skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ISLÀNDIA, VOLTA A L’ILLA

8 dies. Sortida 2 de juliol de 2023 (diumenge)

PDF
PREU: 3690
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DES DE MANRESA AMB MÍNIM 4 PERSONES

DIA 2:  BARCELONA – REYKJAVIK. mp.

A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Islandia. Després de 4 hores de vol arribada a Reykjavík i trasllat  privat fins a l’hotel. Sopar i  Allotjament.

DIA 3:  REYKJAVIK – AKUREYRI. mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Hvalfjördur en direcció Borgarnes i el volcà Grabrok. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Continuació a la regió del Nord fins a Eyjafjordur/Akureyri. Sopar i Allotjament a Akureyri.

DIA 4:  AKUREYRI – MÝVATN – HÚSAVÍK mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida a la cascada Godafoss. Continuarem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocráteres, Dimmuborgir: un veritable laberint de  lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguirem cap a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Sopar i allotjament per la zona de Husavik.

DIA 5: HÚSAVÍK – ÁSBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’ESt. mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a arribar al parc nacional de Jokulsargljufur. Continuarem cap a una de les zones més àrides de la illa on trobem un altre dels seus  contrastos: la cataracta més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des de 44 m. Continuem fins a Fiords de l’Est. Sopar i allotjament a la zona dels Fjordos

DIA 6:  FIORDS DE L’EST – HÖFN. mp.

Esmorzar a l’hotel. Continuarem el nostre itinerari viatjant per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre  recorregut cap al poble de Höfn. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), en Stöðvafjörður considerada com una de les majors atraccions de l’est d’Islàndia. Arribada a Höfn, sopar i allotjament.

DIA 7:   JÖKULSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVÖLLUR COSTA SUD. mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar la Llacuna glacial de Jökulsárlón, plagada  d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig amb vaixell per la llacuna (inclòs). Seguirem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins a arribar a Vík. Continuació a les cascades Skógarfoss i Seljalandsfoss fins a arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament a la zona.

DIA 8:  COSTA SUD – CERCLE DAURAT – REYKJAVIK. mp.

Esmorzar. Sortida cap al Cercle d’Or visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Seguirem cap a Reykjavík, visita panoràmica. Arribada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9:  REYKJAVIK – BARCELONA.  DINAR

Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem l’excursió amb vaixell de safari fotogràfic de balenes. Dinar. Per la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol de retorn a Barcelona. anirem al blue lagoon per fer un últim bany en aquestes famoses piscines geotèrmics. Continuació a l´aeroport i vol directe de  tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.
NOTA: EL VIATGE PER MOTIUS OPERATIUS, POT REALITZAR-SE A LA INVERSA O CANVIAR ORDRE DE LES VISITES, SENSE RESTAR CAP SERVEI NI VISITES

  PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 3.780 € 765 €
AMB 20 PARTICIPANTS 3.750 € 765 €
AMB 25 PARTICIPANTS 3.690 € 765 €
DESCOMPTE ESPECIAL VENDA ANTICIPADA FINS 01 ABRIL 2023 – 150 € PER PERSONA
El preu inclou
 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, a partir de 4 places
 • Bitllet d’avió Barcelona/Reykjavík/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 98 € i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 • Dues nits d’allotjament en Reykjavik i cinc nits fora de la capital, a hotels de categoria Turista i Turista Superior. Fora de Reykjavik podran ser Hotels d’estiu o Guess House.
 • Sis sopars i un esmorzar, tal com es detalla a l’itinerari.
 • Les visites que es detallen, comentats pel nostre guia: Parc Nacional de Þingvellir, Cercle d’Or, Geysir, Cascada Gullfoss, Deildartunguhver, Volcà Grábrók, Cascades Hraunfossar i Barnafoss, Akureyri, Cascada Godafoss, Llac Mývatn, Dimmuborgir, Námaskard, Dettifoss, Asbyrgi, Fiords de l’Est, Höfn, Fjallsárlón/Jökulsarlón, Parc Nacional de Skaftafell, Vík, Cascada Skogarfoss, Seljalandsfoss i visita panoràmica de Reykjavik.
 • Passeig en vaixell a la llacuna glacial de Jökulsárlón.
 • Passeig en vaixell per el safari fotogràfic de balenes, subjecte a climatologia
 • Entrada, tovallol 1 beguda als banys termals de Blue Lagoon
 • Assegurança mèdica i cancel.lació

 

El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel
 • Dinars migdia, excepte l ´últim dia
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

Condicions de pagament:

 • A la confirmació del viatge, dipòsit de 600 euros per plaça,
 • Resta 30 dies abans de la sortida
 • L’ordre de les visites pot ser modificat, sense alterar el contingut, i el total de visites incloses en el viatge.
PREU: 3690
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »