skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


L’ALTA RIBAGORÇA – SETMANA SANTA

4 dies. Sortida 2 d'abril de 2021 (divendres)

PREU: 479
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE MANRESA

 

DIA 2 abril.- MANRESA – PONT DE SUERT
Sortida en direcció Pont de Suert, capital de la comarca de l’Alta Ribagorça, important al llarg de la història, per la seva situació en una cruïlla de camins, que li va donar la funció de mercat. Al casc antic trobem mostres d’aquesta història, la Plaça Major, la Plaça del Mercadal, l’església Vella o el Palau Abacial. Arribada a l’hotel i dinar. A la tarda, acompanyats de nostre guia, realitzarem una bonica visita a la població. Sopar i allotjament.

DIA 3 abril.- PONT DE SUERT – P.N. D’AIGÜESTORTES – VIELHA – PONT DE SUERT
Esmorzar i sortida per visitar el P.N. d’Aigüestortes, una de les portes al paradís que ens ofereix el Pirineu català. Les 40.852 hectàrees protegides des del 1995 han permès conservar gran diversitat de flora i fauna d’alta muntanya, convertint aquesta zona en un paratge únic a al sud d’Europa. L’ascens serà en uns vehicles especials. Finalitzada la visita, tornada a l’hotel per dinar i a la tarda visitarem la capital de la vall d’Aran que encara conserva el rastre de romans. Al centre històric de Vielha podrem fer una passejada pel nucli antic, visitar l’església de Sant Miquel, una de les Esglésies d’estil gòtic Aranès més boniques de la Vall. El pas del Riu Nere, que divideix el poble en dos, li dóna aquest frescor a poble típic de Pirineu. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4 abril.-  PONT DE SUERT – BENAVARRI – CATEDRAL DE ISABENA – PONT DE SUERT
Esmorzar. Sortida cap a Benavarri, capital cultural de la Ribagorça situada a Osca. El nucli urbà, de marcat sabor medieval, està vigilat pel seu castell gòtic, antiga residència dels comtes de la Ribagorça. Tindrem temps de visitar la població. Dinar i trasllat a Roda de Isabena passejarem pels seus Intricats carrerons que conformen el bigarrat nucli urbà d’aquesta joia de l’ edat mitjana aragonès. Les seves portades, passadissos i muralles ens transportaran a l’època de major esplendor de la localitat. El seu gran tresor és l’ex-catedral de Sant Vicenç, considerada la més antiga d’Aragó i la més petita d’Espanya, així com una de les més belles. La catedral va començar a construir al segle XI en estil romànic llombard i al llarg dels segles ha sofert diverses reconstruccions i ampliacions. A l’hora concertada, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5 abril.- PONT DE SUERT – LA POBLA DE SEGUR – TREMP – MANRESA
Esmorzar i sortida cap a la Pobla de Segur, breu parada per poder passejar i veure la seva vila medieval, avui dia, encara es pot veure part de la muralla a l’entrada de l’ poble. Veurem la Casa Mauri, Palauet modernista de forma rectangular, actualment seu de l’ajuntament, envoltat per un jardí i una font típics de l’època. Posterior trasllat a Tremp, capital de Pallars Jussà, passejarem pel poble i observarem les restes arqueològiques de la muralla que va des la Torre de la Sagristia fins a la casa Feliu. A més, es pot veure la Basílica Romànica Santa Maria de Valldeflors, originària de segle XI coneguda per la llegenda on es diu que troben una imatge de la verge en ple hivern, a sota d’un roser florit. En un dels laterals de la basílica hi ha una rèplica de l’ retaule que va presidir la cripta de la Sagrada Família. Trasllat al restaurant per al dinar i posterior retorn a Manresa.

PREU PER PERSONA:  479€

 

EL PREU INCLOU:
Autocar i guia acompanyant durant tot l’itinerari
Hotel 1 * al centre de Pont de Suert
Pensió completa amb aigua i vi
Transport especial ascens a el parc
Entrada a la Catedral de Isabena
Assegurança de viatge


EL PREU NO
INCLOU:

Begudes ni extres
Res no especificat a l’ apartat anterior
Suplement assegurança cancel·lació: 8 € / persona
Taxes hoteleres pagament directe: 0,50 / persona / nit


NOTA
: Transport en autocar i estada a l’hotel complint totes les mesures de seguretat i sanitàries (Covid19)

 

GEOL.

PREU: 479
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »