Lanzarote

Sortida
15 de Setembre 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
1.138€
Suplement
Habitació individual: 325€
Categoria
Compartits

Programa

15 SETEMBRE.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – ARRECIFE – COSTA TEGUISE
Sortida en autocar cap a l’aeroport del Prat Terminal 1, per sortir en vol directe amb destinació Lanzarote. Arribada a les 14’00 a Arrecife, la capital de l’illa. Visita panoràmica amb guia local de la ciutat, capital de l’illa des de s.XIX. Avui en dia és un centre comercial important de productes artesanals i de mercats internacionals. Destaquem el seu litoral, també molt atractiu, amb les seves illes i arrecifes i contrastant amb els Castells de Defensa com el de San José (entrada no inclosa), del s. XVIII, on s’hi troba el Museu d’Art Contemporani i el de San Gabriel. També veurem el Puente de las Bolas i l’església San Ginés. Dinar lliure. Trasllat cap a Costa Teguise, acomodació a l’hotel. Estada en règim de pensió completa. Tarda lliure per gaudir de les instal.lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

16 SETEMBRE.-COSTA TEGUISE – PARC NACIONAL DEL TIMANFAYA
Estada en règim de Pensió Completa. Sortida en direcció a Yaiza fins arribar a l’impressionant i inèdit Parc Nacional de Timanfaya. Contemplarem el paisatge de planes i valls de volcans, conservats segons com van quedar després de les erupcions volcàniques. Podrem contemplar els paratges naturals de gran bellesa. Visita del “Islote de Hilario”, on tindrà lloc les demostracions geotèrmiques i després realitzarem la ruta dels volcans on veurem les Montañas de Fuego. Visita de La Geria i los Hervideros. Retorn a l’hotel. Dinar i tarda lliure per gaudir de Costa Teguise. Sopar i allotjament.

17 SETEMBRE.-COSTA TEGUISE – JAMEOS DE AGUA – CUEVAS DE LOS VERDES
Estada en règim de pensió completa. Sortida cap al municipi de Mogaza, al nord de l’illa, on podrem observar el Monumento del Campesino, obra de l’artista local César Manrique, que homenatge al món rural. Continuació de la ruta travessant la bonica Vall de les Mil Palmeres, a la localitat de Haría. Arribarem al mirador de los Riscos de Famara, una zona de penya-segats i muntanyes on podrem divisar unes fantàstiques vistes panoràmiques de l’arxipèlag Chinijo, format per les illes: La Graciosa, Alegranza, Montaña Clara i los Roques. Possibilitat de visitar una finca d’Aloe Vera, per aprendre les varietats i propietats d’aquesta planta, molt extensa al nord de Lanzarote. Dinar en restaurant. A continuació, visitarem els famosos Jameos de Agua. Es tracta d’un espai natural originat després de l’ensorrament d’un tub volcànic. César Manrique va dissenyar un complex format per una piscina, un restaurant i un auditori, en l’actualitat és un dels punts més reconeguts de l’illa. Per últim, ens dirigirem cap a la Cueva de los Verdes, formada per l’activitat eruptiva del volcà Corona, és una de les meravelles més sorprenents de Lanzarote. Retorn cap a Costa Teguise. Sopar i allotjament.

18 SETEMBRE.-  COSTA TEGUISE
Estada en règim de pensió completa a l’hotel. Dia lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel i d’aquesta zona de l’illa, un dels principals centres turístics de Lanzarote. Costa Teguise és coneguda per les seves platges de sorra com la “Playa de las Cucharas”, molt popular per practicar esports aquàtics. Allotjament a l’hotel.

19 SETEMBRE.- TEGUISE
Estada en règim de pensió completa. Visita amb guia local de Teguise, el municipi més extens de l’illa. Teguise va ser declarada conjunt arquitectònic, històric i artístic ja que disposa d’un important patrimoni com el Palau de la Spínola, el Convent de San Francisco, etc. Passejarem pel seu “mercadillo”. Visita de la Fundación César Manrique, institució cultural privada que té com a objectiu la conservació i difusió de l’obra de l’artista canari César Manrique. Després assistirem al famós mercadillo de Teguise. Retorn a l’hotel. Dinar i tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

20 SETEMBRE.-COSTA TEGUISE – PLAYA BLANCA – PUERTO DEL CARMEN
Esmorzar. Visita de Playa Blanca, una de les zones turístiques més conegudes del país. És un poble mariner que en els últims anys s’ha convertit en el nucli turístic del Municipio de Yaiza. Les seves platges de “Bandera Azul”, les aigües cristal·lines i la seva infraestructura accessible, estan acompanyades d’una àmplia oferta d’hostelería, gastronòmica i comercial que la fan una de les zones turístiques més importants de Lanzarote. Visitarem també Puerto del Carmen, coneguda anteriorment com “La Tiñosa”. És una ciutat turística que va néixer del no res als anys 60 i està considerada la població amb la major vida nocturna de l’illa. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 SETEMBRE.- LANZAROTE – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Dia lliure a per gaudir de les instal·lacions de l’hotel i realitzar les últimes compres. A la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 19:50h cap a Barcelona. Arribada a les 23:45h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllat punt d’origen – aeorport – punt d’origen
  • Descompte -30€ per no utilitzar el servei
 • Vols directes Barcelona – Lanzarote – Barcelona. Facturació 1 maleta 20kg.
 • Guia acompanyant tot el viatge
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • Autocar privat per a tot el circuit.
 • 6 Nits HOTEL 4* a Costa Teguise.
 • Estada en règim de pensió completaaigua i vi inclòs, excepte el dinar del primer dia.
 • Visites descrites a l’itinerari: Arrecife, panoràmica Castell de San Jorge, Parc Nacional Timanfaya, Jameos del Agua, Cueva de los Verdes, Teguise, Puerto del Carmen, etc.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou

 • Res no especificat
 • Tot tipus d’extres

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.