Islàndia – Aurores boreals

Sortida
23 d'Octubre 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
2.190€
Suplement
Habitació individual: 390€
Categoria
Compartits

Programa

L’Aurora Boreal o “els llums del nord”, com diuen els islandesos, és un fenomen natural
magnífic. Aquests llums es poden veure literalment ballar al cel nocturn de l’hemisferi nord a l’hivern.
Amb sort i si les condicions meteorològiques són favorables podrem gaudir d’aquest fantàstic espectacle de colors i llums.

DIA 1: BARCELONA – ISLÀNDIA – REYKJAVÍK
Presentació al´aeroport de Barcelona 2 hores abans de la sortida. Reunió amb el guia que us acompanyarà tot el viatge. Tràmits d´embarcament i vol directe fins a Reykjavík.
Arribada. Benvinguts a Islàndia! Trasllat de l’aeroport a hotel a zona aeroport.

DIA 2: SNÆFELLSNES – BORGARFJÖRÐUR
Esmorzar. Avui explorarem les meravelles naturals de la península de Snæfellsnes, que és conegut per l’impressionant Parc Nacional Snæfellsjökull i la Glacera Snæfell que s’enlaira per sobre de la regió. Explorarem l’encantador poble d’Arnastapi on les columnes de basalt han estat erosionades per les onades fortes, Hellnar, Djúpalónssandur, Snæfells- jökull glacera i el cràter Eldborg. Anirem a la part nord de la península passant per Stykkishólmur, un encantador poble de pescadors molt ben situat amb vistes a la badia Breiðafjörður. Continuació a la regió de Borgarnes.
Aproximadament 400 quilòmetres.
• Allotjament a HOTEL HAMAR O SIMILAR, A BORGARNES

DIA 3: DEILDARTUNGUHVER – THINGVELLIR- GEYSER – GULLFOSS – HVOLSVÖLLUR

Esmorzar. Avui ens dirigim cap al Parc Nacional de Thingvellir, un indret del patrimoni mundial de la UNESCO, i una de les meravelles geològiques del món. A Thingvellir es pot veure els efectes dels moviments de les plaques tectòniques que han obert diverses esquerdes i fissures a l’escorça terrestre. Va ser just aquí que el Parlament islandès va ser fundat al segle X. Avui visitarem les zones més interessants i famoses d’Islàndia. Tot seguit, ens dirigim a la famosa zona geotèrmica de Geysir. Allà, les fonts termals de Strokkur expulsen una columna d’aigua a l’aire cada 5-10 minuts, també hi podran veure nombroses petites fonts d’aigua bullent. Després d’aquesta visita i abans de tornar a la capital, visitàrem a la cataracta de Gullfoss (o “La Cataracta d’Or”) que és sens dubte la més famosa del país. Continuació fins al nostre hotel, situat en aquesta zona. Allotjament.
Aproximadament 280 quilòmetres
• Allotjament a HOTEL HVOLSVÖLLUR, O SIMILAR, A HVOLSVÖLLUR

DIA 4: COSTA SUD: SKÓGAR – SELJALANDSFOSS – REYNISFJARA – REYKJAVIK
Esmorzar. Sortirem avui a descobrir la regió de la Costa Sud caracteritzada per cascades, platges de sorra negra i glaceres. Seguirem fins arribar a les famoses cascades de Seljalandsfoss i Skógafoss seguirem a Reynisfjara, les platges de sorra negra de la costa sud abans de continuar fins a la capital del país. Arribada a Reykjavik farem una curta visita de la capital. La visita inclou els llocs més destacats de la capital islandesa. Anirem fins al centre de Reykjavik on veurem per exemple la Catedral de Hallgrimskirkja, el Llac de Reykjavik, l’ajuntament (construït en part sobre el llac), el Parlament i Harpa Music Hall. Allotjament.
Aproximadament 180 quilòmetres.
• Allotjament a HOTEL REYKJAVIK, HOTEL KLETTUR O SIMILAR

DIA 5: REYKJAVÍK -BARCELONA
Esmorzar. Tindrem temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport, però de camí acabarem la nostra estada en aquest país amb un bany a les famoses piscines termals de BLUE LAGOON, no us oblideu el banyador!! finalitzada l’experiència, continuarem fins a l’aeroport per sortir en vol directe a Madrid.
Arribada i fi del viatge.

El preu inclou

EL NOSTRE PREU INCLOU:
• Sortida des de Manresa amb un mínim de 4 places de la zona
• Bitllet d’avió BCN – KEF – BCN amb maleta al celler, taxes aèries incloses (134 €)
• 4 nits en hotels 3* amb bany privat, esmorzar inclòs hotels 3*/3* superior de garantia
• Guia acompanyant des de Barcelona i durant tot el recorregut
• Circuit amb autocar amb guia de parla espanyola
• Entrada i tovallola a Blue Lagoon, amb tovallola.
• Avís despertador en cas d’Aurores Boreals en hotels fora de Reykjavik
• Assegurança d’assistència mèdica i cancel·lació

 

*Opcional: Suplement per 3 sopars (a partir de la 2a, nit):  210€

El preu no inclou

• Entrades a museus o atraccions no especificats al programa.
• La ruta es podria fer a la inversa, sense modificar visites.

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.