JAPÓ MIL·LENARI

Sortida
07 d'Octubre 2024
Durada
12 dies
Preu
Des de 7.950€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I  ACOMPANYANT, AMB UN MÍNIM DE 15 PLACES

7 octubre
Dilluns BARCELONA – ISTANBUL TK-1856 19.10/ 23.35hs
Presentació a l’aeroport de Barcelona/El Prat, 2,30 h. Abans de la sortida del vol, als taulells de la Cia. TURKISH AIRLINES. Allí contactaran amb el seu cap de Grup i la resta dels participants. Facturació del vostre equipatge directament a Tòquio.
Arribada a Istanbul i tràmits per connectar cap a Tòquio.

8 octubre 
Dimarts ISTANBUL – TÒQUIO (HND) TK-198 02.20/ 19.25hs
Sortida del vol de Turkish Airlines cap a Tòquio. Arribada a Tòquio, aeroport internacional de Haneda. Tràmits de duana. Recepció i assistència per part del nostre corresponsal.
Trasllat privat a l’hotel.
Allotjament a l’Hotel New Otani Garden Tower (4*).

9 octubre 
Dimecres TOKYO
Esmorzar. Avui coneixerem la zona de Ginza, el més elitista i car de la ciutat, habitualment comparat amb la Cinquena Avinguda de New York.
Un petit passeig per Odaiba, l’illa artificial de la badia de Tòquio.
Dinar a restaurant local
Després de dinar continuació cap al barri Elèctric d’Akihara. conegut afectuosament com Akiba– és famós a tot el món pels abarrotats edificis totalment plens de parafernàlia de jocs, màniga i animi. És un lloc de visita obligada per a tots els que arriben al Japó i volen viure al màxim l’entusiasme de la cultura otaku.
El carrer d’Ameyoko a Ueno es troba paral·lel a la línia Yamanote, la qual discorre entre les estacions d’Ueno i O kachimachi. Caminant des de l’estació d’Ueno, és a 3 minuts.
Tornada a l’hotel. Ens refrescarem i sortirem a sopar a un restaurant local “TEPPAN YAKI” o similar.
Tornada a l’hotel i allotjament.

10 octubre 
Dijous TÒQUIO
Esmorzar a l’hotel. Visita al colorit Temple Asakusa Kannon, deessa de la Misericòrdia, a la qual els japonesos tenen gran devoció, amb la seva arcada comercial Nakamise.
Continuació cap al mercat de peix a Tsukiji. l Mercat Majorista Central Metropolità de Tòquio, comunament conegut com a mercat de peix de Tsukiji, és el major mercat majorista de peix i productes marins del món i també un dels més grans mercats majoristes d’aliments en general. El mercat es troba a Tsukiji, a la zona central de Tòquio, i és un punt d’atracció
Dinar Sushi a restaurant local.
Després del dinar, visita del santuari sintoista Meiji, la zona de Harajuku amb el carrer Takeshita i l’Avinguda Omotesando. Tornada a l’hotel.
Tour nocturn de Tòquio visitant el bulliciós i animat barri de Shibuya.
Tornada a l’hotel.
A l’hora indicada pel nostre guia, sortirem de l’hotel per fer el tour nocturn de la ciutat i pujar a la Torre de Tòquio.
Sopar a un restaurant local.
Tornada a l’hotel i allotjament.

11 octubre 
Divendres TOKYO – KANAZAWA – SHIRAKAWAGO – YAMASHIRO ONSEN
Esmorzar. Reunió al vestíbul de l’hotel i trasllat privat a l’estació de Tòquio. Sortida amb tren ràpid a Kanazawa a Kagayi-505.
Nota: l’equipatge serà transportat directament de Tòquio a Kyoto. Necessiten portar un equipatge de mà per a una nit a Yamashiro.
Visita del poble de Shirakawago.
Arribada i continuació per carretera a Shirakawago. Situada al cor dels Alps japonesos, Shirakawago va ser declarada, al costat de la seva veïna Gokayama a la vall del riu Shogawa, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1995. Travessada pel riu Shogawa i envoltada de muntanyes, Shirakawago és coneguda per les seves típiques cases d’estil gassho-zukuri unes cases de teulada triangular feta de palla i molt inclinat per suportar el pes de la neu abundant que cau en aquesta zona a l’hivern. De fet, el seu nom gassho fa referència a la imatge de dues mans en pregària. Dinar a un restaurant local.
Visita del poble, incloent-hi la casa de la família Wada.
Després de la visita, trasllat fins a un taller familiar per fer una petita Classe de Paper Japonès Washi.
En acabar, trasllat a Yamashiro Onsen, el balneari d’aigües termals més important de la regió de Hokuriku. Es coneix com a onsen les aigües termals d’origen volcànic que es troben al Japó. Són els banys tradicionals que aprofiten la calor natural d’aquestes aigües procedents de la gran activitat volcànica i les propietats beneficioses (minerals, sals…) per a la cura de la pell, la bellesa i la salut.
Sopar típic japonès a Ryokan estil Kaiseki.
Allotjament al Ryokan Rurikoh (4*) – Habitació japonesa

12 octubre
Dissabte YAMASHIRO ONSEN – KANAZAWA – KIOTO
Esmorzar al Ryokan. Trasllat amb autobús privat a Kanazawa.
Viatjar a Kanazawa suposa submergir-se al Japó de l’època feudal. Els seus carrers flanquejats per cases senyorials, les antigues zones d’esbarjo, el castell i el magnífic jardí Kenrokuen el converteixen en una destinació d’allò més exòtica. Kanazawa és també una meca de l’artesania: quimonos de seda Kaga-Yuzen, ceràmica de Kutani i Ohi, lacats Wajima tractats en fulles i pols d’or, etc. Els famosos espectàcles de «nô» o la famosa cuina tradicional contribueixen també a l’exquisit refinament d’aquesta ciutat.
Visita de la ciutat: passeig pel barri Higashi chaya gai, visita a la Casa del Samurai Nomura, i el Jardí Kenrokuen.
Dinar a un restaurant local.
Un cop acabat el dinar, trasllat a l’estació de Kanazawa i sortida amb tren a Kyoto.
Arribada a l’estació i trasllat a l’hotel.
Sopar a un restaurant local.
Allotjament a l’Hotel Kyoto Tokyu (4*)

13 octubre
Diumenge Kyoto
Esmorzar. Al matí visita al Bosc de Bambues. A la zona oest de Kyoto, lleugerament apartat de l’enrenou de la ciutat, es troba un lloc molt tranquil on un es pot relaxar fent una passejada. Un dels més famosos i bonics boscos de bambú del Japó descansa sobre el turó de la muntanya d’Arashiyama.
Després del passeig, visita del temple Kinkakuji famós pel seu
Pavelló Daurat.
Dinar al barri Higashimaya.
A la tarda gaudirem d´una petita mostra de l´ancestral Cerimònia del Te i tindrem temps lliure per passejar pels carrers de Ninenzaka i Sannenzaka.
Sopar i allotjament.

14 octubre
Dilluns KYOTO – NARA – KYOTO
Esmorzar. Al matí, visita al famós temple Byodo Inn, la silueta del qual està estampada en les monedes de 10 iens. A continuació, trasllat fins a Nara i el Parc dels cérvols sagrats. La principal atracció de Nara és el Temple Todaiji, la construcció de fusta més gran del món 40 metres d’alçada per 47 de llargada, que guarda el Gran Buda de Bronze de 16 metres d’alçada, 120 quilograms d’or i 430 tones de bronze; el Parc Nara; Kasuga Taisha Shrine: Es va fundar el 768 per la família Fujiwara. Fins a l’any 1863 es van respectar les normes sintoistes que obliguen a reconstruir els santuaris cada 20 anys.
Dinar a un restaurant local.
De tornada a l’hotel, visita de l’impressionant santuari de Fuhimi Inari i les més de 1000 portes Torii, immortalitzades a la famosa pel·lícula de Memòries d’una Geisha.
Fushimi Inari Taisha es va construir, pel que sembla, a l’era Wadō (708-715), durant el període Nara (710-794). El complex sagrat, situat al districte de Fushimi, a la ciutat de Kyoto, abasta tota la muntanya Inari i té el seu santuari principal al peu del mateix; de fet, constitueix el que es podria considerar com el santuari central dels aproximadament 30.000 temples sintoistes de nom Inari repartits per tot el Japó. Des de l’estació de tren de Kyoto (línies de JR) es triga a arribar uns escassos cinc minuts, és a dir, dues parades; el camí cap al santuari comença tot just sortir de l’estació d’Inari. El recinte, que té una superfície d’uns 870.000 m2, és un dels més populars a la regió de Kansai per fer els primers precs de l’Any Nou –el costum de l’hatsumōde–, amb aproximadament 2.700.000 visitants; en aquest sentit, ocupa el quart o cinquè lloc entre tots els temples budistes i santuaris sintoistes del país.
Tour nocturn de Kyoto passejant pel popular barri de Gion.
Sopar japonès amb Geishas.
Allotjament.

15 octubre
Dimarts KYOTO – OSAKA
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per fer la visitia a Kyoto.
Començarem pel Santuari Heian Jingu. El Santuari Heian és un Santuari Shinto situat a la ciutat de Kyoto, Japó. El Torii abans de l’entrada principal és un dels més grans al Japó, i l’edifici principal va ser dissenyat per imitar el Palau Imperial de Kyoto.
Continuarem cap al Castell de Nijo, literalment «castell del carrer dos», és una de les construccions més espectaculars de Kyoto i un perfecte exemple de l’arquitectura dels castells palatins del Japó del període Edo.
El castell Nijo va ser construït en 1603 com a residència del primer shogun del període Edo (1603-1867), Tokugawa Ieyasu i va ser utilitzat per la família Tokugawa des de llavors.
El 1867, quan es va abolir el shogunat i el Japó es va obrir a l’exterior, el castell es va utilitzar breument com a palau imperial fins que va ser donat a la ciutat i va obrir les portes.
L’entrada principal al castell de Nijo és a l’est, des d’on accedirem a la impressionant porta Karamon, que va estar en rehabilitació fins no fa gaire.
Això ens portarà fins a l’entrada del palau Ninomaru (literalment, segon cercle de defensa), on hi havia la residència i les oficines del shogun durant les visites a Kyoto.
La principal atracció del palau Ninomaru són les sales de tatami, amb sostres i portes corredisses d’estil japonès bellament decorades, i els terres de rossinyol, que grinyolen quan un passa per sobre i que servien al seu moment com a mesura de seguretat davant de visitants no desitjats .
Tant era el sigil·lós que s’intentés ser, els sòls sempre feien soroll alertant així els habitants del castell.
Dinar al restaurant local.
Continuació cap al Temple sanjyusangendo. A l’est de la estació de Kyoto trobem el temple Rengeo-in, encara que aquest nom potser no et digui gaire. Segurament ho coneguis millor pel seu nom popular: Sanjusangendo.
El temple és famós per comptar amb mil i una estàtues de Kannon, la deïtat de la pietat budista, totes elles diferents. Tot i això, potser per la seva situació o pel fet que a l’interior no es poden fer fotos, no és tan visitat com altres temples similars a Kyoto. Però val moltíssim la pena, com t’expliquem a continuació.
El temple va ser fundat el 1164 per Taira no Kiyomori, encara que el seu saló original va ser destruït en un incendi el 1249 i reconstruït el 1266. Amb 120 metres de llarg, és l’estructura de fusta més llarga de tot el Japó i realment impressiona estar davant seu .
De fet, el sobrenom de Sanjusangendo significa literalment «saló dels 33 espais entre columnes» i fa referència al nombre de buits entre les columnes del saló principal (gen era una mesura utilitzada en el passat).
A més, el número 33 té una important simbologia, perquè fa referència també al nombre d’encarnacions en què es pot aparèixer Kannon.
Trasllat a l’hotel a Osaka.
Sopar i allotjament a l’hotel Osaka Excel Hotel Tokyu.

16 octubre
Dimecres OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA
Esmorzar. Trasllat a la Shin-Osaka. Sortida cap a Hiroshima amb tren bala Nozomi.
Arribada a l’estació d’Hiroshima i visita per conèixer-la.
Hiroshima, va ser fundada en 1589 sobre la costa del mar Interior de Seto pel senyor feudal Mōri Terumoto, convertint-la en capital després de marxar del castell de Koriyama a la província d’Aki.3 construint ràpidament el Castell Hiroshima traslladant-se Terumoto al mateix en 1593. Terumoto estava al bàndol perdedor a la batalla de Sekigahara. El guanyador, Tokugawa Ieyasu, va privar Mori Terumoto de la majoria dels seus feus, inclòs Hiroshima, cedint la província d’Aki a Fukushima Masanori un daimyō que havia donat suport a Tokugawa.4 El castell va passar a Asano Nagaakira en 1619 sent nomenat daimyō zona. Sota la seva administració la ciutat va prosperar, es va desenvolupar i va ampliar amb pocs conflictes i disturbis.4 Els seus descendents van continuar governant la ciutat fins a la restauració Meiji al segle xix.5
Durant el recorregut visitarem l’Illa de Miyajima i el Santuari Itsukushima, el Parc de la Pau, i la Cúpula de la Bomba Atòmica i el Museu de la Pau.
Dinarem en un restaurant local.
Després de la visita, trasllat a l´estació d´Hiroshima. Sortida cap a Shi.Osaka amb tren bala Nozomi.
Arribada a OIsaka i trasllat al restaurant per sopar.
Allotjament.

17 octubre
Dijous OSAKA (KIX) – ISTANBUL TK-087 21.50/ 05.00 +1
Esmorzar. Al matí, sortida de l’hotel per visitar:
Castell d’Osaka
El castell d’Osaka és un castell japonès ubicat a Osaka, Japó. Originalment anomenat Ōzaka-jō, és un dels castells més famosos del país i va exercir un paper important en la unificació del Japó durant el període Azuchi-Momoyama del segle XVI-
Observatori Jardí Flotant i Umeda Sky Building
A Osaka tens un dels gratacels més interessants que hi ha al Japó, l’Umeda Sky Building. Aquest edifici de 173 metres d’alçada i 40 plantes va ser construït el 1993 i té un fabulós mirador a l’aire lliure i fins i tot un atzucac tradicional amb moltíssims restaurants.
Trasllat a Kyoto. Arribada a l’hotel i check in.
Avinguda Dotonbori
Dōtonbori és una de les principals avingudes d’Osaka, ubicada al sud districte de Namba, que travessa tot el canal fluvial de Dōtonbori des del pont Dōtonboribashi fins al pont Nipponbashi.
Dinar al restaurant local inclòs.
A l’hora indicada per la nostra guia, faran el trasllat privat cap a l’aeroport internacional d’Osaka (KIX).
Presentació al taulell de la cia. Turkish Airlines. Tràmits de facturació i passaport.
Sortida cap a Istanbul. Arribada i connexió a Barcelona.
Nit a bord.

18 octubre
Divendres ISTANBUL – BARCELONA TK-1853 07.40/ 10.15hs
Arribada. Fi dels nostres serveis.

Preu per persona: …………………………………………………….7.950.- €
Suplement habitació  Individual……  ……………………………….….950.- €
Sortida amb mínim de 15 places

El nostre viatge inclou:
Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (amb mínim 4 places)
Viatge de 12 dies / 10 nits
Bitllet d’avió línia regular classe turista volant amb la Cia. TURKISH AIRLINES.
Taxes de bitlletatge incloses, subjectes a confirmació el dia de l’emissió: 740.- €
Tren Superexpress a classe turista
Trasllats i visites privades amb guies locals de parla espanyola
Hotels de 4* indicats o similars amb esmorzar.
Menjars indicats. 9 esmorzars, 9 dinars i 9 sopars.
Acompanyant de l’agència tot el viatge (mínim amb 15 places)
Assegurança mèdica i despeses de cancel·lació.

El nostre viatge NO inclou
Begudes
Extres als hotels
Qualsevol servei que no es detalli a l’itinerari adjunt

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.