skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


LA COSTA AMALFITANA

7 dies. Sortida 2 de setembre de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 2.175
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

Dia 2.- MANRESA-BARCELONA- NÀPOLS-SORRENTO
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tàmits de facturció, sortirem en vol de línia regular destí a Nàpols.
Arribada i trasllat a Sorrento,
Temps lliure, sopar i allotjament

Dia 3  SORRENTO-POSITAN-AMALFI-SALERNO
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Positano, una preciosa localitat situada al costat d’un penya-segat, una destinació de vacances molt popular, que compta amb nombrosos monuments, com la Chiesa di santa Maria Assunta (entrada inclosa amb audioguia ), dinar en restaurant. A la tarda, visita d’Amalfi, situada en un entorn natural espectacular, sota penya-segats escarpats, va ser la seu de la poderosa república marítima. D’aquesta època és la catedral de Sant Andreu, d’estil àrab normand (entrada inclosa) tornada a Salern, sopar i allotjament.

Dia 4  SORRENTO-MAIORI-MINORI
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Maiori, famosa per posseir la platja més gran de la costa amalfitana, dominada per la torre Thoro – Plànol. Visita guiada de la ciutat. dinar al restaurant. A la tarda visita de Minori, menys coneguda i per això més coqueta i autèntica, té l’església de Santa Trofimea de Minori. Podrem conèixer la famosa pastisseria Sal di Riso i gaudir dels seus vistosos dolços, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5  SORRENTO-PAESTUM-GRUTES PERTOSA-SORRENTO
Esmorzar a l’hotel i visita de Paestum, coneguda com “l’antiga gràcia a prop de Nàpols” ens dóna ja una idea de la seva magestuositat, al seu interior es troben les restes del temple d’Atenea, el temple d’Hera o l’amfiteatre entre d’altres. Dinar. A la tarda coneixerem la Gruta Pertosa,

Dia 6  SORRENTO-GRUTA ESMERALDA – FURORE- PRAIANO
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la Gruta maragda. Amb uns 25 metres d’alçada, pren el nom del to verdós que prenen les seves aigües, al seu interior podrem veure les impressionants formacions rocoses i el pessebre marí. Dinar al restaurant. A la tarda coneixerem Furore, conegut també com “el poble que no existeix”
tant per la seva mida com per com és de difícil trobar la seva entrada. Visita lliure del poble, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7   SORRENTO-HERCULANO-SORRENTO
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Herculà. En arribar, recorrerem el centre d’interpretació, on tindrem una primera presa de contacte amb el lloc i les dades més rellevants. Després gaudirem d’una completa visita guiada, on podrem veure la seu dels sacerdots, les termes femenines i masculines, la casa del
mosaic de Neptú i Anfítrite entre d’altres. Dinar en restaurant, tornada a Sorrento i tarda lliure, sopar i allotjament.

Dia 8  SORRENTO-POMPEYA-NÀPOLS-BARCELONA-MANRESA
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Pompeia, visita completa guiada, on coneixerem de primera mà la visita guiada on aprofundirem en les restes d’aquesta antiga ciutat, totalment enterrada sota metres de cendres i pedra tosca. Entre les restes que es poden visitar hi ha la casa del faune, el temple d’apol·lo, la
vila dels misteris, el lupanar, les termes i els amfiteatres. dinar en restaurant i sortida cap a Nàpols, per embarcar en vol regular destí a Barcelona.
A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.


Preu per persona: 2.175€
Grup mínim 15 places

EL PREU INCLOU
Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no ulititzar el servei: 30€)
Bitllet avió linia regular Barcelona-Nàpols-Barcelona
Autocar a destinació per a trasllats i excursions segons itinerari descrit
Entrades a l’església santa maria Assunta
Entrades a la Catedral de Sant Andres
Guia oficial per a visita de Maiori
Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
Entrades a Paestum
Entrades per visitar la gruta pertosa
Entrades per visitar la Gruta maragda
Entrades per visitar Herculano
Guia oficial a Pompeia
Entrades al jaciment de Pompeia
Règim de Pensió completa
Begudes incloses: Aigua en gerra
Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

PREU: 2.175
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »