Malàsia

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
26 de Novembre 2024
Durada
14 dies
Preu per persona en habitació doble
4.390€
Suplement
Habitació individual: 650€
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

DIA 1 (26/11/2024) MANRESA – BARCELONA – KUALA LUMPUR
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol a Kuala Lumpur. Nit a bord.

DIA 2 (27/11/2024) KUALA LUMPUR -MALACCA SOPAR
Arribada a l’aeroport de Kuala Lumpur i trasllat a l’hotel de la ciutat Malacca.
Sopar i allotjament.

DIA 3 (28/11/2024) MALACCA ( PENSIÓ COMPLETA )
Esmorzar i sortida per visitar la Plaça holandesa, l´Església de Crist, la Torre del Rellotge i la Font de la Reina Victòria. Després ens aturarem a Cheng Hoon Teng, el temple xinès més antic de Malàisia fundat el 1645, i Porta De Santiago, la porta a la fortalesa portuguesa La Formosa, construïda el 1511. El nostre recorregut també ens porta a l’Església de Sant Pau, on va ser enterrat San Francisco Javier, ia la Mesquita Kampong Kling. Construïda el 1748, és una de les mesquites més antigues de Malaca. Dinar a restaurant local.
Tarda lliure. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 4 (29/11/2024) MALACCA – KUALA LUMPUR ( PENSIÓ COMPLETA)
Esmorzar. Sortida cap a Kuala Lumpur. A l’arribada ens dirigim a visitar les Torres Petrones, van ser els edificis més alts del món entre el 1998 i el 2003, superats el 17 d’octubre del 2003 per l’edifici Taipei 101 a Taiwan. Aquestes torres compten amb una alçada de 452 metres. Les torres amb 88 pisos de formigó armat i una façana feta d’acer i vidre han esdevingut el símbol de Kuala Lumpur i Malàisia.
Després de la visita dinar al restaurant local.
A la tarda farem un sopar primerenc en un restaurant local. A les 19.00 hores, trasllat a Bukit Bintang per gaudir d’un tour nocturn ia l’únic KL Hop On Hop Off autobús turístic de la ciutat, on veurem els edificis més icònics de la ciutat com ara el KL city.
Trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 5 (30/11/2024) KUALA LUMPUR ( PENSIÓ COMPLETA)
Esmorzar a l’hotel. La nostra exploració de Kuala Lumpur comença a la fàbrica de peltre Royal Selangor per presenciar els diferents processos involucrats en el treball amb estany, incloent fosa, llimat, polit, soldadura, martelleig i gravat. Després d´una breu parada en un centre de batik, el nostre recorregut ens porta a les misterioses coves de Batu. Aquestes coves de pedra calcària tenen temples hindús amb santuaris ornamentats, estalactites, ratpenats i famílies de macacos de cua llarga. Una pujada per 272 graons colorits ens porta a la Cova del Temple, custodiada per una impressionant estàtua d’or de 42,7 metres d’alçada de Lord Murugan erigida el 2006. Després de la visita a les coves de Batu, dinarem al restaurant local .
Després de dinar visita de la Mesquita Nacional (Masjid Negara), la mesquita més distingida de la ciutat. També passem pel Tribunal Federal d’estil àrab; l’antiga estació de tren, una peça cridanera de l’arquitectura mahometana; el Club de Cricket d’estil Tudor; i el Palau del Rei. El recorregut conclou amb una visita al Temple Thean Hou, un cridaner temple de sis nivells dedicat a la deessa patrona de la comunitat hainanesa.
Després d’aquesta visita anirem a l’observatori de Kuala Lumpur i acabarem la visita sopant a KL TOWER
Allotjament.

DIA 6 (01/12/2024) KUALA LUMPUR – TAMAN NEGARA ( PENSIÓ COMPLETA)
Després d’esmorzar, sortida cap a l’embarcador Labu Sentral. Servint com a porta d’entrada a Taman Negara, la petita ciutat és un lloc encantador on prenem un creuer tranquil al llarg del riu serpentejant.
Dinar.
Al llarg del camí podem observar la increïble naturalesa amb el seu exuberant to de verds, peixos exòtics i fins i tot els ocasionals llangardaixos nedant a l’aigua. Desembarquem i continuem cap al nostre hotel per al check-in, amb un deliciós sopar servit al resort. Tot i això, l’aventura no s’acaba, continuem amb una caminada nocturna per la selva. Aquesta excursió suau a través de la selva és una gran manera de detectar la riquesa de la vida silvestre nocturna.

DIA 7 (02/12/2024) TAMAN NEGARA (PENSIÓ COMPLETA)
Començarem el dia explorant la bellesa natural de la zona amb una excursió per la selva fins a Bukit Teresek. Caminarem per pintoresques senderes que serpentegen entre copes d’arbres i colorida flora.
Al llarg dels 45 minuts que dura la caminada ens trobarem amb una gran varietat de fauna autòctona. Passarem pel Canopy Walkway que consta d´una sèrie de ponts de corda entre els arbres, amb miradors estratègicament situats al llarg de la ruta, que ofereixen unes panoràmiques senzillament impressionants dels voltants.
Tornarem al complex per esmorzar abans d’embarcar-nos en una altra emocionant excursió que ens portarà a Lata Berkoh. Pujarem en una barca per arribar als ràpids del Sungai Tahan i tindrem temps per fer-nos una capbussada als gorgs d’aigua cristal·lina o relaxar-nos a la riba i recuperar-nos després d’un dia d’aventures.
Allotjament.

DIA 8 (03/12/2024) TAMAN NEGARA – CAMERON HIGHLANDS ( PENSIÓ COMPLETA)
Després d’esmorzar, deixarem el complex i ens dirigirem a Kuala Tahan Point. Aquí ens reunirem amb el nostre xofer i ens posarem en marxa per a un viatge panoràmic de 5 a 6 hores fins a Cameron Highlands. Aquest refrescant lloc, situat a 1.542 m sobre el nivell del mar, és conegut com la Catifa Verda Gegant de Malàisia pels seus pintorescos turons ondulats, plantacions de te i granges.
Dinar. En arribar, visitarem una de les plantacions i fàbriques de te per les quals és famosa la zona, per conèixer el procés de producció del te. Després continuarem la nostra exploració amb una excursió a algunes granges de fruites ia l’animat mercat nocturn local. El vehicle i el conductor estaran a la nostra disposició per explorar més atraccions de Cameron Highlands, amb la tarda lliure al nostre gust.
Sopar al restaurant local.
Allotjament.

Dia 9 (04/12/2024) CAMERON HIGHLANDS – PENANG ( PENSIÓ COMPLETA)
Després d’esmorzar, sortida cap a Penang amb escala a l’encantadora Ipoh. Aquí visitarem el temple de la cova de Sam Poh Tong, un temple xinès enclavat en una antiga caverna, abans de dinar. A continuació, continuem el nostre viatge, parant a Taiping Town, famosa per la seva ben conservada arquitectura colonial, ia la fàbrica de carbó de Kuala Sepetang, que cou troncs de mangle a forns.
Més tard visitarem el Museu de Perak, el més antic de Malàisia, abans d’emprendre la darrera etapa del nostre viatge per carretera fins a Penang. Tenim l’opció de parar a Aun Tong Coffee Mill per fer un cafè. Conegut com el molí de cafè amb més història de Malàisia, va ser fundat el 1933 a Taiping, Perak. En arribar a Penang, ens enregistrarem a l’hotel abans de passar la tarda explorant el mercat nocturn local de Penang. Aquí podrem comprar souvenirs i donar-nos un festí amb l’abundant menjar de carrer pel qual és famós aquest destí.
Sopar i allotjament.

DIA 10 (05/12/2024) PENANG ( PENSIÓ COMPLETA)
Esmorzar i sortida per visitar George Town, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i magníficament conservat. Començarem a la mansió Pinang Peranakan, on s’exposen més de mil peces d’antiguitats i objectes de col·lecció d’aquesta ètnia.
Dinar.
A continuació, farem un curt passeig fins al colorit enclavament de Little India, que ven saris de colors i desprèn una vibrant i abundant olor a espècies índies a mesura que ens apropem. Passem pel costat del temple hindú més antic de Penang i seguim fins al Temple Teochew, amb les teulades ornamentades i els pilars amb dracs intricadament tallats, abans de conèixer la història del Dr Sun Yat-sen al Museu Sun Yat-Sen. A continuació, busquem el famós art de carrer de Penang, abans de continuar cap a una de les antigues cases tradicionals dels clans de Penang. El nostre recorregut conclou amb unes compres de productes locals a la Cocoa Boutique. Sopar al restaurant local.
Allotjament.

DIA 11 (06/12/2024) PENANG – LANGKAWI (PENSIÓ COMPLETA)
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar vol a Langkawi.
Arribada i trasllat a un restaurant local per dinar.
Trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de l’hotel i de la platja.
Sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 12 (07/12/2024) LANGKAWI (PENSIÓ COMPLETA)
Esmorzar.
Dinar a restaurant local Dia lliure per gaudir de la platja i de l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 13 (08/12/2024) LANGKAWI-KUALA LUMPUR – BARCELONA (MP/DINAR)
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar vol a Kuala Lumpur, recollida de maletes a Kuala Lumpur i trasllat al centre ciutat per fer un dinar en un restaurant local. Posteriorment trasllat a l’aeroport i embarcament en vol a Barcelona. Nit a bord.

DIA 14 (09/12/2024) BARCELONA – MANRESA
Arribada, recollida d’equipatge i retorn de nou fins a Manresa.

El preu inclou

Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
Vols Internacionals a classe turista amb Qatar Airlines amb 1 peça d’equipatge facturat.
Vols interns Penang – Langkawi – Kuala Lumpur a classe turista amb 1 peça d’equipatge facturat.
Règim de Pensió completa
Guia de parla hispana durant el circuit.
A Taman Negara, és un ranger de parla anglesa amb traductor espanyol.
Entrades als llocs visitats durant el tour (llevat que s’indiqui el contrari)
Circuit com s’indica a l’itinerari
Propines de xofer i guia
Acompanyant de l’agència des de Manresa
Assegurança mèdica i de cancel·lació

El preu no inclou

Begudes als àpats inclosos.
Extres.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.