skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ÍNDIA DEL NORD

12 dies. Sortida 13 d'octubre de 2023 (divendres)

PDF
PREU: 3882
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT


13 OCTUBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – DOHA – AMRITSAR
Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol de la Cia Qatar Airlines destinació Amritsar a les 09:30 h via Doha, enllaç amb el vol de les 19:55 h. Nit a bord.

14 OCTUBRE
REGIÓ DEL PUNJAB – AMRITSAR
Arribada a les 02:00 h de la matinada, trasllat a l’hotel check-in immediat i allotjament. Esmorzar a l’hotel. Visita al Temple d’Or, glòria d’Amrítsar. Construït pel Guru sikh, Guru Ram Das Ji, en 1.588 dc. Aquesta sorprenent estructura de dos pisos està coberta amb uns 400 kg d’or, i rodejada d’un gran llac on es reflecteix. Aquest llac es considera que està ple d’Amrit, que significa “aigua beneïda” o “nèctar immortal”. En el seu interior s’hi guarda el llibre sagrat dels sikhs. Sentirem l’energia tan especial d’aquest singular indret.
A continuació, coneixerem la història de Jallianwala Bagh, aquest jardí públic alberga un monument, que es va establir l’any 1951, per retre homenatge als milers de persones que van ser assassinats per les forces britàniques en una protesta pacífica (1919). Dinar en restaurant local.

A la tarda, visitarem la frontera de Wagah “border point” on fan una cerimònia de la baixada de la bandera que se celebra des de 1959 durant la posta de sol, el tancament de la frontera entre l’Índia i Pakistan. Els soldats dels dos països fan una desfilada enèrgica símbol de la potència de cada país… Aquesta cerimònia de 40 a 45 minuts. Ho veurem des d’unes grades situades banda i banda de cada país. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

15 OCTUBRE
AMRITSAR – JAIPUR (VOL DIRECTE)
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure. Podrem assistir alguna de les cerimònies que tenen lloc en el Temple d’Or. Dinar en restaurant local. A la tarda, trasllat a l’aeroport, sortida en vol directe destinació a Jaipur. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

16 OCTUBRE
JAIPUR– FORT D’AMBER – JAIPUR
Esmorzar a l’hotel. Visita del Fort Amber, on farem una passejada en elefant o en jeep, dins de la fortalesa hi ha diferents palaus per descobrir. L’interior és un paradís virtual. Les miniatures pintades a les parets representen la caça, la guerra i les festes. Continuarem la visita del Palau Samode, que va ser la residència real. Dinar en restaurant local. Visita del Palau Jantar Mantar, conegut com el Palau dels vents. Pujarem al Palau fortificat del Maharajá i els seus museus. Sopar i Allotjament a l’hotel.

17 OCTUBRE
JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – TAJ MAHAL – AGRA
Esmorzar a l’hotel, Sortida direcció a la ciutat d’Agra. Visita del famós Taj-Mahal, conegut com a símbol de l’amor, és un mausoleu construït per l’emperador Sha Vahan en record a la seva esposa. La perfecció de la seva arquitectònica, captiva als qui el contemplen, on la bellesa de l’entorn, la grandiositat del monument i la delicadesa de cada detall on traslladen a una altra dimensió. Dinar en restaurant local. Després coneixerem l’enorme Fort d’Agra, el fort vermell, format per diferents palaus i residències reals de marbre blanc. Acabarem la visita amb una passejada amb ricksaw per l’antic basar.
Sortida direcció Fatehpur Sikri, capital imperial, paralitzada en el temps. Va ser l’última ciutat construïda per Akbar i abandonada per manca d’aigua, veurem gran quantitat d’edificis i palaus de l’època mogola. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

18 OCTUBRE
AGRA – ORCHHA
Esmorzar a l’hotel. Sortida direcció Orchha, ciutat que va ser la capital del Reina de Bundela, en l’actualitat ha esdevingut un petit poble conegut per les boniques ruïnes de palaus i temples més exquisits de l’Índia, construïts entre els segles X i XI, pels reis Chandela. Dinar en restaurant local.Passejarem pel tranquil poble. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 OCTUBRE
ORCHHA – KHAJURAHO
Esmorzar a l’hotel. Sortida en autobús direcció Khajuraho. Arribada i check-in a l’hotel. Dinar en restaurant local. Aquesta ciutat es caracteritza pels seus baixos-relleus i les escultures que adornen els temples, tallades en pedra, representen déus, deesses i parelles amoroses, originàriament hi havia 80 temples. El més important és el temple Kandariya Mahadeo, dedicat a Shiva.Sopar i allotjament a l’hotel.

20 OCTUBRE
KHAJURAHO – VARANASI (BENARÉS)
Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autobús direcció Varanasi. Dinar en ruta. Visita a Allahabad, antigament coneguda com a “Prayag”, era un important centre de pelegrinatge. A finals del segle XII va caure sota el domini musulmà i el 1584 va rebre el nom actual. El temple de Patal Puri es troba avui sota terra a causa del fort que Akbar va construir al seu voltant. Dinar en restaurant local. Al vespre, arribada a Varanasi. Visita al temple de la Mare Índia, un temple únic dedicat a la unitat en la diversitat. Check-in a l’hotel. Sopar i allotjament.

21 OCTUBRE
VARANASI (BENARÉS)
Esmorzar a l’hotel. Passejarem pels carrers laberíntics d’aquesta ciutat amb més de 8.000 anys d’història, observarem la vida quotidiana. Visita la Universitat hindú, el museu, les ruïnes de Sarnath (budista), visitant la mesquita Gyanwapi (musulmà) i el temple de Vishwanath (hinduista).Dinar en restaurant local. A la tarda, realitzarem un recorregut en barca pel riu Ganges, on contemplarem els fidels purificant-se i fent oracions Aarthi (ritual hindú/oració del riu Ganges al capvespre) i ofrenes, a les escales “ghats” i terrasses que baixen al riu, s’utilitzen principalment com a Dharamsalas (una llar per als pelegrins durant la seva visita a la ciutat santa. És possible que també es puguin observar algunes cerimònies de la cremació -fotografia prohibida-, on les persones ofereixen flors i espelmes. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 OCTUBRE
VARANASI (BENARÉS) – DELHI
Esmorzar a l’hotel. Durant el matí navegarem pel riu Ganges, en llum de dia per poder veure els diferents moments del riu i dels rituals que s’hi practiquen. Dinar en restaurant local. Trasllat a l’aeroport, sortida en el vol destí Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel i sopar.

23 OCTUBRE
OLD DELHI – NEW DELHI
Esmorzar a l’hotel. Visita de la capital de l’estat indi; el Jamma Masjid, la mesquita més gran de l’Índia situada a cor de Delhi. City Tour per veure els carrers de Chandni Chowk, farem una passejada en rickshaw. Després ens dirigirem cap al Raj Ghat, el memorial i lloc on fou incinerat Ghandi. Dinar en restaurant local. Continuarem amb una panoràmica dels edificis governamentals, una gran avinguda vorejada de parcs i l’imponent Porta de l’Índia. Dinar. També visitarem el Temple de Birla, el Fort Vermell, el Temple de Sikh i l’impressionant Minaret de Qtub Minar de 72 metres d’alçada. Sopar lliure.

24 OCTUBRE
DELHI – DOHA – BARCELONA
Trasllat a l’aeroport 00:30 h de la matinada per sortir en el vol de la Cia Qatar Airline a les 3:25 h via Doha, enllaç amb el vol de les 08:10h. Arribada a Barcelona a les 14:20 h i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA : 3.485€ + 397 € taxes 
Supl. habitació individual : 518 €

SERVEIS:

 • Trasllat punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Descompte per no utilitzar servei 30€
 • Vols BCN- Amritsar / Delhi -BCN (Doha) Cia Qatar Airlines
 • Facturació d’una maleta 23kg.
 • 2 Vols domèstic Amritsar – Jaipur / Varanasi – Delhi. Suplement excés d’equipatge 60€
 • PENSIÓ COMPLETA excepte l’últim dinar
 • Hotels 4* i 5*
 • Servei de maleters als hotels
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge amb servei de ràdio-guies.
 • Guia hindú de parla castellana.
 • Entrades i visites descrites a l’itinerari incloses.
 • Assegurança d’assistència sanitària i cancel·lació.
 • Visat d’entrada a la Índia

No inclòs:

 • Les propines són un costum establert al sector del turisme. Cal preveure uns 50€ per persona.
PREU: 3882
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »