeroports.
Excursions i trasllats segons itinerari descrit i en privat per al grup.
-Passeig a Rickshaw a Antigua Delhi.
-Passeig amb vaixell compartit al Llac Pichola a Udaipur (subjecte al nivell de l’aigua).
-Ceremonia Arti al Temple de Birla a Jaipur.
-Passeig a Elefant a Jaipur (només d’anada).
-Viatge amb Tren en Classe Turista amb aire condicionat al tram Agra – Jhansi.
-Passeig a Rickshaw a Varanasi.
-Ceremonia Arti al Riu Ganges a Varanasi.
-Visita a Sarnath.
-Passeig amb vaixell compartit al Río Ganges a Varanasi.
-Transport amb vehicle amb aire condicionat en privat durant tot el recorregut.
-Guia de parla hispana durant tot el recorregut.
-Entrades per a les visites descrites a l’itinerari: Qutub Minar; Jama Masjid; Palau de la Ciutat Udaipur; Saheliyon ki Bari; Temple Ranakpur; Mehrangarh Fort; Jaswant Thada; Umaiddbhawan Palace Museum; Palau de la Ciutat de Jaipur; Fortalesa d’Amber; Observatori Reial; Fatehpur Sikri; Abhaneri Stepwell; Taj Mahal; Forta d’Agra; Orhcha Forta; Temples de Khajuraho i Sarnath
02 ampolles d’aigua per persona i dia.
-Tots els impostos i taxes de l’Índia.
-Acompanyant de l’agència tot el viatge
-Assegurança mèdica i de cancel·lació
-Propines a xofer i guia
-Visat entrada India

 

El preu no inclou

-Begudes als àpats
– Qualsevol altre servei no especificat a “el preu inclou”

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.