LES ILLES LOFOTEN

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
03 d'Agost 2022
Durada
8 dies
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

EN PREPARACIÓ

Les illes Lofoten emergeixen entre les turbulentes aigües del mar de Noruega, per sobre del cercle polar àrtic. Aquesta singular zona al mig de la natura salvatge ofereix un paisatge desbordant compost per majestuoses muntanyes, profunds fiords, colònies d’aus marines, llargues platges ideals per a la pràctica del surf i minúsculs i pintorescos poblets de pescadors.

 

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.