skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ISLÀNDIA, volta a l’illa

8 dies. Sortida 1 de juliol de 2024 (dilluns)

PREU: 4225
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / PENSIÓ COMPLETA
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PLACES

 


DIA 1: BARCELONA – REYKJAVIK. AD

A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Islandia. Després de 4 hores de vol arribada a Reykjavík i trasllat privat fins a l’hotel. Allotjament.

DIA 2: REYKJAVIK – AKUREYRI. PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Hvalfjördur en direcció Borgarnes i el volcà Grabrok. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Dinar en ruta. Continuació a la regió del Nord fins a Eyjafjordur/Akureyri. Sopar i Allotjament a Akureyri.

DIA 3: AKUREYRI – MÝVATN – HÚSAVÍK PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida a la cascada Godafoss. Continuarem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocráteres, Dinar en ruta. Dimmuborgir: un veritable laberint de lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguirem cap a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Sopar i allotjament per la zona de Husavik.

DIA 4º: HÚSAVÍK – ÁSBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’EST. PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a arribar al parc nacional de Jokulsargljufur. Continuarem cap a una de les zones més àrides de la illa on trobem un altre dels seus contrastos: la cataracta més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des de 44 m. Dinar inclòs. Continuem fins a Fiords de l’Est. Sopar i allotjament a la zona dels Fjordos

DIA 5º: FIORDS DE L’EST – HÖFN. PC.
Esmorzar a l’hotel. Continuarem el nostre itinerari viatjant per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre recorregut cap al poble de Höfn. Dinar inclòs . Arribada a Höfn, sopar i allotjament.

DIA 6º: JÖKULSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVÖLLUR COSTA SUD. PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar la Llacuna glacial de Jökulsárlón, plagada d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig amb vaixell per la llacuna (inclòs). Dinar inclòs . Seguirem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins a arribar a Vík. Continuació a les cascades Skógarfoss i Seljalandsfoss fins a arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament a la zona.

DIA 7º: COSTA SUD – CERCLE DAURAT – REYKJAVIK. PC.
Esmorzar. Sortida cap al Cercle d’Or visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Dinar inclòs. Seguirem cap a Reykjavík, visita panoràmica. Arribada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8º: REYKJAVIK – BARCELONA. AD
Esmorzar a l’hotel. Tens lliure fins el trasllat a l’aeroport per sortir en vol de retorn a Barcelona. anirem al blue lagoon per fer un últim bany en aquestes famoses piscines geotèrmics. Continuació a l´aeroport i vol directe de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

  PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 4.325 € 865 €
AMB 20 PARTICIPANTS 4.300 € 865 €
AMB 25 PARTICIPANTS 4.225 € 865 €
DESCOMPTE  ESPECIAL VENDA ANTICIPADA FINS 14 febrer 2024  – 100 € PER PERSONA
El preu inclou
 • Bitllet d’avió Barcelona/Reykjavík/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 114 € i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 • Dues nits d’allotjament en Reykjavik i cinc nits fora de la capital, a hotels de categoria Turista i Turista Superior. Fora de Reykjavik podran ser Hotels d’estiu o Guess House.
 • 6 sopars (3 plats :entrant+plat principal amba aigua i cafè p té) i 6 dinars (menú islandès: plató principal + postre o entrant+plat principal amba aigua i cafè o té ), tal com es detalla a l’itinerari.
 • Les visites que es detallen, comentats pel nostre guia: Parc Nacional de Þingvellir, Cercle d’Or, Geysir, Cascada Gullfoss, Deildartunguhver, Volcà Grábrók, Cascades Hraunfossar i Barnafoss, Akureyri, Cascada Godafoss, Llac Mývatn, Dimmuborgir, Námaskard, Dettifoss, Asbyrgi, Fiords de l’Est, Höfn, Fjallsárlón/Jökulsarlón, Parc Nacional de Skaftafell, Vík, Cascada Skogarfoss, Seljalandsfoss i visita panoràmica de Reykjavik.
 • Passeig en vaixell a la llacuna glacial de Jökulsárlón.
 • Passeig en vaixell per el safari fotogràfic de balenes, subjecte a climatologia
 • Entrada, tovallola i 1 beguda als banys termals de Blue Lagoon
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació
El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel
 • Dinars migdia, excepte l ´últim dia
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

PREU: 4225
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »