skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


IRLANDA

9 dies. Sortida 10 de juny de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 2840
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA (MÍNIM 4 PLACES)

Dia 10:  Manresa  Barcelona – Dublin – Tipperary. MP.
Trasllat fins a  l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge. Ens ajudarà amb els tràmits de facturació i posteriorment embarcarem en direcció a Irlanda. A l’arribada a l’aeroport de Dublin, prendrem l’autocar i enfilarem en direcció a Kilkenny en camí a Tipperary. Arribada a l’hotel,  distribució de les habitacions sopar i allotjament.
Dia 11: Tipperary – CORK – LIMERICK. PC.
Esmorzar irlandès a l’hotel. Sortida de l’hotel. Continuació per Cork. Visita de la Destileria de Midleton. Dinar en ruta. Visita panoràmica de la ciutat de Cork. Sopar i allotjament a l’hotel situat de camí a Limerick.
Dia 12: CORK- LIMERICK  – Penya-segats de Moher – Galway. PC.
Esmorzar irlandès a l’hotel Sortida cap al comtat de Clare per visitar els Penya-segats de Moher. Dinar en ruta. Continuació cap a Galway a través de la regió del Burren.  Sopar i allotjament en hotel al comtat de Galway.
Dia 13: Galway – Connemara – Sligo/Mayo. PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Sortida cap a la regió del Connemara, per visitar Leenane i An Spidéal, uns poblets molt típics, on es va filmar la pel·lícula de John Ford L’home tranquil. Finalment veurem el fiord de Killary i visitarem la Kylemore Abbey. Dinar en ruta Continuació cap al comtat de Sligo o Mayo. Sopar i allotjament a l’hotel al comtat de Sligo o Mayo.
Dia 14: Sligo/Mayo – Donegal/Derry. PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Sortida cap al nord en direcció Derry/Londonderry, travessant el comtat de Donegal. Visitarem els penya-segats de Slieve Leagues, entre el més alts a Europa (s’arriba amb un bus llançadora). Dinar en ruta. Continuació cap a l’hotel en Derry/Londonderry, comtat de Donegal. Sopar i allotjament a l’hotel.
Dia 15: Donegal/Derry – Giant’s Causeway – Belfast. PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Sortida per viatjar al llarg de la Causeway Coastal Route, i visita al Casell Dunluce. Continuació i visita a la “Calçada dels Gegants”.  Dinar en ruta. Seguim cap a Belfast. Sopar i allotjament a l’hotel situat al comtat de Antrim.
Dia 16: Belfast – Dublin. PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Visita panoràmica de Belfast i després sortida cap a Dublin. Al llarg del recorregut, visita al Bru Na Boinne Visitor Centre (tombes de Newgrange i Knowth i centre de visitants).  Dinar en ruta. Arribada a Dublin. Sopar i allotjament a l’hotel situa a Dublín/voltants.
Dia 17:Dublin. PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Dediquem aquest dia a la visita de la capital irlandesa, visitant la Catedral de Sant Patrick entre altres monuments importants. Dinar a la ciutat.  A la tarda visita a  una destil·leria de wiskey y temps lliure. Sopar i Allotjament a l’hotel.
Dia 18: Dublin – Barcelona – Manresa SA.
Desdejuni irlandès a l’hotel. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i fi dels serveis contractats.

 

 

PREU PER PERSONA

EN HABITACIÓ DOBLE

SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 3.095 € 680 €
AMB 20 PARTICIPANTS 2.885 € 680 €
AMB 25 PARTICIPANTS 2.840 € 680 €

 

El preu inclou
 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, amb mínim de 4 places
 • Bitllet d’avió Barcelona/Dublín/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 • Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 • Totes les visites que es detallen a l’itinerari: Destil·leria de Midleton. Ciutat de Cork, Castell de Bunratty & Folk Park, Bru Na Boinne (tombes de Newgrange i Knowth i centre de visitants), Giant’s Causeway, Whiskey Distillery, Kylemore Abbey, Cliffs of Moher, St Patrick’s Cathedral
 • Pensió completa, des del sopar del primer dia fins l’esmorzar de l’últim.
 • Vuit nits d’allotjament en hotels de categoria 3***S/4****, habitacions dobles de tipus estàndard i les taxes hoteleres.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació
El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

 • Condicions de pagament:
 • A la confirmació del viatge, dipòsit de 600€ per plaça
 • La resta 35 dies abans de la sortida

 

 

PREU: 2840
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »