skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ISTANBUL I CAPADOCIA- SETMANA SANTA

8 dies. Sortida 26 de març de 2021 (divendres)

PREU: 990
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE BARCELONA

 

Dia 1 – BARCELONA – ISTANBUL
Sortida en vol de línia regular amb destinació ISTANBUL. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 2 – ISTANBUL
Esmorzar. Al matí, visita a l’ ‘Banya d’Or’. Començarem visitant el famós cafè Pierre Loti que està al cim del turó de barri de Eyüp. Temps lliure amb possibilitat de prendre cafè o te. Després ens dirigirem a la Catedral de Sant Jordi. A continuació visitarem la mesquita de Soliman, on finalitza l’excursió. Tarda lliure. Allotjament.

Dia 3 – ISTANBUL
Esmorzar. Al matí, sortida en creuer pel Bòsfor, estret que separa dos continents i uneix el Mar Negre amb el Mar de Màrmara. A continuació visitarem el Basar de les Espècies, un dels mercats més antics d’Istanbul. Final de la excursión.Tarde lliure. Allotjament.

Dia 4 – ISTANBUL
Esmorzar. Dia lliure. Allotjament.

Dia 5 – ISTANBUL – CAPADÒCIA
Desayuno.la hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol regular amb destinació Capadòcia. Arribada i trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 6 – CAPADÒCIA
Esmorzar. Visita de la regió de Capadòcia on va néixer Sant Jordi. Començarem al nostre recorregut amb el passeig pel fascinant vall de Dervent, conegut com la vall de les ‘xemeneies de fades’, on la pedra erosionada pel vent i per l’acció de l’aigua sobre terreny volcànic ha donat lloc a un paisatge espectacular format per pics, cons i obeliscs. A continuació visitarem la ciutat subterrània de Özkonak o una altra similar, construïdes per les comunidadescristianas per protegir-se dels atacs àrabs. Farem una parada en un taller de catifes i kilims. Prosseguim per per visitar el museu a l’aire lliure de Göreme que conserva un impressionant conjunt d’esglésies, capelles i monestirs excavats a la roca amb frescs de segle XI. A la tarda visita panoràmica de la vila de Uchisar i dels espectaculars paratges volcànics de Avcilar (dels caçadors) i Güvercinlik (dels colomers) i admiraran una meravellosa vista panoràmica de l’castell d’Uçhisar. Farem una parada en un taller artesà de decoració i joies. Retorn a l’hotel. Sopar i alojamiento.la nit opcionalment podran assistir a un espectacle de danses folklòriques turques.

Dia 7 – CAPADÒCIA
Esmorzar. Sortida per veure les famoses ‘Tres Belleses de Urgup’, on es poden veure les formacions rocoses en forma de fong i un panorama de la ciutat de Urgup. A continuació visitarem el petit i bonic poble de Ortahisar. A la tarda visitarem la vall de Zelve, format per dos canons rocosos, un de color rosa i un altre blanc. A continuació visitarem la vall de Cavusin, on les cases excavades a la falda d’un turó, presenten unes façanes fastuosament decorades, bellesa que roman en el temps. Retorn a l’hotel. Sopar i alojamiento.la nit opcionalment podran assistir a una cerimònia (sema) de dervixos giròvags.

Dia 8 – CAPADÒCIA – BARCELONA
Esmorzar (subjecte a l’horari d’el vol) i a l’hora indicada trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada via Istanbul. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona:  775€
Taxes aeroport aprox: 215€

EL PREU INCLOU
• Avió línia regular, Turkish Airlines “P” (facturació equipatge consultar).
• Trasllats.
• Recorregut amb autocar i guia de parla hispana.
• 7 nits en hotels de categoria seleccionada.
• 7 esmorzars  i 3 sopars
• Visites: Banya d’Or, mesquita de Soliman, creuer pel Bòsfor, basar de les espècies, vall de Dervent, Özkonak,
Göreme, Uchisar, Urgup, Ortahisar i valls de Zelve i Cavusin.
• Assegurança d’assistència en viatge

A tenir en compte
De manera ocasional i per motiu de força major o fenòmens meteorològics, el viatge es pot veure afectat i alterar l’itinerari en alguna part del seu recorregut.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ: cancel·lació sense despeses, dels serveis de terra, 15 dies abans de la data de sortida. Els serveis aeris dependran de les condicions de la reserva; preguem consultar.

 

 

 

RUT

PREU: 990
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »