skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ISRAEL

8 dies. Sortida 17 d'abril de 2023 (dilluns)

PREU: 2870
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

17 ABRIL
MANRESA – BARCELONA – TEL AVIV
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a les 10:45h. destinació Tel Aviv. Arribada a les 15:55h. Visita de la ciutat de Tel Aviv; el seu antic barri de Jaffa, l’Avinguda Art Decó amb els edificis d’estil Bauhaus, el passeig marítim l’avinguda Avinguda Rothschild. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 ABRIL
TEL AVIV– CESÀREA – HAIFA – SANT JOAN D’ACRE – MAR DE GALILEA
Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida cap a Jaffa, un dels ports més antics del món. Continuarem fins a la ciutat romana de Cesàrea, fundada per Herodes en homenatge a la visita del Cesar. Visitarem el seu teatre romà i l’aqüeducte. El viatge segueix direcció a Haifa, per visitar Monestir Carmelita de Stella Maris i el Technión. Des del Mont Carmel gaudirem dels jardins perses i del Temple Bahai. Dinar lliure. A continuació visita a Sant Joan d’Acre, ciutat fortificada dels creuats. Visita a les fortificacions medievals, l’últim territori dels cristians a Terra Santa. Acomodació al Kibbutz del mar de Galilea. Sopar i allotjament.

19 ABRIL
GALILEA – NAZARET – CAFARNAÜM– SAFED
Després d’esmorzar farem un passeig en vaixell vorejant el mar de Galilea fins arribar a Nazaret. Visitarem la basílica que commemora la vida publica de Jesucrist.
Seguirem fins a Tiberiades i visitarem la ciutat. Tot seguit arribarem a Cafarnaüm, la ciutat de Jesús. Visita de l’antiga sinagoga del segle II i la casa de Sant Pere. Dinar lliure. Seguirem cap a la ciutat de Safed on es va desenvolupar el moviment de la Càbala, recorregut per aquesta pintoresca població i coneguda per les seves galeries d’art. Un cop acabades les visites, ens dirigirem cap al Kibbutz, on podrem conèixer aquest tipus d’experiència sociològica, pionera a l’estat d’Israel, entre cooperativa i la comuna. Sopar i allotjament.

20 ABRIL
QUMRAM – MASSADA; PALAU DE HERODES – MAR MORT
Esmorzar bufet. Sortida cap a Jericó, ciutat més antiga del món. Seguirem cap a Massada, última fortificació dels jueus amb la seva lluita contra els romans Ascensió en telefèric per visitar les excavacions i el palau de Herodes, vista panoràmica del campament romà.
Continuarem cap a Qumram, a la riba del mar mort, lloc més profund del món. visitarem les excavacions on van ser trobats els manuscrit dels mar mort. Dinar lliure. A la tarda descens al Mar Mort, el lloc més baix de la terra ( uns 376 metres sota el nivell del mar). Allotjament al Ressort. Sopar i allotjament.

21 ABRIL
MAR MORT – JERUSALEM
Esmorzar bufet. Gaudirem de mig dia d’Spa a l’hotel (tractaments de fang no inclosos) i d’un bany terapèutic a les platges del Mar Mort amb les seves aigües salades. Dinar lliure. A la tarda, temps lliure a l’animada zona comercial de Mamila de Jerusalem. Sopar i allotjament.

22 ABRIL
JERUSALEM (CIUTAT NOVA)
Esmorzar. Sortida cap a la Ciutat nova de Jerusalem. Començarem la visita amb el Museu de l’Holocaust (Yad Vashem), monument en memòria als 6 milions de jueus que van perdre la vida. Continuarem cap al Museu d’Israel per visitar el santuari del Llibre, on s’exhibeixen els manuscrits del Mar Mort i el model de Jerusalem en temps de Jesús. Tot seguit, anirem cap a Ein Karen per visitar l’església de Sant Joan Baptista. Dinar i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

23 ABRIL
JERUSALEM (CIUTAT NOVA)
Esmorzar bufet. Sortida en direcció al Mont Scopus, cap al Monte de los Olivos. Gaudirem de la vista panoràmica de tota la ciutat Santa emmurallada. Continuarem cap a Getsemani, Basílica de la Agonia. Dinar a l’hotel. Seguirem la visita fins al Mur de les Lamentacions, la Vía dolorosa, l’església sel Sant Sepulcre fins arribar al Mont Sion, per visitar la tomba del Rei David. Observarem el Cénacle i l’Abadia de la Dormición.
Sopar opcional de cloenda al Restaurant Kedma a Mamila, a la terrassa, davant de la Muralla i de la porta de David. Allotjament a l’hotel.
*Si no es fa el sopar opcional, tindran inclòs el sopar a l’hotel.

24 ABRIL
JERUSALEM – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Visita de Jerusalem, passant per la Knesset (el Parlament), la Menorah amb el canelobre dels 7 braços. Dinar lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 17:30h destinació Barcelona. Arribada a les 21:10h i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 2.680€ + Taxes 189 €
Suplement individual: 850 €
Suplement sortida mínim 15 persones: 150€
Sopar opcional al Restaurant Kedma amb trasllats inclosos: 90€       

 

SERVEIS:

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Dte. 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Vols directes Barcelona – Tel Aviv – Barcelona Cia. El Al.
 • S’inclou facturació d’una maleta de 20 kgs. per persona.
 • Guia acompanyant de Viatjalia amb servei de radio-guies.
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport amb maleters.
 • Hotels categoría 1ª Superior: 1 nit a Tel Aviv, 2 nits a Galilea (Kibbutz Kinar), 1 nit al Mar Mort i 3 nits a Jerusalem.
 • Autocar privat durant tot el circuit, amb seients assignats.
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari amb expert guia local.
 • PROPINES: 40€ per persona (en total, pels 8 dies de viatge, 15€ pel xofer i 25€ pel guia local.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb totes les cobertures per la COVID-19.
 •    

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • Passaport validesa 6 mesos
 • CERTIFICAT VACUNACIÓ COVID DIGITAL EU, validessa 6 mesos.

Despeses cancel·lació:

45 a 30 días – 15%
29 a 16 días – 35%
15 a 0 días – 100%

PREU: 2870
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »