Llum del Canigó i Catalunya nord

Circuit en autocar *Últimes places*
Sortida
22 de Juny 2024
Durada
3 dies
Preu per persona en habitació doble
685€
Suplement
Habitació individual: 108
Categoria
Compartits

Programa

22 JUNY – PUNT D’ORIGEN –  PUIGCERDÀ – PRADES – VILLEFRANCHE DE CONFLENT – VERNET-LES-BAINS
Sortida a primera hora del matí en direcció Puigcerdà i arribada a Vernet-les-Bains. Acomodació a l’hotel i DINAR. A la tarda sortida cap a la població de Prades. Realitzarem un recorregut a peu per aquesta  important localitat per a la història catalana. Prades té un ric patrimoni que reflecteix l’arquitectura i les tradicions de la regió. El monument principal de la ciutat és l’Església de Sant Pere del segle XII, al centre antic. Altres edificis d’interès són el Museu Pablo Casals, dedicat al famós violoncel·lista i compositor català, la casa Jacomet, amb un entramat de fusta que data del segle XV, renovada a finals dels anys 90, està classificada com un monument històric i al seu cementiri està enterrat Pompeu Fabra, un gramàtic de renom, va codificar la llengua catalana elaborant una gramàtica i un diccionari que encara conserven la seva autoritat. Continuació cap a Villefranche de Conflent, declarada patrimoni mundial per la UNESCO sota la denominació de les fortificacions de Vauban al peu del massís del Canigó. Recorregut a peu.  A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

23 JUNY – VERNET-LES-BAINS – SANT MARTI DEL CANIGO  – ILLE-SUR-TÊT – VERNET-LES-BAINS
PENSIÓ COMPLETA A L’HOTEL. ESMORZAR BUFFET i sortida en vehicles especials a la abadia de Sant Martí del Canigó. Visita guiada a l’Abadis romànica Ñ(segles IX-XII) situada com un niu d’àguila a 1100mts. A hora indicada retorn a l’hotel i DINAR. A la tarda sortida cap a la població d’Ille-sur-Têt on es troben Les Orgues d’Ille sud Têt on realitzarem un recorregut per aquesta sorprenent formació rocosa amb vistes a la gran muntanya del Canigó. Un preciós espectacle natural esculpit per la incessant tasca de l’aigua i del vent a través dels segles. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR (AMB COPA DE CAVA I COCA)  I ALLOTJAMENT.

24 JUNY – VERNET-LES-BAINS – COSTA VERMEILLE – FIGUERES  – PUNT D’ORIGEN
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a la Costa Vermeille. Recorregut panoràmic desde la població de Argèles-sur-Mer fins a Portbou. Farem una parada a Colliure que és un bonic poble pesquer, immortalitzat per grans pintors. Ha aconseguit mantenir intacta tota la calma de la ciutat històrica. Antonio Machado va morir en aquesta localitat i està enterrat al seu cementiri. Continuació en direcció Figueres i  DINAR DE COMIAT. A la tarda sortida cap Girona en direcció al punt d’ origen.

Preu de 36 a 45 places: 685€
Preu de 25 a 35 places: 580€

 

VISITES INCLOSES:

 • PRADES, recorregut a peu
 • VILLEFRANCHE DE CONFLENT, recorregut a peu
 • VERNET-LES-BAINS, vehicles especials pujada i baixada a l’Abadia Sant Martí del Canigó
 • SAINT MARTI DEL CANIGO, visita a la Abadia de Sant Martí del Canigó i pujada amb vehicles especials
 • ILLE-SUR-TÊT, recorregut a peu por l’Orgues (sabate còmode)
 • COSTA VERMEILLE, recorregut panoràmic

El preu inclou

 • Sortida des de Manresa amb un mínim de 4 places de la zona.
 • Autocar a disposició del client segons itinerari, complint amb totes les normatives de seguretat vigent
 • Hotel 3* – VERNET LES BAINS
 • PC des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia amb aigua en dinars i sopars
 • ESMORZAR BUFFET
 • Guia Tècnic especialista en aquesta destinació
 • Totes les visites acompanyats del nostre guia o guia local segons detall de l’itinerari
 • Tassa d’estància
 • Assegurança mèdica i de cancel.lació

El preu no inclou

 • Tot tipus d’extres
 • Res no especificat a l’itinerari

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.