JAPÓ SAKURA – CIRERERS FLORITS

Places exhaurides EXCLUSIU CONCORD
Sortida
30 de Març 2024
Mínim de persones
15
Durada
12 dies
Preu
Des de 7.150€
Categoria
Exclusiu Concord
Preu per persona en habitació doble
Grup mínim 20 places:  7.150€ | Grup mínim 15 places:  7.650€
Suplement
Suplement habitación individual: 1.690€

Programa

30 MARÇ.-
MANRESA-BARCELONA-TÒQUIO
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació i control de policía, sortirem en vol regular classe turista destí a Tòquio,  amb escala a Istanbul. Nit a bord.

31 MARÇ
ARRIBADA A TÒQUIO

Arribada a última hora de la tarda a Tòquio, tràmits de duana i trasllat des de l’aeroport internacional a l’hotel on procedim amb el check-in. Allotjament a l’hotel.

01 ABRIL
TÒQUIO

Esmorzar. Comencem el dia amb la visita a la plaça del Palau imperial, situat als terrenys de l’antic castell Edo, va ser destruït pels bombardejos de la segona guerra mundial i reconstruït en el mateix estil el 1968. Continuarem visitant els jardins del Palau Imperial, el Santuari Meiji, dedicat a l’emperador Meiji, famós per ser el responsable d’eliminar el Shogunat i portar el país a la modernitat, modificant l’estil feudal. Després de dinar en restaurant,  continuarem la nostra visita amb El Temple Asakusa, un dels més antics de la ciutat, dedicat a Kannon, una deïtat trobada al llit d’un riu per dos germans i venerada pels habitants de la població, ja que el cap del poblat, va determinar la seva divinitat, avui dia un dels Santuaris més coneguts. Després passeig lliure per l’avinguda de Ginza l’equivalent a la cinquena avinguda de Nova York.  Sopar i trasllat a l’hotel. Nit a Tòquio.

02 ABRIL
TÒQUIO – HAKONE – MT FUJI- MATSUMOTO

Esmorzar. Sortida cap a la zona de Fuji, Kawaguchiko. Passeig amb vaixell per les cristal·lines aigües del llac Kawaguchiko, es troba a la frontera amb Fujikawaguchiko i Minobu, prop de la Muntanya Fuji. És el segon més gran dels cinc llacs de Fuji. Pujada en telefèric a la muntanya Kachikachi per admirar les vistes del majestuós Mont Fuji i del llac Kawaguchi des de l’aire en un viatge de 3 minuts. Dinar al restaurant local. Trasllat a Matsumoto, arribada i trasllat a l’hotel. Sopar estil japonès a hotel. Nit a Matsumoto.

03 ABRIL
MATSUMOTO – TAKAYAMA -SHIRAKAGAWO- KANAZAWA

Esmorzar. Sortida per començar la visita panoràmica al Castell de Matsumoto, un dels castells més espectaculars del Japó. El castell dels corbs pel seu color negre característic. La seva construcció data de l’era Sengoku, quan va ser construït com un fort sota el nom de Castell Fukashi. El 1872, seguint la restauració Meiji, el castell va ser venut en una subhasta i va córrer el risc de ser desmantellat. El castell Matsumoto és considerat com a Tresor Nacional de Japó i és un dels quatre castells de construcció original, és un dels majors exponents de l’art Hirajiro. Continuem a Takayama per carretera, arribada i visita de Takayama per conèixer el museu de les carrosses utilitzades al festival de la ciutat, Yatai Kaikan, tindrem l’oportunitat d’admirar-les, realitzades amb complicades decoracions s’utilitzen durant el festival de la ciutat a la primavera, un dels més importants del Japó. Visitarem la zona de Kami-Sannomachi que manté l’esperit de l’època Edo. Després ens dirigirem a Shirakawago, típic poble dels Alps japonesos, situat entre muntanyes, visitarem aquest poble Patrimoni de la Humanitat, famós per les cases de “Gassho-zukuri” que té teulades a doble aigua, molt inclinades, preparades per suportar les grans quantitats de neu típiques daquesta regió. Dinar a restaurant local Arribada a Kanazawa. Acomodació a l’hotel, sopar i  Nit a Kanazawa.

04 ABRIL
KANAZAWA- KYOTO
Esmorzar. Al matí visitarem el famós jardí Kenrokuen, el jardí de l’antic palau de la ciutat, un dels més bells del Japó. Visitarem la casa típica samurai de la família Nomura, un habitatge tradicional de l’època Edo, tindrem oportunitat de conèixer de prop la forma de vida a l’època feudal. Després recorrerem el barri de Higashi Chaya, un barri on les cases i el traçat conserven l’estil tradicional, petits habitatges de dues plantes i carrers estrets. Dinar al restaurant local. Continuació a Kyoto. Passejarem pel barri de Gion, un dels molts atractius, el famós barri de les Geishas i Maikos japoneses. Com a la resta de la ciutat Gion encara manté aquest aspecte clàssic, amb els seus carrerons i carrers de vianants, les seves Cases de Te amb típiques decoracions, cosa que fa que s’hagin convertit en un dels referents turístics de la Kyoto. Sopar en restaurant. Allotjament. Nit a Kyoto.

05 ABRIL
KYOTO

Esmorzar. Al matí començarem la visita pel Temple Kinkaku-ji (Pavelló Daurat) Patrimoni de la UNESCO. És un edifici de tres plantes ubicat als terrenys del temple. Les dues plantes superiors del pavelló estan recobertes amb fulles dʻor pur. La conca que se situa davant és trucat Kyko-chi (Mirall d’aigua). Més o menys a un quilòmetre, es troba el Temple de Ryoan-ji), Patrimoni de la UNESCO, important temple de l’escola Rinzai (budisme zen) fundat el 1448 per Hosokawa Katsumoto, que quan sentia l’hora de la seva mort, va decidir fer aquesta construcció per retirar-se amb els monjos; va ser reconstruït al segle XVIII, després de ser pastura de les flames. Té fama mundial pel jardí zen, atribuït al pintor i jardiner Soami. A continuació, visitarem el temple de Kiyomizu-dera, durant més de 1.200 anys, els pelegrins han ascendit el pendent que porta al mateix per pregar davant la imatge d’11 caps de Kannon i beure de la seva font sagrada. Després d’aquest atracó espiritual, buscarem moments més carnals, al cèlebre Barri de Gion, la zona d’oci i geishes més famós de Kyōto. Passejarem per Shimbashi, considerada un dels carrers més bells de Kyōto. Continuem fins al Bosc de bambú a Arashiyama, compta amb més de 50 varietats. Les persones arriben atretes primer per la seva espectacular bellesa i segon per la increïble sensació que t’envaeix en perdre’s en aquests camins custodiats de banda a banda per llargues tiges de bambú. Antigament aquest bosc estava reservat per a l’alta aristocràcia japonesa. Dinar en restaurant local. Tornada a l’hotel. Sopar en restaurant. Nit a Kyoto.

06 ABRIL
KYOTO/ HIROSHIMA / KYOTO

Esmorzar a l’hotel. Agafarem el tren bala que ens conduirà fins a l’estació d’Hiroshima. Un cop allà, farem la visita d’HIROSHIMA, que començarem amb la Cúpula de la Bomba Atòmica, únic edifici que perdura de la tragèdia. Del seu elegant domo oval i de les façanes bombardejades només en queda l’estructura metàl·lica ennegrida, les bigues recargolades i els murs en ruïnes. La bomba atòmica va explotar a 160 m al sud-est del domo. Continuarem amb el Parc de la Pau, dissenyat per l’arquitecte Kenzo Tange a la dècada de 1960, que es troba esquitxat de monuments en memòria de les víctimes, com la Flama de la Pau, que només s’apagarà quan s’hagi destruït l’última arma nuclear de la Terra; el Monument Infantil de la Pau, amb la figura d’una nena estenent les mans, i una grua, símbol de la longevitat i la felicitat, que hi vola. L’obra fa referència a la tendra història d’una nena víctima de la bomba, Sadako Sasaki, morta als 12 anys a causa d’una leucèmia provocada per les radiacions. Finalment visitarem el Museu de la Pau, que ens farà meditar sobre la capacitat de destrucció i la barbàrie de l’espècie humana. Dinar. Tornada a Kyoto. Sopar i  Allotjament.

07 ABRIL
KIOTO – NARA – OSAKA

Esmorzar. Aquest dia hauran de deixar les maletes grans al lobby per poder enviar-les a Tòquio, els clients hauran de preparar una motxilla petita per a una nit sense maleta gran. Al matí Visita del Castell de Nijo, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Palau Castell de l’època Edo o feudal, amb la finalització d’aquesta era el castell pas a formar part de la residència imperial per un breu període després del qual es va obrir al poble, envoltat d’un bell jardí japonès forma part del conjunt de Monuments històrics de l’antiga Kyoto. Ens deleitarem amb el temple de Fushimi Inari, conegut pels seus Toris vermells, és un temple dedicat al Déu de la prosperitat i les collites, patró dels comerciants que donen els Toris perquè la seva família/negoci es vegin beneficiats per aquesta Deïtat. Després ens dirigirem a Nara, petita ciutat situada a 43 km de Kyoto, fundada el 710, i que va ser la primera capital fixa de l’Imperi Japonès, del 710 al 784. Arribarem a l’autèntic pulmó de la ciutat, el Parc dels Cérvols Sagrats, el parc urbà més gran del Japó. Passejarem per aquest bell parc, envoltats d’aquests animals fins arribar al Temple Todai-ji, un dels més importants del país. També dins del parc, es troba el Santuari Kasuga Taisha, un dels temples sintoistes més fotografiats que s’estén als peus de dues muntanyes sagrades, el Kasuga-yama i el Mikasa-yama, Després trobaràs l’increïble temple kòfuku – i al centre del parc Nara. Arribada a Osaka, i ens traslladarem a la Zona Dotonbori, artèria de vianants que concentra tota la màgia lluminosa d’Osaka. Passejarem de nit per aquest famós districte de diversió de la ciutat, on un maremàgnum d’anuncis, llums i una cacofonia de sons anuncien els cinemes, bars i sales de pachinko (sistema de jocs molt similar al dels pinballs) així com altres entreteniments més pujats de to. Arribarem fins a “l’atleta Glico”; el rètol d’aquesta empresa de galetes i caramels, que corona el pont Ebisu-bashi des del 1919, és un dels punts de referència de la ciutat, davant del qual ens farem la foto de rigor. Dinar en restaurant local. Nit a Osaka. Sopar i allotjament.

08 ABRIL
OSAKA –TÒQUIO

Esmorzar. Al matí visita del Castell d’Osaka, va ser construït a finals del segle XVI per un senyor de la guerra, va ser cremat i reconstruït en múltiples ocasions, però aguanto dempeus durant la guerra; aquest castell s’aixeca al centre d’un gran parc de 6 hectàrees amb un gran nombre de cirerers, de manera que és un espectacle a la primavera quan es produeix la floració, motiu pel qual el freqüenten molts locals. I després visitem l’Observatori Jardí Flotant a l’Edifici Umeda Sky, és un edifici de 40 plantes i 173 metres d’alçada que consta de dues torres connectades entre si. És l’emblema d’Osaka i des de la part superior es poden contemplar unes vistes de 360 graus de la ciutat. Dinar al restaurant local. A l’hora acordada ens traslladem a l’estació per agafar tren de bala amb destinació a Tòquio, arribada i trasllat a l’hotel. Sopar en restaurant i nit a Tòquio.

09 ABRIL
TÒQUIO- NIKKO – TÒQUIO
Esmorzar. A les 8:30 hores ens trobarem i deixarem enrere Tòquio per emprendre aquesta excursió a Nikko. Visitarem, en primer lloc, el Temple Toshogu, construcció sintoista on es troba la tomba del primer shogun del clan Tokugawa. A més, us explicarem totes les curiositats dels temples de Nikko, com la seva peculiar decoració protagonitzada per animals com micos, gats o dracs. Seguirem coneixent la bellesa natural de la zona i, per això, ens aturarem davant de la cascada Kegon, una imponent caiguda d’aigua al llac Chuzenji. Dinar en restaurant Finalment veurem el pont Shinkyo, el pont sagrat. El color vermell tan característic contrasta amb l’intens verd de la vegetació. Després d’aquest complet tour per Nikko, emprendrem el viatge de tornada a Tòquio. Sopar i  Allotjament.
*Nikko es troba a 150 km al nord del centre de Tòquio. A través d’aquest recorregut, podeu veure el Santuari Nikko Toshogu i els seus voltants, i apropar-vos a la natura. El Santuari Nikko Toshogu és ben conegut pel seu exterior de disseny extravagant. Està registrat com a Patrimoni Cultural Mundial juntament amb el Temple Rinnoji i el Santuari Futarasan.

10 ABRIL
TÒQUIO – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar.
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona, via Istanbul.
Arribada a Barcelona a última hora de la nit, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

El preu inclou

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: -30€)
 • Vols internacionals a classe turista amb la companyia Turkish amb sortida des de Barcelona
 • 10 nits en hotels **** / *****
 • Pensió completa des de l’esmorzar de l’1 d’abril, a l’esmorzar del día 10
 • Guia acompanyant des de Manresa i durant tot el viatge
 • Visites amb guia de parla castellana amb transport privat segons itinerari.
 • Bitllet de tren bala trajecte KYOTO- HIROSHIA – KYOTO // OSAKA- TOKYO segons itinerari (classe turista).
 • Enviament dʻequipatge segons itinerari.
 • Assegurança médica i de cancel·lació
 • Taxes aèries
 • Propines de guia i conductor

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

VOLS PREVISTOS:

30/3/2024              BARCELONA-ISTANBUL         19:05       23:40
31/3/2024              ISTANBUL-TÒQUIO                 02:30       19:35

10/4/2024              TÒQUIO – ISTANBUL              11:20       17:35
10/4/2024              ISTANBUL – BARCELONA       20:15       23:00

 

Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats  i la modificació en matèria de responsabilitat i altres aprovada en la Llei 4/2022, de 25 de febrer:

 • El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
 • L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.
 • Al moment de fer reserva en ferm, el client coneix i accepta aquesta particularitat.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.