skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


JORDÀNIA i WADI RUM

8 dies. Sortida 24 de novembre de 2022 (dijous)

PDF
PREU: 2690
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

 

24 novembre.- MANRESA – BARCELONA -AMMAN
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem a les 15:35h. amb vol directe destinació AMMAN. Arribada sobre les 20:50h. i trasllat a l’hotel. (Sopar no inclòs) Allotjament.

25 novembre.- AMMAN – AJLUN – JERASH – AMMAN
Esmorzar i sortida per fer una visita al Castell d’Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruït més tard al segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a dalt de tot de la muntanya i des del qual es contempla una bella vista. Continuació per fer la visita de Jerash, una de les ciutats de la Decàpolis. Jerash és al nord d’Amman, aproximadament a 45 km i a una hora de distància per carretera. Dinar inclòs. Durant l´excursió, visitarem l´Arc de Triomf, la plaça ovalada, el card, la columnata, el temple d´Afrodita i finalitzant, el teatre romà, amb una meravellosa acústica. La conservació de les ruïnes de Jerash, actualment encara sorprèn, podent tenir una idea molt encertada de com eren les ciutats a l’època. En finalitzar la visita, tornada a Amman. Sopar i allotjament.

26 novembre.- AMMAN – CITY TOUR – MADABA – MUNTANYA NEBO – AQABA
Esmorzar i sortida per fer la visita panoràmica de la ciutat d’Amman. Continuació a Madaba per visitar l’Església Ortodoxa de Sant Jordi, on hi ha el primer mapa-mosaic de Palestina. Dinar inclòs Continuació cap al Monte Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè va ser el darrer lloc visitat per Moisès i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai no arribaria. A la tarda, continuació a Aqaba. Sopar i allotjament.

27 novembre—AQUABA – WADI RUM
Esmorzar, un passeig pel Golf d’Aqaba, veure i gaudir dels corals i els seus fons marins i amb material de snorkling..
Dinar a bord o al Beach Club del Berenice. Temps lliure per passejar per aquesta bonica ciutat costanera al Sud de Jordània, on s’ajunta el tradicional amb el modern, No deixin de fer una passejada per la zona del mercat àrab i només a 100 metres i creuant un carrer, es troben amb la zona moderna, plena de cafeteries, gelateries, etc…. A l’hora cordada trasllat a Wadi Rum. Sopar i allotjament a l’hotel.

28 novembre.- WADI RUM – PETITA PETRA – PETRA
Esmorzar, visita de Wadi Rum … la visita dura tres hores, i es realitza en peculiars vehicles 4 x 4
conduïts per beduïns, (6 persones per cotxe) i consisteix en una incursió al paisatge lunar de
aquest desert. Al nostre passeig observarem les meravelles que ha fet la natura i l’erosió de les roques i la sorra. Continuació cap a la propera població d’Al BEIDA, també coneguda com LA PETITA PETRA. Visita d’aquest caravanserais. Continuació a l’hotel de Petra. Sopar a l’hotel i tot seguit assistència a l’espectacle “Petra by night” que opera sempre i quan les circumstàncies climatològiques ho permetin.

29 novembre.- PETRA
Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca pels Nabateus. Comencem El Tresor, famós i internacionalment conegut monument portat al cinema en una de les pel·lícules d’Indiana Jones, les Tombes de colors, les Tombes reals, el Monestir… Petra és un d’aquells llocs del món on almenys cal anar una vegada a la vida. Sopar i allotjament.

30 novembre.- PETRA – MAR MORT
Esmorzar. Sortida cap al Mar Mort a través de la carretera del desert. Arribada i dinar al hotel. Tarda lliure per gaudir de fangs i platja al major Spa natural del món. També podran gaudir de les fantàstiques instal·lacions del seu hotel. Sopar i allotjament.

1 desembre.- MAR MORT – AMMAN – BARCELONA – MANRESA
Trasllat de l’hotel de Mar Mort a l’Aeroport d’Amman. Sortida a les 10:45h. en vol regular amb destinació Barcelona. A l’arribada, sobre les 14:45h. trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA:  2.690€
Suplement habitació individual: 680€

 

EL PREU INCLOU:

– Trasllat Bages – Aeroport – Bages
– Vols internacionals
– Trobada i assistència a l’aeroport
– Trasllats i visites en privat
– Entrades de tots els llocs inclosos a l’itinerari
– 6 dies amb guia de parla castellana
– 7 nits d’allotjament als hotels previstos o similars en habitació estàndard
– Règim de Pensió Completa -excepte la primera nit a Amman que no inclou el sopar.
– 3 hores en jeep 4×4 a Wadi Rum
– Excursió en vaixell a Aqaba
– Assegurança mèdica i cancel·lació de viatge
– Mazayen Camp, Tendes espectaculars, considerades de les millors de Wadi Rum

AQUEST PREU NO INCLOU

– Qualsevol servei no esmentat a dalt

 

PREU: 2690
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »