Islàndia, Aurores boreals

Sortida
10 de Març 2024
Sortida des de
Manresa
Mínim de persones
4
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
2.550€
Categoria
Compartits

Programa

Dia 1: MANRESA – BARCELONA – REYKJAVÍK. PC.
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, , on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Islandia. Després de 4 hores de vol, arribada a Reykjavík i trasllat al nostre hotel. Allotjament.
Aquesta nit, amb sort, serà la primera ocasió de veure L’Aurora Boreal o les llums del nord com diuen els islandesos. Es un fenomen natural magnífic. Aquestes llums es poden veure literalment ballar en el cel nocturn de l’hemisferi nord a l’hivern. Amb sort i si les condicions meteorològiques són favorables podreu buscar aquest espectacle fantàstic de colors i llums.

DIA 2: PARC NACIONAL SNÆFELLSNES – BORGARNES. P.C
Esmorzar a l’hotel. Avui anirem a explorar les meravelles naturals de la península de Snaefellsnes, que és conegut per l’impressionant Parc Nacional Snaefellsjökull i la Glacera Snaefell. Visitarem l’encantador poble de Arnastapi i Hellnar. Anirem a la part nord de la península passant per Stykkishólmur, un encantador poble de pescadors molt bé situat amb vista a la badia Breiðafjörður. Dinar. A la tarda arribarem a l’àrea de Borgarnes. Tindrem una segona oportunitat de veure aurores boreals, sempre que les condicions ho permetin. Sopar i Allotjament.

DIA 3:BORGARNES – CERCLE DAURAT – COSTA SUD. PC.
Esmorzar a l’hotel. La jornada la dedicarem a conèixer les zones més interessants i famoses d’Islàndia. Sortirem cap al Parc Nacional de Thingvellir, Patrimoni Mundial de la UNESCO. Seguirem a la zona geotèrmica de Geysir. Allí, les fonts termals de Strokkur expulsen una columna d’aigua bullint a l’aire cada 5-10 minuts. Dinar en ruta. Després d’aquesta visita i d’un curt trajecte en autocar, arribarem a la cataracta de Gullfoss (La Cataracta d’Or). Continuarem fins a l’exhibició Renta Center en Hvolsvöllur (entrada inclosa). Continuació al nostre hotel. Sopar i Allotjament en aquesta zona.

DIA 4: COSTA SUD- SKÓGAR -SELJALANDSFOSS – REYNISFJARA – REYKJAVIK. PC.
Esmorzar buffet. Avui ruta per la Costa Sud caracteritzada per cascades, platges de sorra negra i glacials. Creuarem el major camp de lava del món originat en una sola i mateixa erupció que va tenir lloc el 1783. Seguirem fins arribar a Seljalandsfoss, una cascada molt pintoresca. Continuarem en direcció a Vík i farem una parada en la cascada de Skógafoss, una de les més altes d’Islàndia (60 m.). Dinar en ruta. Arribada a primera hora a la Capital i visita dels llocs mes destacats de la capital islandesa, la Catedral de Hallgrimskirkja, el Llac de Reykjavík, l’Ajuntament (construït en part sobre el llac), el Parlament, Harpa Music Vestíbul. Finalitzarem la visita al nostre hotel. Sopar i Allotjament.

DIA 5: REYKJAVIK- BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins a l’hora del trasllat al BLUE LAGOON per despedrinos d´ aquest país amb un relaxant bany a la piscina geotermal de Blue Lagoon, mundialment coneguda. -Continuació del trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe de retorn a Barcelona. Arribada i  trasllat de nou fins a Manresa

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA (Mínim 4 places)

 

 

PREU PER PERSONA SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 2.680 € 320
AMB 20 PARTICIPANTS 2.610 € 320
AMB 25 PARTICIPANTS 2.550 320

 

El preu inclou:

 Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places
Bitllet d’avió Barcelona/Reykjavík/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries (140 €) i una maleta per persona incloses .
 Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari. Entrada y tovallola al BLUE LAGOON. Entrada a la exhibició Lava Center i cinema.
 Pensió complerta, des del esmorzar del segon dia, fins el esmorzar de l’últim.(dinar Islandés : primer plat + plat principal amb aigua i té inclòs , sopar entrant+plat principal i postre amb aigua i cafè
 4 nits en hotels 3***/3***Superior amb bany privat segons s’indica en l’itinerari, esmorzar buffet inclòs. Taxes hoteleres incloses.
 Assegurança mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou
 Despeses extres a l’hotel
 Maleters
 Propines
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.